Snart Valborg

Idag har varit en ganska trevlig dag, trots att jag jobbat i ca 8 h. Började kl. 09.00 och var alltså tvungen att åka kl. 08.30. Filip var dock snäll nog, så han körde ner inom Skanör för att jag skulle kunna åka med till stan. Så slapp jag ta bussen.

Ikväll var det tänkt att jag skulle gå på 20-års fest. Det är lite för seriöst för min del ikväll. Det blev en öldrickare kväll i Vellinge med Annas pojkväns kompisar. Lugnt! Nu måste jag sminka mig för att bli klar.

Imorgon är det jobb jobb jobb i NIO TIMMAR! Sedan antaglien pildammsparken annars hos Anna och grilla eller ngt!Hittade dessa underbara skorna på internet från Manolo Blahnik. Att ha ett par sådana skor i garderoben är sådan status!!! Dock hoppas jag på att hitta ett par "kopior" från Zara. Underbar affär.

Ha en Skön kväll!

Solsken + shopping

Dagen började med att jag vaknade av solstrålarna som lyste in genom mitt fönster. Helt underbart! Bestämde mig för att det fick bli kjoldag. Vi 11 tiden begav jag mig till skolan för att skriva ett prov. Tre timmar senare och mycket hungrig var jag ute i solen för att leta igenom stan efter saker som stod på min GOTLANDSlista...
Efter mycekt om och men hittade jag...

- Ett par Mörkblå korta shorts (Veromoda)
- Ett par ljusgula/cremevita skor (var ju Valborgserbjudande) som jag verkligen INTE behöver (Tessie)
- Hollywood Fashiontape som är bra att ha till balen (Twilfit)

Jag kom undan väldigt billigt, vilket kan behövas eftersom jag får min nästa lön den 15 maj (knäppt)

Allt gick på under 1000 lappen!!!Sen fikade jag och mamma på Spot i Malmö, som har UNDERBAR italiensk mat.Det jag nu letar efter är en tunika och några party toppar som man kan ha under Visbyveckan. Någon annan som ska till Gotland vecka 29???Nu ska jag hjälpa mamma och grilla, Premiär!!!


Lunchrapport

Rapport från lunchen!

Jag har precis varit borta på Ica för att posta ett brev och köpa nya Veckorevyn (så mycket bättre den har blivit sedan Ebba tog över den). När jag kom hem satte jag mig och läste lite. Hittade då ett uppslag om klänningar med spets. Blev jätteglad.
I lördags var jag i stan emd min sömmerska för att köpa typ till min studentklänning. Jag köpte då mycket spets till nederdelen och lite brodyr/spets till överdelen. Min studentklänning kommer alltså att vara helt rätt. Då har jag verkligen lyckats!!!

Mitt ända problem som är kvar nu är skorna. Har köpt två par skor till studenten, men nu kan jag ju en bestämma mig. Jag har köpt ett par Bronze/Guldiga Ballerinaskor (väldigt låga) och ett par vita väldigt öppna, högklackade (mycket bekväma) skor.

Alternativ 1. Använda de guldiga eftersom jag har guldtrådar i min kofta
Alternativ 2. Använda de vita med klack för att de är bekvämare och lite lyxigare till studenten
Alternativ 3. Byta, ha de vita när jag springer ut och de guldiga på kvällen sen när vi ska ut och FESTA!

Hjälp!Hittade två ganska stora väskor, undrar hur mycket en sådan kostar?
13 miljader?

Welcome to a blogg wich belongs to a shoefan!

Jag är en skofantast från Södra Skåne. Mycket av min tid spenderar jag åt mode. Som att shoppa eller läsa modetidningar. Min favorit är självklart Cosmopolitan. Jag läser även ELLE, Veckorevyn och Pause.
Meningen med bloggen är att göra något av mitt stora intresse. Jag vill ge tips till andra om allt roligt jag hittar i affärer, på internet och i tidningar. 

Finaste skorna jag fick hem från London i förra veckan. Shoppat från Asos
RSS 2.0