Färgchock

Nya favoritfärgen har fastnat på en sjal i gräset.
Jag har verkligen fått dille på lila och tycker i stortsett att allt i lila är underbar snyggt. Jag har aldrig varit förtjust i Tritoni-klockorna  men skulle nu kunna tänka mig en, i just lila. Av erfarenhet kommer detta gå över, så jag håller mig till de lite billigare accessoarerna. Denna sjal fick jag av en bekant. En kväll på Hytten kom hon fram och lade den runt mina axlar, eftersom hon vet hur mycket jag gillade just denna lila sjalen. Sedan dess har den följt mig genom vått och torrt, från Skanör till Köpenhamn./Katarina, ska nu iväg och jobba

Evig kärlek

Jag älskar mina vänner mest av allt. Ni är det absolut bästa som finns. Finns alltid där för mig, ställer alltid upp och bryr sig. Bryr sig något otroligt! Ni vet att jag gör allt för er också.

Min och Rebeccas låt./Katarina, nu ska jag och mamma åka på matmarknad i Malmö

Skinande garderob

Nya vita höga Convisar har fått flytta in i lillhuset där jag spenderar den närmaste månaden. Tack vare älskade Paulina fick jag de billigare och fraktade från Kanada.


Nu ska sminket på, kläder sviras på och sen nercabbat till Kust i F-bo. Idag är det VARMT men molningt. Därför spenderar vi eftermiddagen med snack, rosé och mat.

På onsdag ska jag köra min första lektion. Hoppas på att kunna ha kortet i handen i mitten av juli. Lite beroende på hur mycket jobb jag ska arbeta. Vad det kostar? Vet ej, måste bara ha kortet nu!!!/Katarina, it's so over (The Embassy)

Kissbesök

Igår hade vi besök. Fem små kissar med mamma och storasyster. Alltså sju katter kom och övernattade i köket. De passade även på att upptäcka trädgården och mina ben.Mina ögon grät och min näsa rann av allergi, men vad gör väl det när fem kattungar klättrar på en?!/Katarina, allergin har lagt sig något

Dagens fråga

Jag fryser alltid när jag är bajsig (bajsnödig på skånska). Är detta ett utbrett fenomen?/Katarina, dagens I-landsproblem

Veckan av arbete

Detta är det sista blogginlägget för den kommande veckan. Jobbar nämligen 73 h och kommer därför att prioritera ätning och sovning. Ikväll har jag röjt huset. För när jag hade packat upp väskorna såg det ut som KRIG. Så nu kan man gå på golvet igen. På onsdag är jag ledig. Då ska jag på lägenhetsvisning i Malmö och sen käka lunch hos farfar med pappa./Katarina, ha en trevlig vecka kära ni!

Bönbaren i Höllviken

Grillningen var mysig. Bean bar hade skön stämning och kändes som ett reunionparty med vänner som jag har känt sedan barnsben. Alla var glada och nöjda. Superdrinkar! Är du sugen på cocktail när du besöker Näset, ta en titt in till Bean bar i Höllviken efter 18:00. Kan rekommendera en lagom syrlig passiondrink!


OBS! Hela sidan innehåller gratisreklam. Jag har inte fått ett skvatt för att skriva om Bean bars underbara cocktails./Katarina, Hytten har fått en konkurrent

Vacker nålmärkning

Jag gillar inte tatueringar. Jag tycker att man är vacker som man är (och är man inte det, lägg dig under kniven istället för nålen). Jag såg Ellens "nya" tatuering igår. Hör och häpna! Den var vacker. Den var somrig. Den var blommig. Den passade så bra till hennes lila linne.Ellen har även en snygg tiger på ena axeln som hon fick i 15-års present (eller var det kanske 16?!). Som ni kanske lägger märke till har hon även en stjärna på handleden plus någon till på ryggen. En modig tjej!


/Katarina, ska snart börja med maten

Gräs på fötterna

Jag älskar att kunna gå barfota. Pappa klippte gräset igår. Så mysigt det killar under fötterna när man trippar mellan de två husen. För att kunna behålla de gröna fossingarna till hösten köpte jag igår ett bra komplement.
/Katarina, invigde de underbara igår

RSS 2.0