"hoooo... hoooo... hooo..."

Dagens lösning på problemet, "jag har ingen julstämning". Bind blommor med mamma hos Ingvar Strand i Oxie och åk sedan ner till Skanör, lukta på hyasinterna och låt det snöa. Så var problemet löst!


Bilden är tagen under julen på Gotland förra året!/Katarina, nu är det JUL (snart...)

"I know I can count on you"

Nu är det tentaplugg för hela slanten. Tenta i mikrobiologi med livsmedelsinriktining den 4 dec. Under denna tid kommer det vara få saker som lyser upp, dock "naggande" goda.

- Killens närvaro och omtänksamhet
- Christofer kommer ned och ska med på balen
- Rolig kemilabb
- Binda blommor med mammi
- Möte med Högskolestyrelsen
- Ciderprovning

Dagarna förgylls ytterligare när man läser om bakterier som heter Lactobacillus helveticus och Lactobacillus confusus. Annars är det mest plugga från 08:00-19:00 med en timmes matpaus och sen någon timme på kvällen./Katarina, Vi ses i januari!

"we're phazing a million miles away"

Nu har jag och favoriten bokat resa och hotell. Åhhh, kan inte tenamina, julafton, inlämningar och nyår vara över. Jag vill åka NU! London here we come.
/Katarina, dags för scones till middag

"I'll be there with a love that will shelter you"

När jag klev på tåget i Lund var det sol. Jag fick ha mina solglasögon de första 30 minuterna på tåget för att inte bländas och för att kunna se skärmen. Nu har det mörknat och nu känns det som jag åkt 10 timmar och ska åka 10 till. Så farligt är det inte, men jag trivs väldigt bra här på tåget. Jag som alltid flyger (pga det billiga priset) hittade Veolia och blev kär. Gamla mysiga vagnar med träinredning (det kallar jag kvalité). Stolarna är breda och otroligt mysiga. Sätena känns lite som fåtöljsätena i vår gamla Merca från 86. Som vilken gammal retrofåtölj från Mio. Ljuvligt. Det känns som jag är på genomresa i Sverige och har min hatt på de gamla hatthyllorna av järnrör och min fina portfölj på väskhyllan. Så är det inte. Jag är utanför Alvesta på väg till Stockholm. Sitter med min laptop, min noshörningtröja från barnavdelningen på Köpenhamns zoo och har precis visat min biljett i mobiltelefonen. Som det kan utvecklas. Allt var så mycket finare förr. Mycket mer kvalité på något sätt. Livskvalité!


/Katarina, numer alltid Veolia

"Paris is burning all night long"

Sorry tjejer. Världens bästa kille är redan tagen!

/Katarina, kan man verkligen vara värd detta

"Today is gonna be the day"

Titta så skoj man kan ha en tisdagskväll när man egentligen borde:
- Måla klart byrån
- Läsa tre kapitel mikrobiologi
- Skriva klart uppgiften i MB120
- Packa väskan till resan
- Beställa kylskåp
- Städa badrummet
- Fixa ekonomin
- Plocka in den rena tvätten i skåpen
- Diska all smutsig disk

Istället blev det min egen finblandning av quinoa.


/Katarina, vissa dagar är värdelösa

RSS 2.0