Upptäckt

I somras åkte en killkompis flickvän till Usa för att vara där hos en familj i cirka ett år. Hon hade sin avskedsfest/förfest den 5 augusti i Falsterbo. Hennes äldre syster som jag aldrig har träffat förrut var också där. Vi pratade ganska mycket. Hon var riktigt trevlig. Hon berättade att hon hade bott i Usa i nästan hela sitt liv och att hon hade haft smårollen i filmer och tvserier. Nu hade hon fått sin första stora roll i en film med Ben Stiller i huvudrollen. Hon berättade även att Gwyneth Paltrow hade varit favorit till rollen men Malin, som hon heter hade fått rollen till slut.

Just nu låg jag och läste nya Veckorevyn. Så ser jag en bild på Malin och text där det står exakt samma sak. Gud vad Veckorevyn var ute sent med " nyheten".

Säger bara, Heja på Malin. Hoppas allt går bra för dig. Lycka till i framtiden så kanske vi ses i sommar igen.

Anna, Jag o Malin
Anna, Jag o Malin Åkerman

Tjao

Tuff vecka!

Ganska trött just nu!
Har blivit lite väl mkt denna vecka vad det gäller festande.
Tisdags Snerkes, torsdags Sthlms, fredags korridorsfest + Snerkes och ikväll är det inflyttningsfest.

Nästa vecka hoppas jag på LITE mer pluggande.

Ikväll är det Alexandra vi ska till, hon har inflyttningsfest tillsammans med sin granne. Som hon även har sex med!

Tjao

Korridorsfest + utgång

Fredag morgon, vaknar av mig själv klockan 06.03. Det är fruktansvärt mörkt ute så jag tror att klockan är 04.00. Har MYCKET fel. Börjar klockan 08.15 så jag får sova 1,5 h till. SKÖNT! Är oerhört trött och skakig i kroppen. Tvingar mig upp ur sängen genom att sätta på tv. In i duschen, käka en macka och sen darra iväg mot skolan på cykeln. Gud, vad det blev hårt igår, trots mina löften till mig själv. Sthlms är inge bra, de blir ALLTID för mycket på torsdagarna.


Föreläsningen är typ bara repetion av det som vi gått igenom under Atomteori föreläsningarna. Skönt, hade ALDRIG klarat det annars. Skönt är att typ alla var ute, så jag är verkligen INTE den tröttaste. Alexandra är inte ens där. Hon ringde mig inatt vid 01.00 och bara, VAR är min cykel? Jadu, ingen aning :)


Efter föreläsningen begav jag, Filip, Karro, Therese och Eric oss ner på stan för att lite senare käka tonfiskgryta och ris på Norrlands nation. Eric skulle köpa födelsedagspresent till Louise, jag skulle hålla sällskap, Therese skulle köpa stövlar och Karro skulle till Face för att köpa foundation. Jag kom hem med en ny mobiltelefon, concealer och en borste (sistnämnda från Face). Jaja, inget blir som man önskar sig.

Karro och jag beger oss till Flogsta och IcaVäst för att handla mat. Ikväll ska vi laga Taco tillsammans och sen ska vi till Helenes korridorsfest och sen ut (Vi trodde Värmlands men icke!).  Taco var jättegod och vi frossar. Linnea kom hit vid 19.30 och vid 21.00 stack vi till korridorsfesten som låg ca 3 minuters cykelväg från mig. En trevlig fest men vi stannade inte så länge. Efter sms från och till Alexandra drog vi till Snerkes som hade premiär för sin nya klubb, Damnation. Idag var det gratis inträde så det var PERFEKT. När vi kom var det inte så mycket folk men efterhand blev det mer och mer. Så mycket att tillslut gick det typ inte att dansa så vi begav oss hem ganska tidigt (Mycket också beroende på trötthet).

Karro o Taco vid mitt matbord


Alexandra och Karro sexar sig på dansgolvet


Kvällens story,
Eftersom ingen hade kontanter drog vi oss uppåt direkt för att kunna handla en drink och ta det på högre belopp så vi hade kontanter. Jag stod och lutade mig mot baren med mitt kontokort i handen med blicken bakåt mot Karro, Linnea och Cicci. Då rör någon vid min hand, jag vänder mig om och i baren står Pontus. Jag får en chock! Jag hade ju en fruktansvärd ångest för torsdagens tjat på honom att jag bara vänder mig om och går från baren. Ganska otrevligt faktiskt. Jag misslyckades verkligen totalt med situationen. Usch usch, gick tillbaka senare och beställde drink och cider och bad om ursäkt. Skickade ett sms senare på kvällen, INGET svar!
Jaja, Jag är ju MYSSUGEN!


Tjao


Torsdag o Sthlms!

 Karro, Therese och jag började vid 18 tiden med att käka mammas lasange.


Förfest hemma hos mig för första gången i torsdags!
Vi var ett gäng på ungefär 10 personer. BiB effekten gällde och spriten flödade :)
Enligt egen åsikt var det ett mycket lyckat preparty. Den ända som spillde något var värdinnan själv som råkade spilla ut cider på min ena matta, bara att TVÄTTA!


Eric o Jag
Jag och favorit danspartnern Eric

På Sthlms var det lagom mycket folk. Patricia och jag dansade väldigt mycket. Mischa, Karros tyskkompis i korridoren som jag vid detta lag nu känner, jajustdet! Mischa var ganska lite mycket på mig :)
Fylleringde till Pontus när jag skulle gå hem och tjatade på honom riktigt mycket att vi skulle träffas. Usch alldeles för vild kväll. Ångest över samtalet med Pontus var gigantisk dagen efter!!!

Men vaddådå? Studentlivet är vilt, lite för vilt kanske?!! Kul hade jag ivarjefall, RIKTIGT roligt!

Do you wanna see more pics? Pixbox!

Tjao

Planering inför julen

Har nu planerat min julhemkomst till Skåne.

Kalender,
14 december har vi (mest jag) planerat att åka till Stockholm och mysa runt bland julshopping och pyntning. Hoppas på att vi kan bli ett gäng som åker dit. Kan behövas efter tenta och labbar.
19 december är sista dagen vi har föreläsningar, slutar kl 12.00
19 december tar jag tåget hem till slaskiga Skåne kl 13.10
21 december ska jag och mamma åka till Köpenhamn för att enligt tradition mysa runt bland all pyntning.

Längtar efter snön. Här uppe brukar det vara snösäkert. I hope!!!


Tjao

Lurad eller?

Eftersom jag har så fruktansvärt bra studentekonomi ahr jag införskaffat mig en ny mobiltelefon.
Ny mobil

Samma märke och färg som min gamla men man kan spela låtar som ringsignaler =)

Har för tillfället nytt nr (kommer ha det i ca 10 dagar). Vill ni ha det? Smsa till det gamla nr så skickar jag!

Skånskchock

Har precis intagit min dagliga dos av Skåne genom att i 30 minuter genomgående lyssnat på Timbuktu.
Pust, är HELT slut. Nu ska jag pluggisch

Tjao

Snerkes as always

Kvällens höjdpunkt
När jag kastade av mig mina 15 cm klackar och dansade barfota på lilla dansgolvet där uppe med Eric. Det var både spännande, trevligt och riskfyllt. Roligt var när min ena sko försvann, var ju tvungen att dyka in i danshavet och söka upp den! Andra gången jag blir av med mina guldskor.

I tisdags var vi ju som vanligt på Snerkes. För mig kändes det endå som det var ett tag sen jag var därför eftersom jag förra tisdagen kom upp sent från Skåne. Jag och Karro började givetvis hemma hos mig INNAN förfesten. Jag var oerhört sen efter jag ahde tagit tre flyttlass samma dag och det hade tagit LITE längre tid än beräknat. Vi var hos Eric vid 19.58 när vi skulle varit där 19.00. Att tilläggas var att vi inte var de som kom senast! Jag o Karro drack vin men mest imponerande var Karins blandning. Hon hade med sig två små Vodka (en vanilj och en peach) sen hade hon med sig 3 olika sorters blannevann (som det sägs i Skåne). Typ Fanta, Mer och något till. Sjukt kul när hon satt och blandade hej vilt! Vi stack till Snerkes vid 22.30. Innan dess hade Bergin (Karro är det rättstavat?) kommit och Karro hade TOFFLAT sig. Så vi var en mindre i "gänget". Vid bankomaten utanför V-Dalas så tappade vi bort Pikkwan, Gotlands-Emma och Evelina. Ringde och ringde ingen svarade. Så jag, Helene och Sara gick in utan dem. Väl inne drog vi oss direkt till utebaren (Sjukt skönt att uteserveringen fortfarande är öppen, därför utan den är Snerkes inte uppe i Sthlms nivå) och beställde kvällens drink (38 kr!!!!!!!!!!). Sen satte vi oss på Bryggan (Snerkes uteservering som är byggd som typ trapporna i Västra Hamnen i Malmö) där vi träffade Karin, Karin B och Eric. Roligt att vi faktiskt var väldigt många ute denna kväll. Pikkwan ringde och sade att de hade stuckit till McDonald's för att köpa hambrugare (brukar man itne göra det efter man varit ute som fyllemat). De kom in på Snerkes typ en timme senare (Kön hade växt).

Efter en delad flaska vin med Evelina, en till drink, tjatter med Sara om lägenheten och otroliga föräldrar, möte med Fredric, möte med en full Patricia som var sjukt rolig så hamnade jag och Eric på dansgolvet. Riktigt kul! Jag kastar av mig kavaj och skor. Någon lyckas sparka iväg en av mina skor (PANIK!). Hittar den efter mycket om och men.  Beger mig neråt och vid 01.00 hade Evelina och några till begett sig. Jag och PAtricia (eller bara Patricia) hookar upp med någon kille vid ett bord. Vi sätter oss där, men jag fattar aldrig VEM killen är eller om Patricia följer med honom hem. Det minnet tog vinet hand om. Fredric messar och jag drar hem till mig själv för att byta till mjukis kläder medan han käkar fylle mat. Vid 02.00 drar jag hemmifrån till Fredric. Han är sådär fyllefeyllefull (Jag fick igen för att jag avr grymt full och jobbig för en vecka sen när jag drog til honom) och jobbig. Iofs var det ganska roligt. Jag hade ju nyktrat till under tiden och har skulle HELA tiden lyssna på Cascada, Basshunter och ja, DINA.Min Balkong kl. 01.52
 

Jag och Evelina med vin
 

Kille o Patricia


Sara, Helene, Eric och Karin B på Snerkes

Eric innan Snerkes
Helene, Pikkwan, Sara, Linnea och Karin B hos Eric på förfest

Fler bilder finns att hämta på Pixbox i detta album (de sista sidorna). Nu ska jag käka frulle.

TjaoEn liten instickare
Om ni undrar varför det på min Pixbox ligger en MASSA cp-bilder (finns fler på Karros kamera) beror det på Karros outtalade passion för fula Party-miner. That's why!

Inflyttning

Sitter just nu, första morgonen i nya lägenheten framför datorn och redigerar mitt inlägg om Snerkes i tisdags som jag ska lägga in. Ledsen att jag inte lade in det igår kväll men Pontus var här och sen när han gick var jag så SJUKT trött OCH hungrig! Inviger just nu min tekanna jag fick i Studentpresent av mammas vännina.

Direkt när jag kom hem igår fter Snerkes (kom hem ons kl. 10.00) började vi plocka upp grejer och skruva upp lampor med mera. Pappa fixade lampor, en gardinstång, rullgardin med mera. Jag plockade upp alla mina kläder, böcker, lakan köksgrejer ja ALLT! Sen stack vi till Ikea och shoppade loss. En soffa, ettbadrumsskåp/handduksskåp (där dörrarna inte passade (Hata Ikea)), risburk, ugnsformar, glasunderlägg, Skulle även köpa hatthylla och skohylla men SJÄLVKLART var de slut för tillfället (kommer vecka 42). Jag fick iallafall in en del i lägenheten men än är det faktiskt mycket kvar. Jag har tex inga tavlor, min planch ska ramas in, min spegel ska upp, min glashylla och "ljushylla" ska upp, badrumsslåpet ska fixas klart, gardin ska till köksfönstret, hallen ska få hatthylla o skohylla och nyckelmagneter med mera. Mycket av detta kan bara pappa fixa så jag får vänta till efter jul.

Jag är just nu OTROLIGT nöjd så långt det gått nu. Föreningsordföranden är hur trevlig som helst, finns alltid tid i tvättstugan, posten har hittat till mig och ikväll ska vi ju till STHMLS. I Love Rackarberget, HATAR Flogsta!


Beskriving

Hall,
Två rosa, runda mattor, vita väggar med nyans av rosa, bokhylla med korgar och skor i.
Ska komma, hatthylla och skohylla i ek (precis som golvet), helkroppsspegel, en familjevägg i form av fotografier, fondvägg i form av rosa/guldig tapet, nyckelmagneter från Designtorget.

Kök,
Orginalutrustning, murgröna i rosa krukor, en tv på snurrplatta (Kan diska och kolla på Tv samtidigt), mikro och en stång med krokar över diskkon så man hänga upp lite roliga saker på.

Vardagsrum/Sovrum,
Runt teak bord + fyra stolar, min rosa "kristallkrona", säng med mina FINA lakan från Gant, Vita gardiner med tryck i glada färger, mina fina blåa Ittalaljuskoppar, en svart skinnsoffa, bokhylla med böcker och annat, mitt vita skrivbord, magnetlister ovanför skrivbordet och en klätterpall.
Ska komma, tavlor, hyllor, matta, lammskinn till soffan, fler gardiner och en avskiljningsvägg.

Badrummet
Rosa duschdrapperi, badrumsskåp med glashyllor och björkdörrar (dörrarna kommer), handdukstork, rosa matta, silvrig soptunna och en liten utdragbar sminkspegel.
Finns fler bilder i detta album på Pixbox.

Come and visit me!
Tjao

Se hit!

Rapport om de senaste dagarna vad gäller fest, flyttning och ja, allt avd Studentlivet innebär kommer ikväll när min älskade pappa har åkt hem och jag kan sätta mig ner själv och kuckilura!

Tjao

Trött lördag

Hallo

Gårdagen var minst sagt märklig och mycket blandade aktiviteter. Vaknar upp något piggare än i fredags men har ändå problem att ta mig upp ur sängen (vad har hänt med mig).  Sen slappade jag bara här hemma. Gick runt och småpualde med allt. Åkte till pappa och nya lägenheten vid 15.30. Så hade han redan målat halva lägenheten första lagret. Måste säga att det redan då var MYCKET snyggt.

Sen när allt var målat och jag ahde lagat mat och vi hade ätit upp den stack vi till Ikea. Jag fyllde upp köket så att det nästan är HELT fullutrustat. Dock har jag inga assietier och inga djupa tallrikar. Kan inte bestämma mig för vilka jag vill ha. Därför jag ej köpt några.

Karro hade ringt tidigare på dagen och frågat om jag ville äta "Swedish dinner" med dem. Jag lämnade den upplevelsen till dem. Karro bjöd Birgin på sill. Såhär i efterhand kan jag säga att det gick bra men innan trodde jag att han skulle lämna henne.  =)
Karro ringde ivarjefall senare och frågade om jag avr sugen på att gå ut. Såklart var jag det. Vi skulle till Sthlms på en InternationGasque. Alltså vi två svenska/blonda tjejer mot alla Uppsalas utbytesstudenter. Riktigt trevligt till jag blev drastiskt våldgästad av en Irländare som jag verkligen inte förstod vad han sa. Jag fick be honom att prata engelska. Hes like "Im trying". Sen fick jag en ursäkt för att gå där ifrån, och så blev det. SOM TUR VA!
Smsade Fredric (bad thing). Åkte hem till Floggan med Birigin o Karro. Jag till mitt och käkade kroketter och köttbullar. De åkte hem till Karro och käkade Tobleroneglass. Väldigt lyckad kväll. Dansade mycket, sjukt kul. Träffade Mischa, Karros korridors tysk. Karro försökte få mig att tro att jag var intresserad av honom. Jag svarade bara "Han är från Tyskland". Men klart han är väldigt rolig och har väldigt fint hår :) 
(Karro tro nu inget om mig och Mischa för att jag SKREV så!)Just nu sitter jag bara och tar det lugnt. Jag har redan skakat mina mattor och sen ska jag dammsuga. Känner mig riktigt duktig. Ska lasta över en massa grejer till nya lägenheten idag eftersom stora rummet är färdigt. Nu är det bara hallen kvar. Där ska jag ha alla väggar vita utom en som ska vara i någon häftig tapet. Typ rosa, guld aktig med MYCKET mönster. Sitter just nu inne på Photowall och kollar tapeter. Sjukt coola grejer. Tänka att ha en hel vägg som föreställer en strand. Hade nog iofs blivit ganska trött på det efter ett tag. Men ändå häftigt!

Tjao

Kommer självfallet bilder, Karro har de på sin kamera

Anmälan

Snart kommer jag ta till drastiska åtgärder mot de obehagliga och förnedrande kommentarer jag har fått. Namnet börjar alltid på K sedan innehåller meningarna ofta OLA. Kan det bli mer nedvärderande mot mig. Jag vill överhuvudtaget INTE beblandas eller kopplas ihop med Idol. Speciellt inte förra årets (helt ute!).

Om du, K läser detta. SLUTA SKRIVA OLA I MIN GÄSTBOK!

Leopard

Mina strumpbyxor från gårdagen var kanske inte så fel trots allt. Efter en kik på Asos skosida fann jag SJU par leopardskor endast på sidvisning nr 1. Ska man våga använda Leopard strumpbyxor i fortsättningen?!


leopardben

Tjao

Såren läker

Sår inuti kroppen kan ta lång tid att läka. Mina var som tur väldigt ytliga. Jorden tog ut sina krafter i grussvängen där jag befann mig i för snabb fart med cykeln. Blodet rann och jag var i chock.
Nu en vecka senare har såren nästan läkt. Handen finns endast ärren kvar och på knät går sårskorpan upp hela tiden. Men varje gång minskar och minskar det öppna såret. Slutsats, det håller på att läka!


Idag ska jag planera vad som ska köpa till mitt nya kök. Jag ska kolla på tapeter eller färg till hallen. Sen ska jag till pappa och umgås lite. Jag är MYCKET piggare idag.

Tjao


Sthlms igår

Helt ärligt så vill jag inte berätta om kvällen igår. Eller om man säger såhär, jag KAN inte berätta om gårkvällen!!! Jag vaknade iallafall upp hos Fredric as usal. Trots att jag predikade om hur jag INTE skulle göra det. Sådant händer? Eller ivarjefall, Sådant händer Katarina!

Glömde givetvis kameran hemma. Karro har dock fotat lite på vår förförfest hemma hos mig. Det finns dessutom bilder på hennes kamera från Sthlms, så det kommer.

Jag dansar och sjunger medan Karro blir mer och mer orolig över mitt drickandeIdag har jag varit i lägenheten väldigt mkt. Pappa är väldigt flitig. Sen på kvällen käkade vi på en resturang i Saluhallen som hette Hyllan. De hade otroligt god mat och till slut fick jag min fisk. Halstrad gös till huvudrätt och Kladdkaka med grillad ananas och kokosglass till dessert. Sjukt gott! Får ju passa på att käka när pappsen bjuder. Faktiskt skönt att ha honom uppe. Sen efter det åkte jag hem till Birgin (Ja, han heter så. Han är döpt till namnet. Ja, han är Amerikan. Ja, det är Amerikanen från förra veckan som Karro hänger med). Karro och Birgin hade hyrt film så vi tittade på den. Bröderna Grimm, mkt underhållande. Nu sitter jag hemma i Floggan och ska inom fem minuter krascha min säng. I neeeed to sleeeeep!!!!

Lägenheten och mina leopardben (I don't really like)

Tjao

Kvällens aktiviteter

Hallo
Jag har egentligen inte tid att sitta vid datorn just nu men jag gör det ändå. Åkte direkt till den nya lägenheten efter skolan. JAG vill flytta IN!!! Har träffat alla grannar förutom en. Ingen är över 25 så alla verkar vara studenter. Min närmsta granne är en kille som är runt 21 och verkar väldigt trevlig, passande!

Nu måste jag duscha. Karro kommer om 30 minuter och då ska vi förförfesta. Dricka lite vin och Njuta :) Sen ska vi vidare till Norrlands och Orvars krog för att käka middag. Vi är nog 20 pers, trevligt trevligt. Sen är det SJÄLVKLART Sthlms som gäller (det är ju torsdag!!!). Jag är SJUKT laddad inför ikväll. Nu ska jag lägga vinet på kylning och hoppa in i duchen.

Förresten igår köpte jag ett rosa duschdrapperi. Väldigt fint :)
Bilder från den kommande kvällen kommer upp imorgon några här och givetvis på Pixbox.
Tjao

Tanke

Tänker på dig av någon konstig anledning!


Ilska och glädje

Hallo.

Idag har jag invigt min lägenhet. Jag har lagat mat, pappa har förstört tapeterna och jag har hängt upp duschdrapperi. 

Just nu skulle jag bara vilja bo på en parkbänk istället för hos de jag bor hos nu i Flogsta i väntan på att MIN lägenhet ska bli färdig renoverad. När jag kom hit igår vid 18.00 tiden efter att varit hemma i Skåne i 5 dagar var diskberget enormt. Det fanns inte ens en ren gaffel. Nehe, jag kunde inte ens koka pasta eftersom ALLT var smutsigt. Jag tog fram en pizza ur frysen och värmde den i ugnen. Maria kom ut och lade kommentaren, "Vi har varit sjuka hela helgen, men vi ska diska im (läs idag)". Jag tänkte, fine jag äter min pizza om de nu varit sjuka så visst. Idag när jag kom hem vid 18.54 så såg köket ÄNNU värre ut. Det gamla berget var kvar PLUS att de hade gjort kladdkaka. Jag dog nästan. Tog min mat och stack till nya lägenheten och lagade mat till pappa och mig där istället. Jag STÅR inte ut med detta kök och denna äckliga lukt!!!!

Nu precis när jag cyklade hem till Flogsta igen från Rackarberget (läs min lägenhet) var det svinkallt. Så jag passade på att inviga min nya jacka (I love it). Ni tycker säkert jag är löjlig och tänker "det är fortfarande varmt" men ha.... Där har ni fel. I lördags natt var det endast 4 grader i Uppsala. NÄSTAN lika kallt är det nu.

Dagens tack går till Karro och Therese för ni hjälpe mig att förgylla dagens sista föreläsning med Sockan. Vad sägs om Syra och Bas paret som ska hämtas på dagis eller Ola på Filips tröja. Usch usch, måste be om ursäkt till Filip för att jag och Karro skrattade under hela lektionen och betedde oss som vi vore 3 år. Så blir det ibland när Sockan är föreläsare.

Sov gott mina vänner och kom ihåg att jämvikten är något som alla borde kunna. Speciellt jag efter 1,5 månad här (Vilket jag inte gör!). Im är det Sthlms igen Karro! Är det favorit i repris? I hope so, do you baby?!?!
Tjao

Shopping i Malmö

Har idag varit inne i Malmö och shoppat lite.

 - Vi köpte en JÄTTEFIN Mulberry väska till mamma eftersom hon fyller år imorgon. (iiSA of Malmö)
 - Jag köpte en vinterjacka från Woolrich som var jättefin i den gamla raka modellen (Olséns)
 - Jag köpte även två par jeans från dr. Denim Jeansmaker. Ett par svart grå och ett par blå (riktigt blå) med oranga sömmar. (Spirit)
- Dessutom passade jag på att gå på ansiktsbehandling, vilket var MYCKET skönt. (Lenhud)Tjao

Blått

Inte bara i Vellinge Kommun och på näset blåser nu en blå vind från höger utan hela Sverige har blivit blått vilket jag, personligen är väldigt nöjd över.

Morgon i lilla Skanör

Vaknade av ett sms från "Uppsala"-Karro. Det stod att hon hade ngt att berätta så jag var tvungen att komma hem. Jag steg upp och gick ner i köket för att ringa (eftersom NGN har snott telefonen i mitt rum). Det första jag frågar är självklart vad hon ville berätta. Som jag kunde tänka mig handlar det i Amerikanen (givetvis!) :) Vilket var väldigt spännande. Karro avslutar samtalet genom att säga "Jag saknar dig, kom hem!". Det gjorde liksom min dag =)

Nu ska jag snart in till stan med pappa för att köpa en fin väska till min mor som fyller år imorgon. Sen ska jag på ansiktsbehandling och sen ska jag försöka köpa en vinterjacka. Det kommer blir ASKALLT i Uppsala denna vinter känner jag på mig.

Nu måste jag käka frukost.
Tjao

Jag o Karro
Jag o "Uppsala"-Karro

Sthmls i torsdags

Jag har i veckan funderat på att byta nation till typ Värmlands eller Snerikes från Sthlms. Men så i torsdags var vi ju på Sthlms.....

Karro kom hem till mig vid 20.00 så vi visste att vi inte skulle hinna till Sthlms innan nio, och akrro skulle därför få betala inträde. Iofs endast 50 kr. Men men, pengar är tid och vi hade ganska bråttom =)
Vi glömde tom dricka vars ett glas vin hemma hos mig. Hur man nu lyckas glömma ngt sådant men vi ahde bråttom som sagt. Trots att jag hade skrapat upp halva benen bestämde jag mig för att fortsätta med outfitten (svart klänning, leggings m.m) Bytte de höga guldskorna till svarta lackballerinor istället. Väl där (kl 21.10) träffade vi Elnas och Bea som hade köpt Sveriges i särklass äckligaste drinkar. Jag och Karro köpte en flaska vitt som vi delade på. Vi satte oss hos Bea och Elnas och snackade. Vid 22.00 började stället bli riktigt fullpackat. Vi gick på toa, Sveriges längsta kö.

Karro + Toakö


Vi gick ut till baren för att köpa en flaska vitt till. Då var vinet slut där nere. Jag gick upp medan Karro stannade kvar för att snacka med en Amerikanare (senare benämd Amerikanaren). Vid garderoben träffar jag bartendern från Snerikes (senare benämd Pontus) som jag träffat både i lördags (nollegasque) då han jobbade i baren och i tisdags (Snerikes club) då han satt och söp. Jag kände igen honom direkt, han hade lite svårare för att känna igen mig. Jag lämnar honom och beger mig upp till andra våningen för att köpa vin. Då är det KÖ UPP TILL andra våningen. Är det ngn som förstår hur mkt jäklafolk det var där? SJUKT! Kommer tillslut upp och står i baren i en halvtimme för att få en vinare (snacka om desperat). Jag, Amerikanaren, Hans vännina och jag sätter oss i sofforna på "balkongen". 15 mintuer senare har jag och Karro RENT AV slukat flaskan och är lagom glada i skallen. Vi bestämmer oss för att entra dansgolvet och gör en underbar entré!!! Träffar Pontus och dansar sjukt mkt. Riktigt roligt! Karro sitter bara i sofforna med amreikanaren och ja, har trevligt. Vid 00.54 tröttnar vi och beger oss hemmåt. Jag till Flogsta (hrm?!) och Karro till Rackarberget (Till Amerika).


Jag o Karro I Amerika o Karro I Jag o Pontus I Jag o Karro

Nu efterhand, Jag ska INTE lämna Sthlms nation. Fy sjutton vilket ställe. Jag hade en SUPER kväll, med mkt vin och mkt pengar över!!! I love IT!Nu sitter jag nere i Skåne och bara längtar efter fest och flärd i Uppsala. Torsdag kommer jag gå till Sthlms igen för att shaka MY AS. Sen på fredag blir det väl värmlands. Oj vad jag vill HEM till UPPSALA igen.Ikväll ska jag träffa mig älskade vän Karro (Lödde-Karro) och det ska ju bli hur trevligt som helst. Saknar henne väldigt. Men nu ska jag och mamma cykla till Kust i Falsterbo för att fika och käka lunch. Jag älskar min mamma hon saknar mig så och vill verkligen att jag ska flytta hem igen. =)

Jag och Karro Karlskrona
Min bästis Karro (Lödde-Karro) och Jag i Karlskrona Sommaren -06


Sthlms

Kvällen igår var helt sjuk. Vi rockade dansgolvet!!! Yes in deed!

Jag och Karro puss
Skriver ett nytt inlägg ikväll. Tjao

Skadad

Imorse ramlade jag på cykeln och skrapade upp en hand, hela vänstra kvät och höger ben är dubbelt så stort som det brukar. Varför händer detta innan en 9 h laboration? Skit också.
Handen skadadsårskada


Snart kommer Karro och som plåster på sårna ska vi och festa på Sthlms ikväll. Självklart ska jag fortfarande ha min svarat klänning på mig.

Tjao

Outfit inför morgonkvällen

Här kommer beskrivning av outfitten jag hade tänkt att bära im:

- Guldiga skyhöga pumps med öppen tå från Asos
- Svart miniklänning från Asos
- Svarta leggings från Kappahl
- Cremevitt sidenband under bysten med rosett bak
- Svart "kuvert" väska med Vintage känsla inhandlad från Asos (hoppas den kommer im)
- Långt vintage guldsmycke (fått av mamma)


Min sthlms outfit

Snerkes

Idag har varit en väldigt lång dag, men jag har dock haft väldigt roligt.
Jag började 8.15 (tidigaste någonsin). Så fick jag en labbrock och ett par labbglasögon. Jag skrev Katta och mitt telefonnr på framfickorna på rocken. SÅÅÅ fin den är! Sen var det tänkt labb i 8,5 men jag och Eric var otroligt snabba. Snabbast i stan du vet?! ;) Så vi blev klara vid 15 så det blev ju iten riktigt 8,5 h. Sen stack jag enr till stan och hämtade mina skro hos skomakaren och sen fikade jag på Sveriges DYRASTE konditori med Karro och Therese. Just nu handlar typ alla skämt om Fredric. Okej, paranoid eller bara allmänt trött på människan? Satsar på det sista svaret. Never again!


Igår kväll var det tänkt att vi skulle träffas på Norrlands för att dricka ngr öl men jag, Therese och Karro som käkade hos Karro blev ganska sena så vi träffar Johanna utanför och drar direkt vidare till Snerkes (favourite beerplace no. 1). Väldigt mkt folk men det brukar de ju vara på tisdagar, itne helt oväntat. Träffar bartendern från i lördags. Han var sjukt snurig i lördags och jag var social igår och frågade om det var bättre nu. Han var fortfarande ganska snurrig (märkte man). Jag ahde väldigt trevligt men eftersom jag visste att det var tidig dag idag så blev det väldigt tidig hemgång.
KArro och Johanna
Karro och Johanna på Snerikes igår (2006-09-12)

Mamma ringde när jag var på Snerikes och berättade att Karlavagnen på P4 handlade om Studentliv. Så när jag kom hem ringde jag in och kom fram. Jag berättade om Nolleveckan, boende och mat =)


Sitter just nu och lyssnar på Panic! at the disco - It's time to dance. Den är ju fruktansvärt bra. Imorgon ska vi till Sthlms. LÄNGTAR as hell! Sjukt skönt. Snerkes igår, Sthlms torsdag (morgon) och sen Lund på lördag och sen kommer man hem på tisdagen HELT perfekt för Snerkes. See ya! Tjao

Jobbig dag

Idag har jag inte gjort jättemkt. Mest bara tagit det lugnt.

Precis upptäckte jag att någon hade gjort inbrott i vårt källarförråd. Usch usch. De hade rotar runt bland alla mina kläder. INGET jag uppskattade kan jag säga. Sukt jobbigt, en stor klump som ligger i halsen av oro. Oro för att de ska ha tagit ngt. Jag hade inte mkt värdefullt rent ekonomiskt men det är jobbigt att ngn med äckligt svarta fingrar har rotat bland mina kläder. Kan de inte bara låta våra saker vara. Jag undrar verkligen vem/vilka det kan vara. För att komma ner dit måste man ha nyckel till förrådet och det får man bara om man bor här.

Nej, ska snart till Karro hoppas allt känns bättre. Nu längtar jag hem till lilla Skanör (för första gången) där i varjefall jag tycker att trygghet är något som finns. Jag har nog aldrig blivit utsatt för något brott där. Vill hem till mamma nu och få en kram. Detta tog hårdare på mig än vad jag trodde att det skulle göra. Skit jävlar som bryter upp mitt lås. Dessutom hade jag tänkt ha det till skolan sen!!!


Tråkigt med tjyvar.

NolleGasque

Första och sista gången jag går på min egen NolleGasque...


Grupp sexsju (min grupp) samlades hemma hos Evelina kl. 10, Eller vissa kom ju 12 (*host*... FILIP?!!!). Vi fixade min cykel så att det blev TOPPEN fin. Från att varit en silvrig grå Svalan cykel, blev det och fortfarande är det en äkta studentcykel med allt vad de innebär. Nu är den HELT gulmålad med Netto plastpåse runt ramen. I lördags hade den samma färg, dock GANSKA mycket mer utrustning. Gul flagga bak, cykelkorgar inklädda i Nettopåsar, korv på ekrarna, engångsgrill bak, miniräknare fastklistrad på styret, lilla chang i cykelkorgen fram, ketchup och nudlar med BiBvin i cykelkorgen bak, Den var SÅÅÅÅ fin.

Jag och Therese åkte hem till mig och mekade vidare på cykeln (satte på flaggan och en extra ringklocka).


Sen gjorde vi oss iordning hemma hos mig. Jag var riktigt försenad. Så vi kom till förfesten hos Karin med cykeln ungefär vid 17.45. Slängde i oss två glas vin, Förberedde korvarna som skulle sättas på ekrarna och pyntade det sista på cykeln. Sen var det ju bara att ge sig av!
Vilket helvete det var att släpa cykeln UPP för Snerkes trappa. Vi var nog sista gruppen där, mitt fel (antagligen). Vi fick fördrink och gick och minglade lite runt alla cyklar. Karro och Ninnis grupp hade gjort en horcykel. Den var fin och gick att "krypa" in i/under för att ha lite roligt där!

Vad som hände under kvällen stannar mellan de som var där (HOPPAS jag).

Höjdpunkter:
- Emma blir årets nolla
- Det bjuds på snaps (är egentligen negativt)
- ALLA blir galna och beställer in champange flaskor (jag best. två)
- Karro och Filip blir väl någorlunda officiellt
- Jag och han, femte gången gillt
- Efterfesten är sjuk med allt från deckande till HELA korridorsväck till människor upptryckta mot vägar och rum utan möbler
- Jag råkar "träffa" "fel" person (Foto Finns i Karros kamera)
- Jag fyllesnackar Gotländska (as usal)
- Jag och Eric sexdansar (as usal)
- Eric spelar A. Sokolowski på spexet, SJUKT!!!
- Vårt spex misslyckas lite men heter dock ändå "STAK - aldrig mera slak!"

- Jag lyckas "lura" mig till en människas nummer som sucktat efter en tid
- Min klänning blir frammåt 4-tiden lite väl kall, hittar ett lämpligt offer (foto finns i Karros kamera)
- Bland annat jag blir utsedd till året nollehångel och fick kondomer i pris (dock närvarade jag inte på prisutdelningen av ja, vissa själ)

karro och jagMore pics just click here...

LÄGENHET!

I've just bought an apartment!!!!!!


S:t Johannesgatan
Jag som inte trodde att det kunde bli bättre än såhär.Ska snart till Karro och käka, sen blir det NOG sthlms. I hope so!
Sthlms och röj!!!Tack för att du kom in igår och betedde dig som ett freak och ger mig ångest. Jag som inte ens haft det innan. Usch usch!!! :)

Uppsala, I love u =)

Hallo!

Har precis kommit hem från Snerikes och sitter just nu och käkar kvällsmat. Gott med Makrill i tomatsås :)

Ingen var speciellt festsugen ikväll men dock började vi på Norrland med att ta en öl. Det var Helene, Cissi, Malin, Therese, jag, Sara och Karro (tar bilden).
Norrlands

Sedan efter en öl fortsatte vi till Snerikes eftersom det tydligen var bestämt att många tvåor och nollor skulle dit. Det var faktiskt lite kö när vi kom dit. När vi kom in (innan nie = GRATIS) hade de palmer med mera på bryggan (= övertrevligt). Vi tog några öl och sedan lyxade jag till det med en P2 (my favorite). Efter typ 1,5 h träffade jag honom. Shit, jag hade tydligen saknat honom märkte jag. Ojoj, förvånad över mig själv! Hälsade och pratade bara lite kort, men vad håller jag på med!!! Jaja, alla förutom jag, Karro och Cissi drog hem. Så vi fortsatte upp på ovanvåningen för att dansa (MKT FOLK). Vi begav oss ner igen för att dansa vidare till my lover.... TIMBUKTU!!! Hur kommer det sig att Snerikes alltid spelar Timbuktu vid 22.15 =) I Love it!!!

Karro, Helene och Sara på Snerikes

Men men förövrigt en mkt lugnt kväll. Är hemma nu vid 23.15! Väldigt soft. Mkt viktiga föreläsningar imorgon tydligen.

Övrigt: DJ på bryggan spelade mkt bra musik tex.
- Mylo - In my arms
- Röyksopp - What else is there

Väldigt okej...

Sov gott mina vänner, see ya!!!
På torsdag är det Sthlms som gäller och sedan på fredag Värmlands. Lördag är det NOLLEgasque! This week just started! We just love it, Don't we?!!!

Studentliv = Sjukt!!!

Me 1 night
Jag tror aldrig att jag mått såhär bra. Det är helt sjukt, livet här uppe. Kanske rättare sagt studentlivet. Denna eviga fest, när tar den slut?

Mycket har hänt dessa två veckor som jag varit uppe. Eftersom jag inte haft så JÄTTE mkt tillgång till internet så har bloggen blivit lite försenad. Tänkte berätta om torsdagen (näst sjukast hittills)...

Vi samlades kl. 17.00 bakom Carolina (Carolina Rediviva, Uppsalas största bibliotek) för att göra dagens outfit. Till vår hjälp hade vi svarta sopsäckar, tidningar och tejp.

En timme senare dyker Katarina (jag) upp. Fruktansvärt bakfull eftersom onsdagens fylla slutade med att jag kom hem kl. 08.30 på torsdags morgonen efter en natt hos, ja du. Om du vet är det meningen att du ska veta hos vem jag var.
Í parken bakom Carolina tilldelar Malin mig min snygga Robin Hood hatt av gamla tidningar och en svart sopsäck som jag själv får designa. UNDERBART! Kvällens aktivitet är Pubrunda på 7 nationer med olika moment och poängsamlinar på alla olika nationspubar. Vi drar först till Norrlands där vi ska dricka vars en storstark med två tamponger i mungiporna. Jag håller på att spy och Emma sitter och plockar bomull hur sin tandställningen när tävlingen var över. Vårt lag var HELT KLART sämst. Nästa nation var Gotland, där vi fasade för lammögon och fåraskallar men gurka och kondom var det som väntade. Alla sju i gruppen pussade det uppstoppade lammet = 7 Bonuspoäng. YES!
Nästa nation var nog VDala, där vi skulle blanda den äckligaste drinken vi kunde och sedan dricka upp den. Vår innehöll följande:
- Kaffe
- Tequila
- Polkagrisstoppning (fråga mig ej vad detta är)
- Anjovisspad
För övrigt betalade vi 50 kr för denna drink (endast en upplysning). Alla smuttade på drinken medan Malin och Karin HALSADE resten. Sedan shottade hela laget Tequila för att få bonuspoäng av faddrarna. Vilket lag!!!
Nästa nation på tur var Uplands. Där ett snöre skulle dras genom allas tröjor och byxor. När jag och Emma hade tagit av oss byxorna flyttade det date;ande paret bredvid oss till ett annat bord vilket just då var fruktansvärt komiskt. Med rumpan bar trivdes i varjefall killarna bordet bakom mig =) Eftersom det var vår faddergrupp som höll i denna aktivitet bjöd vi på en kanna öl och därmed blev vi 50p RIKARE!
På tur stod nu Kalmars nation och charader. Vi var sjukt grymma. Emma och Karin shottade OCH drack öl. Jag drack en SJUKT god torr cider, jammi!
Sedan drog vi vidare till en nation jag ej kommer ihåg namnet på (tror att det var ÖG). Vi det laget hade alldeles för många öl slukats. Vi träffade Linnea, Sorosh och Kasra och skulle utföra en form av spinner eller vad leken heter. Jag tog en lapp där det stod axel och Filip en lapp där det stod mage. Då skulle jag sätta min axel mot hans mage osv. Riktigt grymma var vi även på detta. Men öl hade jag druckit för många ändå fick det ju bli en Corona (MED lime).
Sista nationen som innehöll uppdrag var VG. Där hoppade jag öl eftersom jag visste att det var bartömning på Snerkes. Uppdraget var Suck and Blow helt enkelt. Vi klarade inte jätte bra trots vår lilla taktik med läppglans.
Efter detta tog vi våra cyklar och spann iväg till Snerkes som var slut destinationen för alla lag och bartömning på det. Denna kväll var faktiskt INTE jag fullast.
Filip o KArro
Filip och Karro

Den titeln tog Filip tätt följd av Eric, Malin och Ninni. Det första Filip gör när han och jag köpt en flaska champagne är att krossa det ena glaset rakt mot flaskan (Filips fyllemisstag nr. 1). Dessutom skyller han på mig, javisst du!!!

Detta hände under kvällen/natten på Snerkes:
- Filip krossar ett Champagne glas MOT flaskan (as you know)
- Filip blir utslängd
- Karro tar hand om Filip när han blivit utslängd
- PikKwan spillde den äckliga drinken över sig och luktade ansjovis resten av kvällen
- Jag tjatar som fan på Eric och Karin att de ska hångla för poängens skull
- Jag möter en kille som är ekonom men jobbar med att sälja kulspetspennsdelar (SJUKT jobb)
- Malin får åka Polisbil hem till Flogsta eftersom polisen ändå inte har ngt att göra och Malin har glömt på fyllan att hon ställde cykeln vid Snerkes.
- Jag lyckas få följe hem och efter mycket om och men hamnar jag ändå ej hemma tillslut

- En flaska öl kostade 19 kr (billigare än cocaLight)

Förrutom allt detta vaknar Emma med lilla Chang (vår minsta kemibok på 1038 sidor) i sängen. Vad kallas den sexualiteten, Bokosexuell eller?

Studentlivet, I love it!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Karro o Jag
Karro och jag upptäcker billiga drinkar på Sthlms


www.pixbox.se/katarinasn


RSS 2.0