Till Salu: Ankomst 2 (SKOR!!!)


I torsdags beställde jag tre par skor och en trenchcoat från MangoOutlet. Idag kom paketet med en budkille (som såg ut att vara 16). Snabb leverans kallar jag det! Alla skor var SJUKT snygga, dock var ett par skor lite små. Får se vad jag ska göra med dem.



Någon som är intresserad?! 450 kr och är en 39 men passar INTE en 39 (eftersom jag är en liten). 38 eller kanske tom en stor 37. Pris kan diskuteras!

Hör av er!



Shoeholic ® 2006

Ankomst 1

Idag kommer mamma och pappa. Hoppas att de sittr i bilen just nu. Hoppas också att de HANN sätta på vinterdäcken eftersom det ska bli snö på onsdag (samma dag som de beger sig till Sthlm)!

Idag har jag upprop på min nya kurs och börjar inte förrän 12.15. Dock steg jag upp kl 05.55 eftersom jag följde med Pontus och bytte däck på Minin. Så nu gick han precis och jag ska klä på mig lite kläder och snart bege mig till Tha BMC!!!!!

Tjao Alla



Shoeholic ® 2006

Bilder säger mer.......

...än ord kan jag lova!


Igår var det dags för vår första TENTAfest på programmet. Allmän och biofysikalisk kemi var nu avklarad (för de flesta ivarjefall)!

Lite händelser:

  • Vi började diskutera dialekter och jag sa att några av mina Skåne kompisar tyckte att jag hade börjat prata mer "Sthlmska" sen jag flyttat upp. Alexandra utbryter då "När du kom, så pratade du typ som PappiRaul". Jag svarade "Okej, tack, det var ju snällt".
  • Jag beställde in bubbel i baren på Snerikes och fick in den och tre glas. Sen stod jag i en kvart och väntade på att få betala. Sen pallade jag inte vänta på att slänga ut mina pengar så jag och Emma tog glasen och gick!!!!!! Gratis skumpis för hela slanten till mig, Karro och Therese.
  • Sen började vi prata om Sokolowski, som är vår föreläsare som gjorde sjuka uppgifter på tentan  (Fick ett Sms av Karro efter tentan där det stod "Sokolowski kan ta sig i röven", ungefär så kände de flesta). Men i varjefall så handlade hans uppgifter om löslighet och pH-diagram. Vi börjar diskutera "Sockans" söner (som han inte har). Hur vi när vi hade sex med hans son skulle räkna ut lösligheten på hans "vätska" osv. Samtalet gick GANSKA mycket överstyr kan jag säga men kul var det, då (ivarjefall).
  • Linnea deckade i soffan hemma hos Alexandra innan vi kom till Snerikes.
  • Väl vid garderoben på väg ut stod en söt Amerikan i garderoben (Varför är det bara Amerikaner som jobbar på nationerna och äter på Max). Jag flörtade och hade allmänt roligt. Jag fick hans telefonnummer och skulle ringa senare vid typ 04.00 när han var påväg hem till Floggan. Självklart ringde jag INTE eftersom det bara var ett skämt. Men han tyckte nog att jag var otroligt jobbig och barnslig men vi andra hade kul åt det.
  • Kasper var sjukt snyggt klädd i fluga och allt.
  • Elin drack en cider som hette "Hannas smultron". Vilket jag tyckte var väldigt gulligt!
  • Karro kliver in genom dörren (hon kom 3 timmar senare pga middag emd kusiner och grejer). Jag utbrister "Karro jag är full" hon bara, "hahahaha, det är jag också". Kul att ha varit på "släktmiddag" och komma full därifrån.


Till Karro:
Som svar på ditt sms så kan jag säga att Amerikaner INTE duger och jag vet att jag är BÄST som skaffar oss gratis skumpa!



Bilder KOMMER komma in på Pixbox men har inget utrymme kvar längre!

Shoeholic ® 2006

Kvällens vin/CHAMPAGNE

Igår kväll lyxade jag till det och tog min sista flaska champagne från studenten.

champagne flaska

Doft: Typ ingen
Färg: Genomskinlig med MYCKET bubblor
Smak: Mild
Användning: Snabb och rosa-moln-fylla på tentafester
Alkoholhalt: Hög (efter egen erfarenhet)
Eget omdöme: En mycket bra champagne att fira tentafester med. Smakade inte jättemkt men bättre än att det är surt. Mycket bubblor som varade. Vilket jag är löjligt förtjust i.





Senare på kvällen när vi kom ut blev det att beställa en Asti. (Inte min stora favorit, alldeles för söt, men strunt samma, är det bubbel så är det!!!)

Shoeholic ® 2006

Haléns leveransen

Ja, igår kom leveransen från Haléns. Dock inte hela. Haléns hade missat att jag avbeställt de svarta stövlarna, leggings och den svarta kjolen. Stövlarna skulle komma i december (så jag ringde och av
beställde dem EN GÅNG TILL) och leggings var slut. Koftan kommer i november.



Så istället landade detta hemma hos mig, ett fint brunt linne och en svart kjolen.


Kjolen är jättefin, men känner att min mamma skulle ÄLSKA den. Eftersom hon och pappa kommer på måndag tänkte jag vänta tills dess och låta henne prova den (Oj, vad snäll jag är). Linnet är faktiskt underbart. Ledsen att jag bara beställde ett. Det fanns ju i vitt och svart också. Bäst av allt var att det ENDAST kostade 65 kr (exkl. frakt).



Jag invigde linnet redan igår kväll. Då TENTAfesten inföll.

Kvällens outfit,
Mörka jeans Dr Denim Jeansmaker
Svarta pumps Asos
Brunt linne med guldpaljetter Haléns
Brunt skärp m. guldspänne Tessi Malmö
Långt guldhalsband med stort hänge Mammas garderob


Shoeholic ® 2006

Shoppingberoende...

Jaha, då var det dags IGEN...

Skorna på tredje bilden är beställda i svart!

Beställt altt detta från Mangos outlet



Pinsamt idag, min mamma får INTE veta ngt angående mitt stora shopping beroende. Skulle få SÅÅÅÅ mkt skit om det var så att hon fick nysning om detta. Då hade H&M skickat mitt paket med väska, kofta och linne hem till mamma i Skåne. Trots hade jag skrev i mina nya adressuppgifter, VARFÖR?????????
Så nu kan jag inte beställa mer från H&M. Tack för detta skitHM!!!!!!!!!!!!!!!!



Shoeholic ® 2006

PANIK!



Jag håller på att svimma, inte av tenta ångest (Tenta imorgon), utan pga alla dessa UNDERBARA skor.

  • Stövlarna vill jag ha, men har precis beställt ett par svarta stövlar
  • De svart, glittriga med öppen tå och supersöt rosett bak är ju UNDERBARA
  • Beige, bruna pumps som är i exakt samma modell som de svarta jag fick hem häromdan från Asos är ju klassiska så man tom kan ha de i skolan!
  • De brun, röda med söt rosett fram vill jag VÄLDIGT gärna ha i min skohylla (Jag beställer dem i svart)

Borde plugga men skorna trollbinder mig!

Shoeholic ® 2006



(Bilder från Mango)

Lite roliga inredningsgrejer

Längtar till nästa helg igen då jag, mamma och pappa ska ha en weekend i Sthlm. Ska bli jätte mysigt.
De affärerna jag längtar mest efter är Lagerhaus och Stockhome. Ska bli mysigt att shoppa lite smått och gott till lägenheten. Så den blir lite mer personlig.

Hittat en söt matta som man kan ha i köket. Matta kommer från Ellos och är ganska liten (perfekt storlek för mitt kök) men kostar BARA 139 kr (exkl. frakt).


Denna isbits form är hur söt som helst. Isbitarna formas som legobitar. Dock inte akutellt för mig eftersom jag fick en jättefinisform från Ittala av Karro. Någon annan som kanske är intresserad? Finns att hitta på Legos hemsida. Den kostar bara 59,50 kr.


Tjao
Shoeholic ® 2006

Plugg och internetshopping

Idag var det dags studiebidraget att ploppa in på kontot. VÄLDIGT efterlängtat. Stövlarna från Asos som jag suktat efter kom ÄNTLIGEN in i svart igen. På pengadagen = INGEN slump, utan meningen att jag skulle köpa dem! Därför annulerade jag vissa grejer från min beställning hos Haléns. Dessutom upptäckte jag att stövlarna från Haléns inte skulle komma förrän i december. Idag har jag fått en postavi som jag ska hämta ut imorgon. Antingen är det beställningen från H&M eller så är det Nelly som ÄNTLIGEN efter mycker om och men har fått in min tröja från American Apparel och lyckats få iväg den till mig.

Beställt från Asos:

Stövlar 474 kr och Leggings 108 kr (exkl. frakt för båda)

Avbeställt från Haléns:

Stövlar, leggings och svart vid kjol

(Bilder lånade från Haléns och Asos)


Idag har det endast (förutom lite Gray´s anatomi tittande och Englabloggs läsandes) varit pluggande. Dagen började med en timmes träning kl. 08.35. Sen direkt till skolan. Kl 10.00 var jag uppe på Anders E kontor och ställde frågor (eller Karro gjorde, jag satt mest och flåsade efter träningspasset) angående tentan. Sen satte vi oss i ett grupprum i biblioteket och pluggade. Therese kom vi 13 tiden. Jag och Karro lämnade BMC vid 17.30. BARA 7,5 h timmes pluggande på skolan. Sen åka hem, laga mat och fortsätta PLUGGA! ahhhhhhhhh... Jag dör!!!
Men Karro som du skrev i ditt sms, på fredag SMÄLLER det eller hur ;)

Nu längtar jag efter min kopp te som står och drar till sig på köksbänken! Gott med lite ekologisk lättmjölk...

Shoeholic ® 2006

Tentaångest

Jaha, då var det andra natten i rad jag kryper i säng efter kl 01.00. Lika bra att komma in i tenta mönstret eller hur? =)

Katarina med Tentaångest:
Jag tentaångest
Shoeholic ® 2006


Hittade att man kunde se hur mitt hus såg ut på Hitta. Helt kul =)

Tjao & SovGott mina vänner

Rolig, nödvänlig och tråkig...

...självklart pratar jag om shopping (finns det annat i mitt liv just nu?).

Jag och Karro drog oss ner på stan för att springa lite ärenden och fika. Vi tog vars en banankaka och varm choklad (förlåt gud för att jag syndat) på Norrlands nation.

Detta handlade jag:

  • Ett brett ljusrosa sidenband (Ohlssons tyger)
  • Ett brett rött sidenband (Ohlssons tyger)
  • Ett hänglås (till träningsskåpet) (Clas Ohlson)
  • Te (desperat efter nytt te) (Bönor och blad)
  • Mascara (helt slut!) (H&M)
  • Tvättmedel, köksspray, diskmedel..... BLÄ (Eden)
  • Fint guldigt hårspänne (H&M)
  • Matpenslar (så att jag inte behöver smörja in kycklingen med fingrarna nästa gång) (Eden)



Passade dessutom på att ta ett litet tygprov på ett fint gammelrosa lin tyg på Ohlsens tyger som jag hade tänkt klä om mina "mat"stolar i. Skulle nog bli ganska snyggt. Vill inte ha något skrikigt, så då är nog gammelrosa ganska fint!


Leveransen från Lyxoutlet kom idag. Mycket bättre än förväntat!


Tjao
Shoeholic ® 2006

FiberPizza

Igår ville jag mysa framför TV men ändå vara nyttig. Jag gjorde FiberPizza. Sjukt gott!!!

Pizzadeg
till 2 st pizzor
25 g jäst
2 ½ dl vatten, 37 grader
2 msk rapsolja
½ tsk salt
ca 7 dl rågmjöl alt. fiberrikt vetemjöl


Rör ut jästen i vattnet. Rör i salt, olja och det mesta av mjölet. Arbeta ihop till en deg och låt den sedan jäsa i 30 minuter. Sätt ugnen på 225 grader. Kavla ut degen och lägg på diverse tillbehör och in i ugnen i ca 15 minuter.


Mums!

Idag måndag gäller

  • Plugga plugga och åter plugga
  • Ta en sväng till stan för att köpa mascara, sidenband och hänglås (till träningsskåp)
  • Antagligen fika med Karro i stan
  • Plugga plugga och PLUGGA

Tjao

Shoeholic ® 2006


Härlig tid framför mig...

Kalender,

23 okt - 26 okt Träna och plugga satan
27 okt Tenta 9 - 15
27 okt Tentafest inkl. champagne med mera
30 okt Upprop för nya kursen Organisk kemi och läkemedelskemi
30 okt Älskade föräldrar kommer upp
31 okt Ikea-besök och start på förändring av lägenhet
1 nov Käka på fiskresturangen i Uppsala (längat efter ända sedan jag satte min fot i Uppsala)
2 nov Mamsen och Pappa drar iväg till Stockholm
3 nov Katarina drar iväg till Stockholm och på kvällen ska vi se Rent på Göta Lejon
4 nov Heldag i Stockholm med mamsen
5 nov Mamma och pappa lämnar Stockholm och jag beger mig hemmåt till Uppsala igen
9 nov Älsklings Anna kommer upp
10 nov Jag och Anna ska ut och käka middag och dricka VIN

Sen är det ju inte att glömma att allt festande drar igång nu efter tentan. För att vara helt ärlig så ligger hela Uppsala helt nere eftersom ALLA har tenta förutom Juristerna (för de har endast 18p tentor mohahahah). Små kurserna som retorik m.m, Företagsekonomern, halva BMC och BIOMEDECINARNA!!!
På fredag 27 okt smäller det. TENTAFEST för hela slanten!!!!!!!!


Karro, din dejt med Basshunter är förresten inställd. Han tyckte att du var för töntig så han bokade av den. Karro du måste nog slutat vara så mesig, för inte ens Basshunter vill ha dig. Mohahaha, Love u :)

Jag och Karro puss

Shoeholic ® 2006

Bestyr med lägenheten

Även fast jag trivs super i lägenheten är det väldigt mycket kvar att fixa. Detta ska fixas i de olika rummen...!

Till hallen ska jag köpa och be mamma ta med hemmifrån:

  • Dörrmatta
  • Skoställ
  • Hatthylla
  • Spegel alternativt fästkuddar till spegeln som bara står i städskåpet
  • Tapeter (Ska ha rosaaktiga tapeter som en fondvägg)
  • Min vita korg fåtölj (Ska jag ha i hallen med en stor ljusrosa kudde)

 Till Badrummet ska jag köpa:

  • Bomullsbox
  • Gångjärn till badrumsskåpsdörrarna (Måste verkligen få upp dörrarna)

Till stora rummet ska jag köpa och be mamma ta med hemmifrån:

  • Soffbord (Ett runt, i teak som måste vara MINST 60 cm högt vilket är verkligen OMÖJLIGT att hitta)
  • Rund rosa matta (en likadan som jag redan har, mycket snyggare med tre på raken istället för två)
  • Lampor att sätta under baren (så att det lyser ner på golvet, snyggt!)
  • Tyg till stolarna (Så att mamma kan klä om mina stolar)
  • Mitt lammskin (Så jag kan ha det i soffan, för den ser väldigt tom ut som det är  nu)
  • Min julstjärna (Den som mamma sytt så jag kan få lite stämning när julen börjar krypa på)

Till köket ska jag köpa och be mamma ta med hemmifrån:

  • Gardintyg (Så att mamma kan sy gardinkappa till köksfönstret)
  • En liten kastrull (Måste mamma ta med, klarar mig inte med endast en kastrull)
  • Min rosa trasmatta (Mammas, faster har gjort en sjukt snygg trasmatta som ligger i mitt rum hos föräldrarna)

Allt detta ska göras i lägenheten när mamma och pappa kommer:

  • Sätta upp tavlor

  • Rama in min affisch

  • Sätta upp magnet lister (Så att jag kan bli av med alla mina Post-it lappar)

  • Sätta upp spegeln i hallen

  • Sy gardiner

  • Fixa någon sorts avskärmningsvägg vid sängen (Så att man inte sitter och äter och kollar på sängen)

  • Sätta upp lampor under baren

  • Sätta upp min glashylla och tavellist

  • Fixa badrumsskåpsdörrarna

  • Fästa mina högtalare på väggen

  • Byta lysrören i köket mot vanlig taklampa (Lysrör = Äckel bländande ljus)

  • Fixa taklampan i hallen



1. Min tomma hall där skoställ och hatthylla ska få vara
2. Alla mina post-it lappar jag behöver för att kunna plugga och komma ihåg grejer
3. Mitt tomma köksfönster som inom en snar framtid ska få en fin gardinkappa

Jag tror dock att vi inte kommer hinna göra allt detta men men, får göra så mycket som hinns!

Shoeholic ® 2006


Bokbeställning

Då är suget efter nya böcker stort. Mamma var på bokmässan i Göteborg och tog hem Gossip Girl, Ni vet att ni älskar mig (andra i serien) och Martina Haags Hemma hos Martina. Dessa tog slut på tre dagar. Så nu längtar jag efter fler. Trots att jag inte var över förtjust i Hemma hos Martina hade jag tänkt att beställa hennes nya. Det var trots allt underhållning.


Här kommer listan som ska klickas hem när studiebidraget ligger på kontot:

  • Mina hemligheter av Sophie Kinsella
  • Martina Koden av Martina Haag
  • Gossip Girl, allt och lite till av Cecily von Ziegesar
  • Shopaholic & Baby av Sophie Kinsella (när den kommer ut i svenska bokhandlar)



Shoeholic ® 2006


Dagens aktiviteter...

1. Tentaplugga med Karro och Therese
2. Planera Stockholmsresan
3. Planera bokköp
4. Tentaplugga själv
5. Planera lägenheten
6. Prata med min älskade mor


Kommer inlägg inom en väldigt snar framtid.

Shoeholic ® 2006
Jag o Karro

Jag o Karro

Klapp på huvudet...

...är precis vad jag är värd! Har lite svårt att skriva för jag skakar nämnligen i hela kroppen. Körde slut på mig totalt idag. Höll på att svimma när jag skulle gå upp för Carolina. Här ska julmaten förbrännas redan innan den tas in!!!!!!!!!

Hemma kl 10.30 och har redan tränat i en timme. Gick hem från Svettis bara för att rör på mig mer. DUKTIGT!

Nu ska jag käka en tallrik gröt och dricka ekologisk lättmjölk.

Shoeholic ® 2006


Lila stövletter

Hittad dessa jättesöta lila  stövletter. Jag är inte jätte mycket för lila, men dessa var riktigt söta.
lila stövletter
Bild lånad från Have2have

Shoeholic ® 2006

Leverans från Asos



Min leverans från Asos kom idag. Skorna var super sköna och precis lagom höga. Kommer bli perfekta till julafton och julgasquen. Som vi föresten ska börja STOR planera efter tentan. Ska bli jättekul!

Ikväll ska jag och Karro se Djävulen bär prada. Ska bli hur kul och mysigt som helst. Första veckan jag inte festar en enda dag. Ska faktiskt bli skönt eftersom det faktiskt trots allt är tenta om en vecka. Idag har jag slösat 1250 kr på ett gymkort. Ska bli skönt att träna och kunna somna igen. Har jätte stora sovsvårigheter.


Saknar dig Karolina Nilsson :) Vi ses snart Anna och Anna!


Cyklade ut i regnrusket för att ta mig till Floggan och hämta min leverans från Apoteket. Perfekt med gratis frakt!


Tjao

Shoeholic ® 2006



Internetshopping = min död

Jaha då var det dags igen. Men denna gång vet jag inte riktigt vad jag ska behålla. Så vi får se när det kommer!


Dessa fina plagg hittade jag på Haléns.

1. Brunt linne med guldpaljetter på sidorna, 65 kr
2. Svarta stövlar, 299 kr
3. Svarta leggings, 200 kr
4. Svart, vid kjol med knytband, 249 kr
5. Mörkbrun cardigan med pärlemoknappar, 200 kr



17.45 kom jag till Ica Luthagen som ligger mittemot Myrorna här i Uppsala. Passade på att ta en titt in på myrorna för att leta efter en spegel. Hittade denna söta halsduk för 30 kr (jag betalade endast 27 kr eftersom jag har Kårlegg (=10%)). Ska bara tvättas på lördag, sen kan jag börja använda den =)


Föresten, berätta inget för mamma. Detta var sista gången jag handlade på internet ända till 1 december!!!

Shoeholic ® 2006

Haléns

Internetshoppen Haléns har jag nog aldrig varit inne och kollat eller shoppat kläder i. Läste på bloggen Shopping idag om ett par svarta stövlar hos Haléns. Eftersom jag är desperat efter ett par billiga, enkla, svarta stövlar kastade jag mig in på sidan. Vilken sida! Billiga kläder, i normala färger. Svårt att hålla shopping fingrarna i styr.

 

Kolla in denna underbara kappan (finns även i svart),

vid kappa halens
  

Hittade även dessa underbart äckliga bröstinlägg som är ett bra alternativ till de som har funderat på silikon. Hittas på Haléns för endast 249 kr.


Shoeholic ® 2006


Burberry all the way

bb kondom

Är det sådana här som de riktiga bratsen använder sig av?


Trisslott med vinst på 1 milj. säljes

Denna trisslott är något av det sjukaste jag sett på Tradera.

Tjao

Shoeholic ® 2006

Julklappar till Rosa bandet

Nu när det närmar sig jul (ja, det är långt kvar med det närmar sig hela tiden) har jag börjat tänka lite på julklappar. Har ju redan köpt en present till min bror.

Jag tänkte att jag inte skulle köpa så jätte mycket julklappar detta år utan de pengar som istället "blir över" ska jag skänka till rosa bandet. Men så hittade jag på några sidor smyckes tillverkare som har speciella produkter där pengarna går direkt eller en del till Rosa bandet.

Ska köpa ett armband till mamma i julklapp. Då får hon en present och jag har skänkt pengar till rosa bandet.
Rosa bandet armband

LiAnnZu har armband i många olika färger så jag hittar SÄKERT något som ska passa min älskade mamma. Men även DisaofSweden har ett halsband som säljs och 200 kr går till Rosa bandet.

Anledningen till att jag börjat tänka på det så mycket är på grund av min systers mamma som är svårt sjuk och har i stort sett cancer i hela kroppen som det är nu. Detta berör mig väldigt mycket, mycket mer än vad jag trodde. Jag ser hur mycket det påverkar min syster och jag tänker på situationen varje dag. Min farmor har haft cancer och en av mina bästa kompisars mamma har klarat sig ur cancern. För att inte fler ska få lida, för att min mamma eller jag ska råka ut för något liknande så har jag nu bestämt mig för att göra något åt saken!

Jag kommer fortfarande inte att köpa speciellt dyra presenter till mina nära och kära, utan ge ett bidrag till Rosa bandet istället. Bidraget beräknas bli ungefär 300 kr exkl. det som armbandstillverkan skänker.

Shoeholic ® 2006


Väntan

Väntan är lång när man väntar på något roligt. Eftersom jag shoppat så mycket på internet de senaste veckorna så väntar jag på mycket gott :)

Den enda jag har fått hittills i brevlådan är Burburry halsduken. Okej, den är jättefin men jag saknar verkligen min Mulberry halsduk. Kommer nog köpa en ny vid nästa besök i Stockholm.


Igår fick jag reda på att den svarta tröjan från Nelly är försenad eftersom den var slut hos leverantörerna. Skulle komma i slutet av denna vecka.

Ännu väntar jag på detta:

Produkterna från Asos och H&M borde komma denna vecka. Grejerna från Lyxoutlet förväntar jag mig i början av nästa vecka.


(Bilder lånade från Asos, Lyxoutlet, H&M och Zoovillage)



Saker som ligger på funderingslista i mitt huvud,

Mulberry, Ichi och ett par Hanky Panky
Dessa gobitar skulle ju inte vara helt fel i mi garderob.


Shoeholic ® 2006

Snö

Denna vecka kommer det att snöa i Uppsala.

Helt sjukt, nere i Skåne har det nog aldrig varit snö i mitten av oktober.

Tjao


Shoeholic ® 2006

Bojkottning

Inom en snar framtid kommer jag bojkotta kanal 5.

Detta trots att de sänder favvisen Vänner varje vardag kl 19.00 (dubbelavsnitt dessutom), Desperate Housewifes OCH Joey.
Anledning till bojkottningen är alla deras fettoprogram. Ja, det är synd om de som är tjocka. Men det är inte de tjocka människorna jag pratar om, utan de feta, de på 400 kg.

Måndag 9 okt Outsiders om typ Sveriges fetaste man (precis under middagen)
Tisdag 10 okt Dokumentär om människor som äter 33 000 kalorier OM DAGEN
Tisdag 17 okt Dokumentär om skönhetstävlingar för kvinnor som väger MINST 250 kg.
Sänd de kl 01.00 på onsdags kvällarna ist



VARFÖR GUD? Varför? You're killing me!
To be continued...


Shoeholic ® 2006

Shoppingberoende?!!

Nu ikväll hände det igen...... Shopping!!!

Denna gången smällde det till på Lyxoutlet. Dock köpte jag faktiskt en julklapp till min kära bror (jag vet att det är tidigt).


Ett vitt linne från Day 199 kr (exkl. frakt). Perfekt under en kofta.


Jerseymönstrade kalsonger Salming 120 kr (exkl. frakt). Till min älskade bror i julkapp


Vit t-shirt från Acne 249 kr (exkl. frakt). Har redan en likadan. Men Acnes t-shirts är verkligen av toppkvalité.


Hårinpackning från Blonde de blonde 20 kr (exkl. frakt). Köpte den mest bara för att den var billig och det var roligt =)


Tjao
Shoeholic ® 2006

I shoppingsvängen, igen!!!

Nu har jag varit i farten, Igen!!! Jag har då intershoppat. Karro är orolig för mig och funderar på att ta mig dator i beslag (tror mest att det är pga att hon inte har någon egen).

H&M har 10% rabatt på internet, i katalogen och i affärerna för alla medlemmar. Jag tog tillfället iakt och passade på! Eftersom jag handlade för mer än 400 kr fick jag hårspray och hårmousse på köpet. Perfekt!




Underklädeslinne 149 kr (exkl. frakt)


Kofta med stora knappar 98 kr (exkl. frakt)


"Pås"-väska till skolan 198 kr (exkl. frakt)


Hårprodukter "på köpet"

Fick veta att min svarta tröja från Nelly är försenad. Tråkigt...

Tjao
Shoeholic ® 2006

Ronny & Ragge

Är inte detta för härligt?!!!!

Rara, söta Anna

Shoeholic ® 2006

Internetshopping = No good

Har shoppat lite på internet den senaste vecka. Två saker jag VERKLIGEN behöver. Lite andra saker jag verkligen INTE behöver. Jag tycker inte om internetshopping. Det är SÅ enkelt att handla att det blir ett beroende!

Nu väntar jag på att få hem detta,
Asos:

Skor 135 kr och klänning 339 kr (priser exkl. frakt)

Apoteket:

Fenuril 166 kr (fraktfritt)

Nelly.se:

Svart American Apparel tröja 198 kr (fraktfritt)

Tradera:

Burberry halsduk 500 kr

Shoeholic ® 2006

(Bilder lånade från: Asos.com, nelly.se och apoteket)

Nata, Jag o Karro

Nata, Jag o Karro

Har precis kollat på bilderna från Gotlandsveckan i somras. Jag blev lite tårögd. Så mycket man kan hinna uppleva på endast en vecka. Plus var ju både Karlskrona OCH Gällstad!

Underbar sommar!
Love u girls and miss u alot.
To be continued next summer......

Shoeholic ® 2006


Kvällens vin

Vinflaska

Nr: 6655
Doft: Sperma (Enligt Karro) eller Ungdomlig (Enligt systembolaget)
Färg: I stortsett genomskinligt
Smak: Frisk, lite surt och syrligt och grapefrukt
Användning: Bli full
Alkoholhalt: 12,5 %


Shoeholic ® 2006

Klubb 054 till 02 på Köttmarknaden

Igår var det veckans festande. Det blir så när det är tentamånad.

Protokoll från gårdagensaktiviteter 2006-10-13
1. Middag
Jag och Karro käkade köttbullar, fiberpasta och ketchup. Riktigt gott. Inte så näringsrikt, men dock såååå gott och mättande.

2. Linneas ankomst
Linnea kom och jag förväxlade Gällivare med Örebro och trodde att Gnällbältet låg vid Halland. Min geografi är ju helt åt skogen. Sen trodde jag att Örebro och Gävle var typ liknande. Jag har även trott att Eskilstuna och Västerås är typ samma sak. Helt sjukt! Karro döpte om mig till Bajsbäraren på sin mobil eftersom jag trodde att krypet Bärfis hette Bajsbärare. Men ursäkta, vem döper en liten insekt till BÄRFIS! Well I don't know...

Karro dricker vin i min soffa

3. Förfest
Folk strömmade in (lätt överdrift) till lägenheten! Förfest och mycket trevligt.


4. Värmlands
Den så kallade köttmarknaden bjöd på en rad mer eller mindre trevliga upplevelser. I kön säger killen bakom mig (till mig), "Min kompis, John har Amex, vill du ligga?". Elin utbrister "Då är det bara att dra Amexet i muttan". Helt plötsligt tyckte folk att vi var grova i munnen. Varför det?
    Uppe i biblioteket stod ett par och verkligen GROVhånglade. Helt sjukt äckligt. Typ nästan låg ner på golvet och smekte varandra och hade sig. Inte såååå jätte fräscht.
     Sen var det ju Cp-bänken. Nere på stora dansgolvet var det en bänk som hela tiden var full av människor som verkligen INTE kunde dansa. Typ först en sjukt tjock kines (liknade en sumobrottare) som stod och vink-dansade till alla. En kille (jag tror att han hade en sjukdom så jag är snäll mot honom) men han bara stod och darr-dansade och sen när de i låten sjöng "Why?" lyfte han händerna till taket och sjöng med. Som typ till gud, "WHYYYYY?". Det var ganska kul. Sen var det en full turk som absolut INTE kunde dansa. Han stod bara och viftade med armarna framför bröstet.

Filip, Linnea o Karro på Värmlands

5. Hemfärd
Cyklade hem tillsammans med Linnea, Bergin och Karro. När jag kom hem bakade jag två scones och käkade med Philadelphia. Så gott det var. Sen petade jag ut mina linser och somnade direkt i sängen.

6. Övrigt
Värmlands har den bästa och mysigaste Cocktailbaren jag någonsin varit på. Underbart!

Drinklista Värmlands

More pics?! pixbox of course

Shoeholic ® 2006


Svinkallt och matdags

Idag har det verkligen varit SVINkallt. Det har typ varit 7-8 grader. Jag har frusit varje gång jag befunnit mig utomhus. Jag cyklade till Floggan och fy satan vad kallt. Har föresten nu helt brutit med Floggan. Jag tog mina sista grejer, låste och kastade in nykeln genom brevinkastet.


Snart kommer Karro och Filip så ska vi käka middag. Sjukt trevligt. Måste nog duscha nu!

Meny för kvällen,
Ikea köttbullar med fullkorns spaghetti med Heinz (50% mindre socker) ketchup!

Lyx, sedan är det förfest och utgång!!!!!!!

Tjao

Shoeholic ® 2006

Äckelrygg

Äckelrygg

Natalia påpekade att jag alltid visade mina sår. Så jag tänkte att ni kanske ville se min rygg också. Vaknade i lördags inte bara med min såriga haka och blåa ben utan även med detta variga skit grej. Sjukt äckligt! Jobbigaste är att jag inte kan se exakt hur det ser ut. Jag måste ta foto på det hela tiden för att se hur det ser ut.

Jaja, varit i skolan i 10,25 h!!! Trött. Måste plugga nu, skit också...

Tjao

Shoeholic ® 2006

Spruta och kläder


Jag har precis varit på Akke och tagit min andra spruta vaccin mot Hepatit B. Nu är det bara blodprovet kvar i mars. Skönt att sprutorna är över.


Jag har hittat underbara kläder på Asos.com som jag verkligen funderar på att beställa. Jag kan inte bestämma mig. Har ju egentligen inte pengar!


  • Snygg klänning till leggings
  • Sjukt snygg topp att ha i skolan till jeans eller ha på festen i vinter
  • Dessutom är denna "regnkappan" jätte söt nu i höstrusket

Frågan är nu bara vilka färger ska jag köpa kläderna i och ska jag verkligen köpa dem?
Klänningen hade varit fin på julafton med ett brett rött sidenband, svarta leggings och svarta högklackade skor?!!!

Tjao


Shoeholic ® 2006


skrapad haka

skrapad haka

Såhär vacker var min haka i lördagsmorse efter fredagen äventyr!!!

Tjao

Shoeholic ® 2006

Fredagen

Det är inte bra att festa HÅRT en gång i veckan. Helt ärligt med facit såhär i handen kommer jag ha en vit kommande vecka!

Skrapsår på hakan, glas i handen och blåa ben. Kombinera ej medeciner och alkohol!

Dock en mycket trevlig korridorsfest:

Bild 1: Jag härmar en människa
Bild 2: Karro och Micha
Bild 3: Karro och Bergin
Bild 4: Jag och Filip


Idag blir det tvättning, promenix med Karro (hoppas jag), lite plugg och softa.

Till Natalia:
Skriv oftare! Vill veta vad som händer med lägenheten. Hörde rykten om att ni flyttat in. Kommer du hem i jul? Saknar dig!


Shoeholic ® 2006

Berlock armband

I studentpresent fick jag ett Thomas Sabo armband som skulle fyllas på med berlocker. (Fick även presentkort för att kunna göra detta). Just nu pryds mitt armband av ett K, Eiffeltornet, en FlipFlop, en kanin och en röd flicka som kan dingla på benen. Har även en fyrklöver i ett halsband jag kan byta med!

Upptäckte att just nu är det många som har Berlockarmband i sina kollektioner. Tex,

  • Louis Vuitton - Guld eller silver (mestadels guld)
  • Juicy Couture - Blandat 300 - 470 kr för en berlock
  • Thomas Sabo – Silver 200-700 kr för en berlock


snowman LV
Snowman från Louis Vuttion


Tomas Sabo charm club

Shoeholic ® 2006

Vill ha!

  • Fendi Spybag
  • Gucci skärp
  • Mulberry Halsduk (trots att jag precis beställt en Burberry)
  • Emilio Pucci Scarves
  • Vintage Hermes scarves (Den min kära mor äger)
  • Hermes skärp (Brunt läder med guld H)
  • Dvärg spets (kollan in ullbollen den är ÖVERsöt)





Shoeholic ® 2006


Ytterliggare ett steg?

Hallo alla där hemma och Karro R!

Jag missade precis vasken i mitt kast med liten nektarinkärna. En sport som jag utövar väldigt ofta här i Uppsala. Dock inte oftare än fredagsmorgonen v. 29 på Gotland. Då åt jag nog 10 nektariner, eller vad var det Natalia?

Jo, Karro (R) jag vet att du smygläser min blogg. Jag vet också att det är du som kommenterar mina inlägg med Ola kommentarer. Ja, jag älskar Idol-Ola och ja, jag lyssnar på hans låt just nu. Men Karro, du vet ju redan vad som händer oss i Uppsala för nästan allt jag gör gör jag med dig. Men iofs det jag ska skriva om nu har du ju inte upplevt. Skulle vara lite märkligt med Burgers mamma i Sverige, eller hur?!!!

Idag var jag fruktansvärt uttråkad av pluggade och ja, jag erkänner jag saknade honom också. Klart, eller jag vet inte klart. Jag är liksom inte kär, eller jag vet inte. Vi trivs riktigt bra tillsammans och jag mår bra med honom. Han åker snart och jag tar verkligen inte det speciellt seriöst. Faktiskt! Jag är inte mig lik längre. Saker jag gör och känner är inte likt jämfört med när jag bodde nere i Skåne. Jag är mycket mer mogen och mindre naiv nu. Sebastian och jag, har inte tänkt på det på mycket länge. Drömde om det för ngn natt sedan men usch vad jag var instängd. Jag skulle tillexempel aldrig kommit hit. I Love it here!

Iaf jag orkar verkligen inte ta mig och Pontus seriöst. Vi är tex inte tillsammans (inget jag satsar på heller). Trots det var jag hemma hos honom idag träffade hans mamma, bror och brors flickvän. Jag åt tom middag där. Är inte det ett steg? Ett steg jag inte orkar ta. Usch jag är rädd för att bli kär och verkligen tycka om någon. Rädd för att det ska bli som när jag var ledsen i våras. Jag vet ju att han åker i december.

Allt om från början, jag var uttråkad hemma och kunde verkligen INTE koncentrera mig på Chang och plugget. Ringde Pontus för att gå en promenix. Jag gick till honom och han mötte mig utanför. Mitt i promenaden börjar det verkligen ÖSREGNA! Vi var tvungna att ta skydd under en balkong. När renget hade minskat lite fortsatte vi att gå. Vi vände och begav oss åt "hemmåthållet" för båda. Jag bestämde mig för att gå hem till mig. Han bestämde att vi skulle gå hem till honom (Eller frågade om jag ville "Se hur han bodde"!). Kan man säga nej, klart inte. Följde med, träffade mamman, brodern och brorflickvännen. Drack te med hela skaran medan det i huvudet gick en tanke "Inte äta mat med familjen, inte äta mat med familjen, inte äta mat med familjen". Nästa grej som snurrade i huvudet, "Fråga itne, fråga inte, fråga inte".
- "Katarina, vill du äta här"
Tyst paus
- "Ja, tack"

Argh.....................................................

Jag är inte redo för att träffa föräldrarna. Inte efter en vecka. Speciellt eftersom jag inte är ute efter något seriöst. Gaaah! Fast iofs har jag inte träffat pappa Marcus, läkaren!

Till Natalia:
Liten parantes är att Pontus är halvpolack så nu blir väl du glad Natalia. Dock är det hans pappa som är Polack inte mamman!

Nä nu ska jag dricka upp mitt vin och läsa lite mer i Chang. Innan jag går och lägger mig har jag väldigt många sidor kvar!


Shoeholic ® 2006


Fendi Spybag

spybag
Inom en snar framtid kommer en snygg och fin Burberry halsduk hänga i min garderob och inom någno hänga runt min hals, under min snygga Woolrich jacka. Denna väska kommer nog bli min hetaste vinteraccesoar om jag får som jag vill! Snart är den nog i mina händer!

Förresten, berätta inget om väskan för min mamma!

Shoeholic ® 2006

Dvärgspets

Gud, jag måste ha en hund. En Dvärgspets. Har velat ha en sådan ända sedan jag var liten.

De är så SJUKT söta, måste, måste måste!!!

dvärgspets


Shoeholic ® 2006

Tentaångest

Mycket tentaångest idag eftersom det verkligen inte alls går att plugga. Ska ändå försöka sätta mig lite med lilla Chang. Har läst 2 sidor hittills!

Pontus kommer sen, ska bli skönt med en paus.



Lilla och Stora Chang


Shoeholic ® 2006


MaxFactor & kvällens aktiviteter

Max factors nya foundation heter Age renew. De går ut I reklamen, se 5 år yngre ut. Om jag skulle använda den skulle jag alltså se ut som om jag vore 13 år gammal. Då skulle jag inte kunna plugga på universitetet, gå ut och festa och ingen skulle tro att jag fick dricka alkohol. Dessutom skulle jag inte få skriva på mitt hyreskontrakt, starta en försäkring, ha internetkonto, eller Visa kort. Jag skulle inte kunna teckna ett abonnemang. Livet skulle vara begränsat eftersom jag skulle se ut som om jag var fem år yngre. De skulle inte ens tro att det var jag på mitt legg eftersom fotot är taget i nian och då var jag 15.

Nej, jag håller mig till Clinique istället.

 

Kvällen idag består ENDAST av tentaplugg eftersom Pontus jobbar på Snerkes J

 

Shoeholic® 2006


Bränd nagel

Dagens tips!

Bränn aldrig dina naglar eller fingrar för det luktar fruktansvärt illa. Jag har nämligen idag lyckats bränna min nagel. Yes. Äntligen

Förresten Fanny sov idag IGEN på biofysikalisk kemi föreläsningen.

Tänker väldigt mycket på dig, det är du numera medveten om!


Biofysikalisk kemi + Myskväll

Dagens:
Karro varför skrev du Båtmanskonstans i mitt block i förrgår? Du LURADE mig!!!



Idag började jag 08.15 vilket var väldigt tidigt för att vara Biomedecinare i Uppsala. För det är jag ju faktiskt nu eller i varjefall Biomedecinar studerande.

Hade två väldigt tråkigt, långa och trötta föreläsningar om intermolekylära krafter, ytspänning och annat väldigt uttråkande. Som vanligt somnade Fanny och snarkade högt under många timmar (liten överdrift ang. timantalet). Karro och jag satt och smsade under lektionen angående Fannys snarkande med mera trots att hon endast satt två rader framför mig. Börjar bli lite av en rutin nu, eller ska vi göra det till en rutin Karro? Du väckte ju trots allt mig med det första smset!

Sen kom jag hem från skolan 12.15. Hade tvättid kl 12.00 så jag rusade ner i tvättstugan direkt. Therese kom vid 14.00. Vi satte oss och pluggade vid 15.00. Satt i cirka 2,5 timme tills vi insåg att båda var jättehungriga. Karro, jag och Therese skulle göra Fajitas ikväll eftersom vi hade mjuka Tacoskal kvar efter min och Karros middag i fredags.
Efter middagen drack vi te och kollade på Outsiders som handlade om sexmissbrukare. JA, mitt favorit ämne!

Karro avr den sista att gå vid 21.00. Pontus kom vid 21.30. Vi hade en sjukt mysig kväll med te och tvtittande. Vad händer egentligen mellan oss? Hur långt kommer detta att gå? Han åker ju snart iväg :)

Tänker fortfarande på dig!
Tjao

Hus i Helvete

Kollar just nu på reprisen av HusiHelvete. Det är helt sjukt. Stackars ungdomar!

Ni måste titta,

Lördag 20.00
Söndag 17.05

Tjao

Alexandras inflyttningsfest

Igår var det inflyttningsfest i Kantorn hos Alexandra. Vi var ett litet tappert gäng som hade begett oss dit. Det första som sågs i vardagsrummet var den fina lilla statyn som numera enligt mig heter Ståndis (Bilder finns nedan). Alex var väldigt full och smet in i ett rum med sin granne, även "Bettan" och "Silvia" framkom vid vissa tillfällen. Eric fick dricka en drinka som var ganska stark, kanske 40 cl sprit. En diskussion uppkom hur en man med 2 eller fler snoppar har sex och hurvida han kan kissa samtidigt som han har sex. I grannens lägenhet hade de sångtävling med Singalong eller vad playstation programmet heter. En mycket trevlig kväll med "I röven" spelet eller kanske ska kalla det "Faaan Christofer"-spelet istället numera.


Alex och Ståndis

Jag, Elin och Eric begav oss hemmåt mot Rackarberget vid 00.30. Vid 01.39 ringde Pontus och sade att han inte pallade komma till mig. Då upptäckte jag världens största spindel precis vid mitt huvud. Klarade verkligen inte av det just då. Ringde mamma i panik vid 01.48. Hon lugnade mig och jag lyckades döda spindeln. Pratade med mamma i 8 minuter. Sen lägger jag på och går och lägger mig i soffan. Mobilen ringer, det är Pontus och han frågar vad min portkod är. Han stod nedanför min dörr kl. 02.00 i ösregn och åskväder. Lite rörd blev jag trots allt kan jag erkänna. Tillbringade några väldigt mysiga timmar hos mig. Han gick vid 04.15. Sen somnade jag vid 04.32.



Idag vaknade jag 12.20 av att mamma ringde. Då sov jag fortfarande och kunde inte prata. När jag vaknade sedan var kl 14.58. Jag vaknade alltså kl 15.00. HELT sjukt. Har nog aldrig sovit såhär länge. Sjukt vad jag är sliten!

Tänker på dig!
Tjao

Gårdagens outfit

Igår kände jag mig lite fin i mina kläder. Kände mig riktigt modern.
I somras i Karlskrona köpte jag en rosa tunika på Gina Tricot som jag bara använt en gång innan för jag kände mig lite gravid i den men igår gjorde jag lite annorlunda.

- Gammelrosa tunika (Gina Tricot)
- Svart, brett lackskärp (funnet i mammas garderob)
- Mörkgråa välsigt tajta och smala jeans (Dr. Denim)
- Höga rosa sandaler med 8 cm klack
- Lång guldig kedja och ett stort hänge (hämtat ur mammas garderob)

Ouitfit inflyytningsfest
Skor och halsband ej med på bilden

Tjao

RSS 2.0