Klänning i paket

Jag sitter i klänningen
Fick idag klänningen från mamma som jag fyndade på Vero Modas rea. Hon har sytt upp den lite på längden och i ärmarna. Den är riktigt snygg och lätt värd 79 kr som den kostade!



/Katarina, glad för att hon har en snäll (men ledsen) mamma

Mail från Tyskland

mischa och jagKommer ni ihåg Tysken Mischa som bodde i Karros korridor och som jag var på avskedsfest hos. Jag gav min mail och mitt telefonnr till honom. Så nu fick jag ett mail. Han är den sötaste och mysigaste tysken jag någonsin träffat. Han grät när han skulle lämna Sverige.

Han skrev att han hade problem med tyskan nu eftersom han pratat så mycket svenska det senaste halvåret. På valborg kommer han tillbaka för att fira (alla gör det!) på riktigt Uppsalavis med flottränning och allt vad det innebär!

När jag ser filmer från valborg längtar jag verkligen till Värmlands och Stocken öppnar sina uteserveringar. SÅ mysigt det var, och sen får de ta in mycket mer folk = kortare köer (eller inte valborg då man inte kommer in utan att stå på listan eller sova utanför)

Upt 2007-01-31 18:31
Tips! Läs Snygg-Karros kommentar till inlägget.



Ser ni mig i bakgrunden?



/Katarina, gillar vintern i Uppsala men gillar väldigt mycket våren också

Försovit sig

LÄS INTE OM DU ÄR KÄNSLIG!

Jag mår fruktansvärt dåligt. Själva muskelpreparatet gick relativt bra. Jag fick gå ut några gånger för att jag höll på att svimma. Jag var inte ensam därute men doften var fruktansvärd. Dessutom var kroppen inte "ny" så fötterna och händerna var fruktansvärda. Själva kroppen var inte lika farlig eftersom huden var avskalad och det såg mest ut som en docka.
Under själva genomgången var det mest doften som gjorde mig illåmående men nu kan jag inte glömma det jag såg. Liknade lite en halv zombie med avskalad hud. Ja, inte överdrivet fräscht.

Så jag gick hem i första föreläsningen och har nu bara sovit. Somnad vid 12 och vaknade du vid 16:32. Har svårt att äta, gubbjäveln liknade fasiken tonfisk, usch usch. Får väl trösta mig att jag ska träffa Söt på fredag. Skönt, att bli lite kramad och ompysslad.


/Katarina, trött och illamående

En dag på BMC

Jag och elin i skolanSåhär söt är Elin i skolan. I bakgrunden sitter jag och tuggar i mig sallad. Bilden är tagen i BMCs bibliotek i lördags förmiddag. Alla tre (jag, Karro & Elin) sitter och klipper små lappar till ett "memori" av alla kroppens muskler och skelettdelar! Grymt flitiga eller hur?!











/Katarina, ska käka gröt, NU!

Döda människor

Idag är det muskelpreparat som gäller. Alltså de har sågat itu en död människa på längden sen ska en kille visa alla muskler. Riktigt bra, eftersom vi snart själva ska visa alla muskler. Vi får vara där i en timme och är 4 pers. Ska bli riktigt i intressant. Som tips från faddrarna fick vi, "Ät i inte tonfisk, lamm eller revben den dagen, för det liknar dessa tre saker"

Nu ska jag borsta tänderna och ge mig ut i 0.4 grader och cykla till skolan. Ja, det har blivit jättevarmt här. Men snön ligger kvar och det är fortfarande MYCKET snö har dock varit mer. Fy satan vilket blaskigt te!

Igår skickade mamma min klänning hon har sytt upp. Så den hoppas jag på idag. Dessutom ligger ett par långkallingar och mitt täckstift i paketet. Tack mammi!

Längtar efter dig!



/Katarina,

Världens bästa!



Kan inte någon vara väldigt snäll att ladda ner denna låt till mig. Jag kan nämnligen inte själv. Finner den icke! Missy Higgins - The special two
Hon sjunger förresten till sin syster som hon tappat kontakten eftersom Missy H var otrogen med systerns fästman dagens innan deras bröllop. Hänger ni med?

Upt 2007-01-31 18:10
Världens bästa Catrin som för övrigt fyller 20 idag skickade låten till mig. YES!



/Katarina, behöver en tjänst!

Dagens leverans

Idag burrade min mobil till när jag satt i bilioteket. "Du kan hämta ditt paket på Ica Folkes efter kl 17:00 idag. Uppge kod 4567-2/Ellos AB". Cyklade från skolan 1,5 h senare och hämtade paketet på vägen. Ett RIKTIGT stort paket, jag hade ju glömt en sak!

♥ Storblommig klänning i rosa toner - Snygg med ett sidenband till strandfesten eller poolhänget
♥ Småblommig ljusrosa klänning - Lite genomskinlig, men SUPER söt
♥ Blårandigt långt linne - Halvbra kvalité, men ett bra linne till sommaren
♥ Vita shorts med randigt foder - UNDERBARA! Ej genomskinliga och snygga detaljer
♥ Brunt överkast med turkost foder (fick med gratis) - MYCKET snyggare än jag hoppats på. Används nog!

Förresten så funderar jag på ett par shorts till fast i sotgrå. De var helt ljuvliga. Kanske den småblommiga klänningen i blått och gult. Jag vet inte. Jag var riktigt nöjd med allt förutom linnet, men det kostade liksom 30 kr, känns HELT okej att behålla det och använda!



Upt 2007-01-31 18:08
Funderar på att beställa den storblommiga i en storlek mindre istället? Är det för jobbigt?



/Katarina, längtar nu till sommaren

Dagens

Var trött på att gå i jeans så idag fick det bli lite roligare:


- Mörkgrå långärmad tröja
- Svart stickad klänning med stora knappar
- Svarta tights (x2)
- Grå randiga knästrumpor
- Ljusa skinnstövlar senare bytta mot mörkbruna mockastövlar



/Katarina, lovely

Ny H&M

hm öppningOkej, nu ska H&M börja satsa på lite dyrare kläder. I mars 2007 öppnar de en ny kedja, COS, eller Collection of Style. Det kommer att säljas mer exklusiva kläder och första butiken kommer finnas på Londons Regent Street. Lite konstigt att inte första butiken kommer i Stockholm eller ivf i Sverige eftersom det ändå trots allt är en svensk kedja från början!








Bilden kommer från en öppning från San Francisco


/Katarina, the newshunter

Rabattkoder

Vet att det är många som frågar om rabattkoder. Så tänkte tipsa om denna välkända sida för de som inte känner till den. Riktigt bra, och det sista man ska besöka innan ett köp bekräftas hos någon internethandel. Jag har tjänat väldigt mycket pengar på detta sätt. Tex min Ellos beställning och min senaste skor från Asos.


/Katarina, ska nu ta sig i kragen!

Söt, studier och Uppsala

Idag ska jag ta mig i kragen och skärpa mig. Ska skriva detta inlägg leta lite på Asos och sen ska jag käka frukost, klä på mig och börja PLUGGA. Ska skita i första föreläsningen så att jag kan plugga istället.

På fredag ska jag NOG träffa Söt. Beror lite på vad som händer i Uppsala osv. Hur det blir med bastning och annat!



/Katarina, ont i halsen, illa, illa

Ensamhet

vissa flyr den, vissa kan inte vara utan den, vissa lever med den, vissa avskyr den.

 

För två år sedan sa en pojkvän (läs: före detta) till mig, ”du kan aldrig vara ensam va? Du måste alltid ha folk omkring dig!”

 

Jag har alltid varit väldigt social. Mamma har berättat att jag enda sedan jag var liten har pratat med alla och charmat många. Jag har alltid haft vänner genom min uppväxt. Ibland bättre och ibland sämre vänner. Jag har blivit mobbad men kom upp på benen efter ett tag.

 

Genom alla år och i alla skolor jag gått varit den som synts mest, hörts mest och varit mest aktiv. Min familj har stått och står mig mycket nära och jag har umgåtts mycket med familjen den senare delen av tonåren.

Jag har alltså alltid sett till att ha folk runt mig. Jag har aldrig upplevt riktig ensamhet. Många tycker säkert att detta är jättebra, men det har gjort mig rädd för ensamhet. Eller kanske till och med rädd för mig själv?!

 

filip and meEnsamhet för mig är inte när du sitter själv på ditt rum och kollar på tv. Ensamhet är när det inte finns någon där. Det finns inget att ringa när du är sjuk och vill ha empati, det finns ingen att krama när du är deprimerad och det är ingen som ringer dig och frågar ”Hur är det med dig?”, alltså, ingen som bryr sig om dig. Det är ensamhet för mig.







 /Katarina, hittade ett gammalt opublicerat inlägg

Sorgebesked

morfar i somrasNu är min älskade morfar inne på sista biten i sitt liv. Mamma sade idag när jag pratade med henne att han hade blivit sämre och inte kan prata längre. Mår fruktansvärt dåligt av det och min motivation för pluggandet går knappast upp. Dock ska jag antagligen träffa Söt i helgen och det ser jag framemot. Sen på torsdag är vi ett gäng som ska käka på Upplands och sedan åka pulka i Floggan och till sist basta i Adas hus. SJUKT mysigt!




Kroppen som ligger på sjukhuset bakom namnet A. Nyman är inte min morfar. Han försvann för ett halvår sedan. Älskar dig för alltid och den speciella kontakten som vi har haft i hela mitt liv kommer alltid finnas kvar.
/din Bums



/Katarina, ledsen, hungrig och trött

Mitt liv som....

You are the strength
That keeps me walking
I want to feel you
I need to hear you
You steal my heart
And you take my breathe away
Would you take me in
Would you take me deeper, now

And how can I stand here with you
And not be moved by you
Would you tell me how could it be
Any better than this

Cause you're all I want
You're all I need
You everything, everything

Would you tell me how could it be
Any better than this....



/Katarina, forfarande isnöad på Lifehouse

Svensk italienare

Sandra balenJaha, då har en av mina äldsta vänner lämnat det slaskiga sSåne och nu landat i det stövelformade landet Italien. I Florens ska hon stanna i 4 månader för att komma hem och sedan vara prima italienare (enligt tanken). För att vi inte ska glömma henne skriver hon titt som tätt om sitt nya italienska liv.















/Katarina, alla gamla kompisar är ute och reser

rekord, Söt och Elle

De senaste 3 dagarna har jag haft väldigt mycket unika besökare. I fredags blev det rekord. Riktigt roligt att folk läser. Om ni vill ha mer eller mindre av något så skriv en kommentar så kanske jag kan fixa det.

Fick precis ett sött sms från Söt. GUD, vad gullig denna människa är. Han får mig att må så bra, så nu hoppas jag verkligen på detta. Oj, vad ledsen jag skulle bli annars men jag kan verkligen inte hålla mot de känslor som jag känner nu. Såhär har inte jag känt på otroligt länge. Jag hade glömt bort hur bra det pirrar i magen. Jag är ju nästan kär trots att jag bara träffat honom 2 ggr. och han luktar så gott och säger så snälla saker och är söt och kysser mig på halsen och har söta fräknar och har snygg kropp och tittar på mig som om jag är bäst i världen och..............................

Jag åt otroligt god mat precis. Tagiatelle med en baconsås till. Den bästa maten jag har lagat på länge (fredag inte inräknat).  Nu ska jag lägga mig i soffan, dricka vatten med jordgubbar i och titta klart på Elle-galan. För det är jag värd (eller inte?)!

Upt 2007-01-29 11:09
Vet att det är några som vill se bilder på Söt.
Tips! Finns på min Pixbox, var eller vem det är får ni själva lista ut.



/Katarina, galen och trött

Läkare på Värmlands

Vi som hade spanat in snygga läkare. Men då, de var inte snygga i smoking. Men som jag skrivit tidigare så låg, Snygge-Karro bra till. Hon valde dock en annan läkare än vad jag hade förväntat mig. Dock ett bättre val för denna killen gillar jag otroligt mycket. Jag vill typ att Karro och Patricio ska gifta sig för de är verkligen toppen söta.



Vi började hemma hos mig. Jag, Karro, Elin, Ebba, Alex, Christofer och Helene käkade pizza från Lilla huset. Sedan ramlade in lite folk och en bra förfest tog liv. Vi drog vid 22:15 till Värmlands där läkarna väntade!

Händelser:
♥ På pizzerian kom Elin in med en MYCKET välfylld systemetpåse. En lite vin, flera öl OCH cider. Den var verkligen PROPPfylld.
♥ Elin snokar i mitt kylskåp och finner pepparkaksdegen och blir överlycklig. Börjar direkt äta på den.
♥ Vi spelade ölspelet (inte som det går till i Skåne)
♥ Vi körde "Jag har aldrig" och Niklas drack på typ alla sexfrågor. En erfaren kille det där!
♥ Ebba fick BARA 5:or = Fick inga pussar
♥ Karro bevisade att hon är grymt fit när hon lade sig och gjorde armhävningar
♥ Jag fick 25 klunkar, visa rumpan och visa brösten under 5 minuter (=jag fick värst)
♥ Elin hånglade med Ebba (del i leken)
♥ Vi beställde 7 tequila shots och satt och shottade. Riktigt kul!
♥ Vi hängde på VIP hyllan (grymt att känna bartendern)
♥ Ebba stod i baren och serverade gästerna (Bild 5)




/Katarina, har haft en riktig festvecka

Fint hår

På en dag har jag fått 2 kommentarar från två helt olika killar om hur fint mitt hår var. Det värmer verkligen! Oj, jag som inte ens bytt frisyr på säkert ett år. Så nu är mitt hår superlångt. Funderar på att klippa mig riktigt kort och sedan kanske kanske lugg. Vill ha en STOR förändring.




/Katarina, ska käka köttbullar, rösti och pommes

Mysiga böcker en dag som denna

gossipgirl 4Shopaholic and babyBöcker som nu kommit till Bokus och som jag ska beställa inom en snar framtid. Jag skulle vilja ha en av dem idag, för idag är en "läsa roliga böcker dag". Har inte riktigt tid annars läser ju bara om tibiae, patellan och gluteus maximus. Men nu har de faktiskt kommit ut så nu får de nog snart ligga i mitt brevinkast.






/Katarina, ont i magen av all alkohol

Fredagens date

uppsala vinterJag vaknade sent och kände mig BARA trött. Stannade hemma från skolan eftersom jag kände mig halvsjuk. Klockan blev mer och mer. 15:25 ringde Söt och berättade att tåget kom till Uppsala om en timme. Då hade jag inte duschat, städat, diskat eller beställt bana. Ringde Bowlaget men givetvis fanns det ingen bana ledig. Stort misslyckade från min sida och det tog flera minuter innan jag vågade ringa Söt och berätta. Nu ska vi bowla nästa vecka isället.

 

Jag stod och mötte honom på perrongen när han kom med ett tåg senare än bestämt. Han missade första tåget vilket gjorde att jag kände mig sjukt mycket bättre efter mitt bowlingmisslyckande. Han var otroligt gullig och hade med sig en flaska vitt och en flaska rött eftersom han inte visste vad vi skulle äta. Tanke var att vi skulle gå hem till mig, lämna vinet och sedan gå och spela biljard. Så blev det inte riktigt…

 

Vi gick och köpte mat, lagade mat tillsammans, käkade och drack vin. Det började med den vita flaskan till maten och sen råkade den röda också korkas upp.

 




Bedömning:

Söt är nog den bästa kille och människa jag någonsin träffat. Han är mysig, söt, rar, gullig, omtänksam och det absolut bästa, han berättar för mig hur bra jag är. Det var längesen jag fick höra att jag var bra. Efter att jag var tvungen att skriva omtenta låg mitt självförtroende på noll men Söt fick upp det i fredags. Jag är faktiskt värd en bra kille, och Söt är otroligt bra.

 


Resultat:

Man kan ju aldrig veta hur det kommer bli i framtiden. Vi ska träffas i veckan men vi har ganska mycket att göra, han har tenta på fredag och jag har ANATOMIN. Men jag vet redan vad jag vill. Gud, det är ju självklart, han är underbar helt enkelt och jag kan inte sluta tänka på dig, Söt!



/Katarina, vill bara ringa och vara med honom hela tiden

Underbar butik

twikfitTwilfit känner väl alla till, men känner ni till den super snygga och överdesignade butiken som ligger i S:t Per gallerian i Uppsala. I tisdags gick jag förbi där med Ica City påsarna i högsta hugg på vög till bussen. Kunde verkligen inte gå in men kikade in och usch vad snygg den är. Nästa gång jag är på stan på måste jag in och bara titta. Klädstänger som hänger från taket i ljusa tråda och ja, finfint!



Visste ni att ...
...Twilfit öppnade sin första butik 1922. Hade ingen aning att butik hade funnits så länge. Behöver verkligen trosor får nog bli ett besök på Twilfit och NK.



/Katarina, naken under byxorna

Tredje dagen i rad

Jaha, då blir det tredje dagen irad med lite smått vindrickande. I torsdags var vi ju ute och röjde lite grann och mycket öl blev det. Igår var det date och MYCKET vin. Och idag blir det pizza och vin.

Karro står just nu i min dusch och jag ska snart diska. Om en timme ska vi möta Elin nere på Lilla Huset och köpa med oss Pizza. Christofer, Alex och Ebba dyker väl också upp vid ätandet. Så småningom är det tänkt att folket ska ramla in så smått. Linnea, Karin, Niklas, Filip och resten av alla som ska med och ragga läkare ikväll. Vid 22.30-22.45 är det släpp på Läkarnollornas gasque på Värmlands. I år har de HÖG potenial, och vi har redan spanat in en del (eller, Snygge-Karro ligger ju på säkra sidan!). Jag är riktigt trött, men otroligt laddad. Har sett framemot detta enda sedan i måndags. VILKET röj (och om inte drar vi vidare till Norrlands 04 klubb)!

Efter ikväll ska jag ta det lugnt med alkoholen annars lär min lever grina!



/Katarina, måste duscha

Senare information

Det kommer information om daten igår och om kvällens aktiviteter. Men nu MÅSTE jag sova!



/Katarina, tröttis

Gårkvällen at Norrlands

Igår var det Linneas födelsedag. Vi firade hemma hos henne med prinsesstårta. Av Niklas, mig, Eric och Filip fick hon en planch med muskler och en flaska sprit som skulle smaka gelehallon, men den råkade hon krossa.
Efter att vi suttit i någon timme på BMC och pluggat drog jag, Karro, Elin och Ebba hem till mig, lagade och käkade två HELA lasagner med zucchini och spenat. Sedan drog vi till Linnea. Där hade Eric öl till mig. Efter några insåg jag att jag SKULLE GÅ TILL STOCKEN. Vi kommer dit och det är kö runt hela huset och det är "en ut, en in". Vi stog där i ca 3 min innan vi insåg att det var kallt. Vi gick till Orvars på Norrlands istället och tog några öl. Jag drack en 6:a med Passoa (gammal favorit) och sen engelsk cider (alltså inte söt).

Jag kom med bästa idén att vi skulle kasta pil. Lämnade in mitt kårlegg som deposition och fick ut pilarna. Linnea sätter två pilar LÅNGT utanför tavlan och den sista i mitten! HALLÅ....
Men tillslut vinner faktiskt JAG med 89 poäng eftersom jag hamnade på ett "gånga 3 gånger" fält.

Jag, Christofer och Eric drog hem till Eric och drack lite öl och annat som ni kan se på bilderna i ett inlägg längre ner. Christofer somnade i Erics säng så vi drog oss hem till mig och hade en sjukt djup diskussion och han lånade mina ljusrosa mjukisar. Sen somnade vi och nu är jag TRÖTT!

Varmaste kommentaren: Fick jag av Christofer, "Man gillar dig bara mer och mer, ju mer man umgås med dig, Katta". Christofer är så snäll!

Sammanfattning:
Nu i efterhand var det tur att vi inte kom in på Sthlms för det hade varit alldeles för mkt folk. Norrlands var riktigt trevligt och SJUKT kul att kasta pil trots att det såg ut som Christofer försökte döda någon med sina pilkast.
En av de bästa kvällarna hittills!



Nere till vänster är bästa killarna, Eric, Christofer (Minimi) och Filip



/Katarina, ska på date om 2 h och hon måste duscha och göra sig iordning

En kärleksförklaring

Jag är omgiven av världens bästa människor!
Tack för att ni finns runt mig, ni är bäst. Det vi läser är hårt och sjukt jobbigt och ibland vill jag bara HOPPPPPPPPPA av men då kommer man sakna (delar av) klassen så mycket att det är värt allt skit vi får ta. Ni är underbara och bäst helt enkelt.
Tack för att ni gör min tid just nu till den bästa i mitt liv!



/Katarina, har starka känslor

Barndomshem

Detta är bilder på mitt barndomshem i Skanör. Bilderna är tagna nattetid men det ser ändå LITE mysigt ut! Det är här min älskade familj fortfarande bor. Min bror börjar snart gymnasiet och ska väl flytta då. Han har sökt i Arvidsjaur (ellr hur det stavas).



Upt 2007-01-26
Hittade denna underbara bild när jag rensade i bildmappen. Denna strand ligger 5 minuters gångväg ifrån mina föräldrars hus. Helt underbart på sommaren!




/Katarina, ont i huvudet och ska lägga sig nu!

Efterfest

Sitter hemma hos Eric och har efterfest. Hur bra som helst! Jag, Chritofer och Eric lyssnar på låtar, dricker öl och pratar muskler. Riktigt trevligt! Bara att Christofer somnar i sängen. Nu får nog Vi gå hem till mig så att Christofer somnar i min säng i stället. Imorgon är det date och mycket som händer. Skriver då och bilder  kommer då!

Upt 2007-01-26 14:10
Bilderna från gårdagens efterfest. Christofer: "Jag känner mig som en skär gris i dina byxor"





/Katarina, är lagomt full

Shoppingbus

Okej, nu blev jag så sur på Bubbleroom och mina linser som inte kommer att jag var TVUNGEN att beställa från Ellos. Jag har varit busig och beställt sommarkläder. Längtar så mycket till Frankrike så jag MÅSTE få drömma lite. Men hallå, 2 klänningar, 1 par shorts och 1 linne för 415 inkl. frakt tycker jag är ok!




Upt 2007-01-26 14:52
Jag tror jag lyckades få allt för 366 kr inkl. frakt istället



/Katarina, är bäst på att fixa rabatter

Post fan

Jag som stannade hemma BARA för att kunna hämta mina linser och min mössa. Men ack nej, inget av det hade kommit idag. Usch vad trött jag blir! Eller har posten inte kommit än? Smart drag

Sen kan man inte se statistik på bloggen heller. Nu blev jag ARG... grrr!

Upt 2007-01-25 12:39
Hämtade posten för 30 minuter sedan. Den hade nu kommit. Oj vad jag blev sur för ingenting eller jo beställningarna hade INTE kommit. Bubbleroom håller inte vad de lovar. De skrev i tisdags, du kommer ha avin i övermorgon, är inte det idag?



/Katarina, 10:46 borde väl posten kommit. Får kolla om 1 h igen!

Dating tips? SNÄLLA!

Okej, Söt gjorde det lätt för sig och lade över ansvaret på mig att bestämma vad vi ska göra imorgon. Tack för den (haha vilken kille)! Men okej, nu behöver jag tips. Vi ska träffas i Stockholm eller i Uppsala. Äta middag på resturang, något som har med barn att göra eller gå på bio är HELT uteslutet.
Jag söker en aktivitet som är rolig och där man kan prata och lära känna varandra.
Någon som har ett bra tips? Snälla...



/Katarina, mitt liv som Katarina är komplicerat

Minishopping

Tips 1!
Varje gång det är presentdax brukar jag få not från BMWs eller Minis kläd- eller accessoarkollektion. I julas fick jag en tjock kofta med Zip och puffärmar (SKÖN!) och en weekendbag som är perfekt i storleken och som har använts flera gånger. Min syster jobbar på BMWs huvudkontor i Oslo och köper det därifrån.
Jag satt precis och pratade med Karro N i (skype-) telefon och gick samtidigt in på Minis hemsida och hittade det söta mobilbandet som min syster har i rött och som JAG VILL HA och hårklämman som jag fick i födelsedagspresent förra året. Jag är väldigt rädd om den och hade nästan glömt bort att jag hade den, men ack så söt den är! Eftersom jag alltid tipsar om Asos och andra "vanliga butiker" var det nu kul att kunna tipsa om någon annan "affär". Kika in på bilmärkenas hemsidor för många har riktigt söta grejer.



Tips 2!

Mercedes har riktigt snygga herrklockor som är billigare i Tyskland. Dock är deras hemsida väldigt dålig.



/Katarina, en shoppinggalen typ

födelsedag, stocken & mössan

myskläderIdag blir det att plugga hemmifrån eftersom jag väntar på posten. Om jag får lapparna på min mössa och mina linser cyklar jag en snabbis till Floggan och hämtar ut det och sedan direkt till la BMC. Efter skolan är det plugg som gäller. Kommer sitta i biblioteket och fortsätta med mina memorilappar. Sen ska Elin, jag och Karro (ngn mer som vill?) käka hos mig och göra oss iordning. Sen drar vi till Linnea som fyller 21 idag (GRATTIS!). Där ska vi förfesta lite och sen blir det Stocken (första gången denna termin) eftersom det är Torsdag.

Idag ska det endast bli -8. Faktiskt skönt eftersom mina jeans igår frös på mina ben och min andedräkt frös på halsduken. INTE så skönt som det låter. Längtar till sommarn för då ska jag.....!

Idag myser jag runt i guldig randiga pjamas byxor, duntofflor, lång stickad vit kofta ihopknuten med mörkblått sidenband. Har även mitt fina äpple från H&M.




/Katarina, faktiskt ganska pigg idag. Vaknade av sig själv!

Stockholm, Söt och trötthet

Gud, hur kan klockan redan vara 21:36. Helt sukt. Jag kom ju precis hem rån skolan... gaaah. Suttit från 9:30-20:15 idag. Jag är TRÖTT! Orkar inte blogga, ska baka scones och lägga mig i soffan, goth!

Stockholm och träffa Söt på fredag. Karolina N jag behöver din hjälp! Hallå....



/Katarina, är TRÖTT

En underbar vinter

Det ska bli varmare här uppe. Frammåt slutet av veckan. Då ska det bli -6 grader istället för -11/-16. Jag vill att det ska vara kallt. Jag ahr ju precis beställt min mössa. Vintern här uppåt landet är så vacker. I Skåne är det snö några dagar sen smälter det lite och sen fryser det på. Isbana med mycket blåst. Här i Uppsala är det ändå vitt när det är vitt. Klart vi har haft slask 2-3 dagar tror jag (totalt) men i övrigt är det fint och blåser nästan inte alls. Jag har liksom aldrig upplevt en riktig vinter (jo, jag har åkt skidor i Österrike och Frankrike) här hemma. Oj, vad ljuvligt det är.
Det ENDA tråkiga är att jag igår fick skoskav av mina Timberland kängor, illa!!!!!!



/Katarina, ska försöka hinna ta bilder på sitt sagoland idag

shopping, Brad Pitt och skor

Idag efter grupparbetet fikade jag, Karro och Elin i Drönaren (skolans fik/resturang). Sen jag gick jag upp i biblioteket och satte mig i läsrummet och pluggade i ca 2 h. Vid 17:20 tog jag bussen ner till stan. Gick in på Åhléns för att köpa ett pennskrin men rean lockade mer. Insåg 17:53 att klockan var 17:53 och sprang ner till skomakaren och hämtade ut mina 2 par stövlar och 2 par högklacke skor. Det blev hela 660 kr. Men guuud vad de är bra nu men otroligt mycket pengar!


När jag kom hem vid 19:16 (bussen försenad) satte jag på tvn och Brad Pitt gästade Vänner. Bättre kväll kunde de inte bli. En fiskgratäng i ugnen och sedan pang bom på städningen.

Mår otroligt bra för att må så dåligt som jag gör. Ska nog träffa Söt på fredag ändå. Vi ses im vid 09:16 Karro. Sov gott alla! Tänker på dig Seb, men jag vill inte ha dig, jag vill bara sluta älska dig!


Dagens shopping:
Θ Två rosa söta trosor H&M
Θ Mat Ica City, S:t per gallerian
Θ Marinblått sidenband Ohlsons tyger
Θ Lila läder pennskrin Åhléns
Θ Två små rosa ljus i glas Åhléns
Θ Svart halterneck linne med guldkedja bakom nacken Gina Tricot (REA)



/Katarina, TRÖTT

Gamla goda vänner

LinaJag sitter här vid datorn nu och känner mig sjukt nöjd. Har precis städat hela lägenheten. Badrummet, hallen och "köket" från topp till tå och övriga dammsugat och plockat undan. OJ, vad skönt det var! Man känner sig helt lättad. Nu tänkte jag att jag var värd lite tid här framför bloggen. Tog foton på mina shoppingfynd från dagen och hittade denna roliga bild på min barndomsvän Lina (min frisör) från i fredags på puben i Höllviken. Jag "råkade" smälla av en bild och just då drar Lina sig under näsan av någon sjuk anledning.
Oj, vad jag saknar vissa människor ibland som man tappat. Fast jag har ju inte riktigt "tappat" henne, vi är bara inte lika bra vänner längre. Men guuud så kul vi har när vi träffas. Lina är nog en av de sjukaste av mina vänner och jag blir lika sjuk när jag träffar henne. Gillar och umgås med Lina!







Upt 2007-01-24 00:24
Har nu lagt på badrumsmattan och lägenheten är FÄRDIG!




/Katarina, sjukt nöjd med sig själv för att hon kunde ta tag i något

Söt med knappar

grym klänning asosKunde inte låta bli att skriva om denna klänning. Trots att jag alltid berättar hur jag dyrkar Asos klänningar. Denna var dock lite speciell med riktigt söta knappar vid ärmsluten och ett fint långt medföljande band som man kan knyta några varv runt midjan. Sen hade den en sjukt snygg nästan kantig urrigning. Enda felet..... LITE för kort.
Kan man BARA ha strumpisar under eller MÅSTE man ha tights? Nej, LITE längre hade ju inte varit helt fel.









/Katarina, ska lägga sig i la bedda nu

Söt hörde av sig

Jaha, då fick man två överdrivet söta sms av Söt i dag. Det var ju fruktansvärt trevligt. Ska jag våga på fredag? Ska jag våga träffa honom?

Tips! Nu börjar dokumentären "Hjälp jag onanerar för mycket" på kanal 5.



/Katarina, ska jag våga?

Kanin på huvudet?!

woolrick mössanJaha, nu efter mycket om och men kunde jag inte låta bli när jag fick mailet från Bubbleroom om att de sänkt reapriserna med ytterligare 10%. Nu är det alltiså 60% rea på Bubbleroom (endast 22-23 jan). Så jag avr tvungen. Den är perfekt till jackan eftersom mössan också kommer från Woolrich. Dessutom är det just nu -13,5 grader i Uppsala, så en varm mössa är inte helt fel. Sen är jag överdrivet söt i denna typ av mössor så, allt kommer bli bra (OM den inte är för stor!)









Upt 2007-01-26 13:10
Fick ett mail nu imorse,"Hej Katarina S.....ha...en, nu har vi skickat iväg din vara från lagret". GLAD blev jag. En timme senare får jag ett nytt mail, "tyvärr var mössan slut på lagret och den går ej att leverera. Dina pengar är insatta på ditt konto". VA? Hur kan man först skicka iväg en mössa från lagret och SEN tar den slut. Har skrivit ett surt mail till Bubbleroom. Det gör inget att varorna är slut, men de kan ju inte skicka iväg mail där de ljuger!
Mina linser är ivf påväg.
/Katarina, HATA hata HATA Bubbleroom!!!!!!!



/Katarina, är super söt i päls, urgh

En kall dag i Uppsala

Okej, Idag är det kallt! Nu är det -11,6 grader och idag ska det bli -11/-10 grader. Jag kan alltså inte cykla till skolan och absolut inte ha tights som jag hade tänkt mig. Idag blir det jeans, skjorta och mjuis zip hoodie.

Nu sitter jag och dricker te men måste gå på toa eftersom jag blir väldigt kissi av det. Så nu ska jag gå på toa och sedan borsta tänderna.

Idag blir det först en föreläsning, sedan en film där de styckar ben och visar muskler och sedan har vi grupparbete. Efter skolan hade jag tänkt ta mig ner på stan och hämta mina skor hos skomakaren och min klänning på kemtvätten. Sen är det hem och PLUGGA. Ikväll är det ju vänner (x2), ugly betty och gray's anatomy. Underbar tvkväll!



/Katarina, har ont i nacken

Everything



Men guuud vilken låt. Har nu lyssnat på den 10 gånger. Det är värt att höra HELA låten!



/Katarina, ser ni att Issie från G. Anatomy är med?

Rakad chock

Vår älskade muskel/gulle-Fille har rakat sig likt en 18-årig lumpenkille. Jag ska erkänna, jag gillar det. Jag tycker det är snyggt med "rakade män". Filip passar bra i det, han ser äldre och tuffare ut. Nu kanske det blir muskel/snygge/tuffe- Fille istället!

rakad filipjag och Filip
Varsegod och jämför mina vänner



/Katarina, har en favorit Filip och det är han här ovanför!

Sött fynd

söt tröja med rosettEn väldigt snygg topp från Asos som hade passat bra i min garderob. Nu ska jag bara fråga Ekonomin först om jag får. Annars får jag vänta, det är ju han som bestämmer!












/Katarina, ska plugga lite nu

Goes Hollywood

Jag såg det först hos Catrin. Jag tyckte det var så kul att jag var tvungen att berätta för mina läsare också. De som bor nere på näset, och ANDRA vet att moderaterna här nere har storhetsvansinne eller ivf Göran Holm. Han som numera är borgmästare istället för kommunalråd av någon sjuklig anledning. Jag undrar vilken sjukdom eller barndom han har upplevt för att bli som han faktiskt är.

Nu ska Höllviken bli Hollywood. Helt underbart att vi ska bli lika stort som Hollywood, undra om alla kändisar ska flytta ner. Skulle vara härligt att bo granne med Barbra Streisand eller någon trevlig från Hollywood.



/Katarina, moderaterna i Vellinge Kommun har storhetsvansinne

Jacka till fyndpris

woolric 200Jag har fått förfrågningar om min jacka och jag vet att det är många som har varit intresserade. Priser är väl det som har skrämt de flesta. Bubbleroom har nu ett tag haft 50% på alla varor. Därför kan man nu fynda en Woolrich från 2899 kr. På denna bilden är det tjejmodellen som visas men jag är ägare av en i unisex modellen som är längre och inte så tight.

Annars är det att ta en tur till Usa eller Tyskland där de säljs billigare än i svenska affärer.









/Katarina, ska snart gå och handla MAT

Höjden av spänning

Höjden av spänning nås när dessa tre saker utförs:

1. Skicka två sms till olika personer samtidigt - vem kommer svara först?
2. Gå hemmifrån samtidigt som bussen ska gå - kommer man att hinna?
3. Skriva en tenta utan att ha pluggat - kommer man få något poäng?
4. Att ringa någon - kommer personen i fråga att svara?
5. Att flyga i orkan - kommer planet att störta?



/Katarina, håller vad hon lovar, men sent

Robinson Robban och Arlanda

När jag landade på Arlanda igår fick jag stå och vänta på mitt bagagae riktigt länge. Det var riktigt mycket folk som hade kommit från Kiruna och Gällivare också. Det hade jättelånga skidor med sig och alla hade skidkläder på sig. Snacka om att jag var avundsjuk. Där stod jag med jeans och hade varit i SKÅNE i 3 dagara medan de säkert spenderat minst en vecka med sina skidor. När jag kom ut från terminalen började jag gå bort mot hållplats 13, där Uppsala bussen stannar. Då hör jag en röst jag känner igen. Jo, där står Robinson Robban (ni vet det äcklet med flaskor i rumpan) och asgarvar med skidorna i högsta högg. Han och hans kompisar står med kameran och skryter om hur de var upp till 05:49 och tog fyllebilder. Precis som vilka andra som helst! Detta gör att jag ställer mig frågan, är Robban som alla andra? Gör han sig bara till när han stoppar flaskor i rumpan, målar sig blå eller klär av sig naken?

När jag ställde mig vid hållplatsen upptäckte jag hur kallt det var. Det var MINST minus 10 grader. Så nu har vinter verkligen kommit upp här. Vi har massor av snö. När jag åkte flygbussen mot Uppsala fick jag lite samma känsla som när vi började närma oss sälen för cirka 2 år sedan. Snötäckt ÖVERALLT (kommer Karro, Natalia och Sandra ihåg?)



Kik från mitt fönster. Ser ni att det singlar ner lite flingor på sista bilden?

PS. Nu är det ca -5 grader men inatt ska det sjunka ner till -16. Kallt va alla i Skåne?!!



/Katarina, en funderare som är ledsen

Avskedspresent

Min mamma är ju helt underbar. Hon vet att jag inte har mycket pengar för tillfället och att jag precis börjat en ny kurs (= behöver nya block).

I fredags fick jag 9 kollegieblock av henne. Lite olika, helt blanka, randiga och randig/blank. Riktigt bra och jag sparade ungefär 200 kr på det.

Idag på flygplatsen när jag stod i kön för incheckning stack hon 300 kr i min hand. Jag frågade "Varför får jag dem?". Hon svarade "Fråga inte, stoppa nu ner dem i plånboken så du vet var du har dem".

När jag kom hem efter en skön resa hittade jag min bok i postfacket (levererad i fredags). Bokus är verkligen toppen. Det står att frakten skulle ta 3-6 dagar. Boken kom på 2 dagar och det var fraktfritt. HUR bra som helst! I fortsättningen ska jag BARA beställa från Bokus.





/Katarina, ska snart sova

Hemfärd

Nu ska jag gå upp och packa ihop mina grejer för 16:55 går flyget mot Arlanda och sen är det flygbussen hem som gäller!

Ses i Uppsala mina vänner.



/Katarina, trött och hängig

Pinsamma minnen

För ett par dagara sedan blev jag utmanad av Janet att skriva om mina pinsamma minnen. Jag har tre mer eller mindre pinsamma minnen som kommer upp direkt.

När jag gick i, jag tror det var 8:an satt vi i klassrummet i Skanör och hade engelsk lektion och jag var verkligen sämst på engelska och HATADE att läsa högt. Men så blev det då min tur. Så jag började läsa och så såg jag ett ord, Husband. Jag fattade inte alls, jag bara "vadå HUS Band? Vad är ett hus band?" Alla skrattade och läraren svarade "husband (rätt uttal)" och då insåg jag ju vad jag hade gjort för fel.

Mitt andra minne är från i torsdags och jag skulle checka in min väska på Arlanda. Jag fraktade ju en demo skalle (Axel) i väskan och ville ha en lapp på väskan som det stod "Aktas" på. Men nej de hade de inte och sen skulle jag då förklara vad jag hade i väskan och det var pinsamt. "Ehhh, jo, jag har en , oj detta är pinsamt, en demo skalle, alltså det är universitetets ehhh, det kan gå sönder, ehhh..." Tillslut tog jag med den i handbagaget.



Tredje minnet är från för några veckor sedan. Jag har jättestora fönster i min lägenhet och hade glömt dra för gardinera. Så när jag kommer ut från duschenm står jag helt naken i mitt fönster och ser hur grannen mittemot tittar på mig. Ojdå, det var lite pinsamt. Tur att jag inte känner honom!



/Katarina, snuvig av allergin

Gårdagens mys

Igår steg jag upp tidigt. Jag gick ner och duschade och ringde Specci. Vi bestämde att hon skulle hämta mig vid 10:15 eftersom det var SKIT väder ute. ÖSTE ner vatten från himlen och det blåste som satiken.
Specci kom och tutade utanför mitt hus vod 10:25 och så körde vi bort til Mynta (Saluhallen) och käkade frukost. Jag beställde nybakad croissant med brie och päronmarmelad (gott!). Efter en stund kom Rebecca (hel blöt) och vi satt väkl där i ca 2 h och pratade.

Jag som jordgubbeSpecci körde hem mig och 15 min senare tog jag bussen in till stan och träffade Karro. Vi gick till Bageri Caféet på lilla torg och käkade mucho grande Ultimate Bagel. Karro fick sin julklapp och blev glad. Vi gick runt lite i stan och kikade. Sedan gick hon och gymmade och jag tog bussen hem (först inom Espresso House för en Chai Latte).

Väl hemma fikade jag med Helené och Åsa (systers kompisar) och senare åt vi hemmalagade hamburgare (min idé). Till efterätt serverade pappa toblerone glass för att fira Mona Sahlin (eller Mona Muslim som min bror kallar henne).

På måndag är det studiebidrag som gäller och jag längtar SÅ. Ska bli skönt att bli av med alla räkningar.






/Katarina, gillar jordgubbar

Fredagens begravning

I fredags begravdes min systers mamma i Falsterbo kyrka. Det var den finaste och största begravning jag någonsin varit på. Man märker verkligen att hon var omtyckt! Oj, vad sorgligt det var, men otroligt fint.



Det fina rosa hjärtat av rosor är från min syster



/Katarina, ska äta hemalagade hamburgare

Komma skall

Okej dessa saker kommer dyka upp inom en snar framtid:

- Dagens händelser + bild
- Begravningsbilderna

- Höjden av spänning
- En utmaning (pinsammaste ögonblicket)

Upt 2007-01-22 11:23
Alla publicerade



/Katarina, Karro ska inte bry sig om BajsPÅNYN

Utredning

Nu ska jag ha en liten utredning här i la bloggas. För jag känner tre Annor. Vissa mer omtalad än andra. Men någon gång har alla tre arit omnämda. Så för att göra det lättare för er andra ska jag nu göra en utredning och bestämma små kodnamn (typ 3§48}95¤602#) till de olika Annorna som jag ska använda istället för Anna.
Okej, here we go....

Anna F: Bor i Skanör med sin mamma men ibland hos sin pappa i Falsterbo (mkt på sommaren eftersom han har pool). Känt Anna sedan vi började sjuan. Kontakten har väl dalat upp och ned. Nu ligger den på topp och en av mina absolut bästa vänner. Hon jobbar just nu på Gästis i Skanör och i eftermiddag beger hon sig med flyg till Frankrike för en veckans skidåkning med sin pappa. Hon vill läsa till psykolog men de höga 19,8 i Uppsala skrämmer henne.
Utredning
Anna kommer jag numera att kalla för Specci. Ett namn som vi kallat henne sedan sjuan då Niklas Andersson kallade henne Speciell.

Anna L: Ja, Anna gick också i vår högstadie klass så henne har jag också känt sedan sjuan. Jag kommer så väl ihåg när Anna hade skaffat pojkvän i Landskrona. Anna var den som gjorde allt först och den som kändes som älst (kanske för att hon är född 1/1). Anna är också en av mina absolut bästa vänner och efter en termin av uppluggande av Samhälle A och B betyg kommer Anna så småningom landa i Landet Uppsala (det stora fina där inga drakar bor)
Utredning
Anna hade ett smeknamn i högstadiet, Gluggen. Hon hade nämnligen typ världens största glugg mellan framtänderna. Dett hänger kvar lite på skoj ibland. Men eftersom gluggen numera är historia så känns det fel att kalla henne Glugg. Anna kommer jag kalla för Anna.

Anna H: Vi träffades för första gången på gymnasiet. Men det klickade inte direkt. Vi var ganska olika men med tiden växte vi samman och blev ett stabilt tjejgäng på NÄSTAN hela klassens tjejer (eller vad säger ni?). Idag skulle jag fikat med Anna men hon har körtelfeber och får inte gå ut. Anna jobbar på McDonalds och på ett äldreboende men har abstinens efter pluggande och ska studera Mäklarlinjen på Malmö Högskola.
Utredning
Anna kommer jag numera kalla AnnaH.



/Katarina, känns allt mycket bättre nu?

Gårkvällens sorg

Efter begravningen och besöket hos morfar så var stämningen ytterst dämpad. När jag, mamma och Gustav kom hem från Lasarttet satt alla bara i soffan och "pratade ihop sig". Louise, Helené och Åsa körde och lämnade Eirik på Svågertorp eftersom han flög hem till Norge igen. När de kom tillbaka gick vi och käkade på Gästis där Anna F jobbade. Jag käkade en väldigt god och röd ryggbiff. Sedan kom Anna L dit samtidigt som Anna F slutade. Anna L tog en Cosmo och jag ett glas vin. Sen åkte vi vidare till Millineium (pub) i Höllviken och träffade lite folk. Lina och hennes kompis kom dit. KANSKE att jag får en klippning på söndag. Beror lite på hur mycket jag har att göra och hur mycket vi orkar.

Nu ska jag klä på mig och duscha för Anna F, jag och Rebecca ska käka frulle på Mynta i Skanörs saluhall (jag vet mesigt med en saluhall)!


Ps. Till Snygge-Karro, killen vars syster är fröken Sverige hörde av sig igår med 2 super söta sms. Hur blir man en så trevlig människa?



/Katarina, trött i huvudet

Begravning

Nu har jag precis kommit hem från en mycket hård dag. Begravningen började kl 14:00 och var OTROLIGT fin. Cirka 120 gäster och hela kyrkan var fylld med blommor. Sedan var det mat och vin i församlingshuset. Efter maten begav vi oss till Trelleborgs lasarett för att hälsa på morfar och fy sjutton, varför kan inte människor få dö INNAN de börjar lida. Nu sitter jag hemma och han ätit en av lax och räkmackorna som blivit kvar. Om 30 minuter ska vi gå till Gästis och äta middag. Anna F jobbar idag och det ska ju bli mysigt. Vid 22:00 kommer Anna L dit och så ska vi ta en öl och bara chilla lite!
Bilder från begravningen kommer.



/Katarina, har haft en mycket hår dag

Café Opera, turning torso och väskor

kungliga operanSenaste nytt kommer från Stockholm. På baksidan av kungliga operan (bilden) ligger ingången till Café Opera. Nu har de små lustigkurrarna fått för sig att döpa om sig till Kungliga Café opera och om ni är lite osäkra på namnen så uppmanar de er att "komma och kolla in alla våra kungliga gäster".






Samtidigt i Malmö kan nu de höghus nyfikna äta en måltid i Turning torso eftersom de numera har en reasturang OCH upplevelsecentrum vad det nu innebär. "Titta, jag kan se rosengård, titta!".

Samtidigt i Usa kan nu de fattiga pusta ut. En designer väska kostar en HEL DEL, men räddningen är här för ett företag har nu kommit på den perfekta idén med att hyra ut handväskor. 99 dollar om året betalar man för en medlems avgift. Sen beställer man vilken väska som intresserar en och när den är "ute" skickar man tillbaka den och får en ny. Självklart finns detta bara i Usa, men guuuuud vad jag tycker att någon i Sverige ska starta samma sak!


/Katarina, ska duscha nu!

Idolbilder av min älskling




Bildförklaringar:
1:a Elin försöker hjälpa Axel att äta
2:a Axel på besök i vårt fönster i Skåne
3:dje Axel sitter på min axel
4:de Axel med underbett och skalle
5:e Axel med glasögon
6:e Axel läser anatomi
7:e Axel äter en clementin
8:e Axels fot som ännu ej varit i Skåne

Skallen och foten är abra av plast. Dock är ryggraden och revbenen äkta. Vi fick höra att de importerat skelett från Afrika så vi har nog en liten afrikansk ryggrad i vår benlåda.



/Katarina, har nu gett sina läsare idolbilderna av älsklingen

Gårdagen, en händelserik dag

Vaknade 1 h senare än tänkt. Steg upp och kökade frukost, packade, pluggade och begav mig sedan med buss till skolan. Satt där och fick höra den fina berättelsen om Sven o Ida (os sphenoidalis) som begav sig genom hela skallens ben och grejer och Ida mosade Svens Squash (squasamosa eller ngt).

Efter grupparbetet begav jag mig till Arland, guud vad skönt med flygtåget som bara tar 20 min. Käkade en El Maco (TIPS!) och träffade någon timme senare Anna och Claes. Annas bror Johan som jobbar som säkerthetsvakt på Arlanda kom förbi med pistolen i hölstret och såg allmänt farlig ut.

Resan gick bra och kom hem med två pizzor i högsta hugg till vårt lilla hur i Skanör. Min syster och hennes vänner satt och drack vin. Vilket idag har resulterat i att min syster är bakfull.

Nu ska jag duscha och sen åka bort till mormor och hälsa på henne om jag hinner. Sen är det Falsterbo kyrka som gäller och begravning. Efter det ska jag och mamma åka direkt till min älskade morfar på sjukhuset i Trelleborg och hälsa på honom.

Gårdagens roligaste:
Jag tog med mig Axel till Skåne. Skulle checka in honom och frågade om de kunde skriva "aktas" på väskan med "bolaget har inga sådana skyltar". Så jag fick ha honom i n 7-11 påse. När jag skulle scana honom sa jag till hon som stod och tog fram lådorna till rullbandet, "Nu är det så att jag har en demo skalle i påsen så inte de blir livrädda bakom skärmen", "haha, vi ser hur de reagerar" svarar säkerhetsvakten. Tråkigt nog så tittade de ej på skärmen utan stod bara och skämtade med varandra. Är det svensk säkerthet?

Sen när jag gick genom bågen pep det och två killar med pippinnar springer mot mig för att få pipa över min kropp. Dock lät jag den yngsta pipa fast han sa att det knappt behövdes så han bara drog den upp och ned. Inte över armar eller ben. Hallå, var har säkerheten tagit vägen?!



/Katarina, jag är snygg!

Nytt trendcenter

Läste igår att världens tredje största Topshop och Topman ska öppna på drottninggatan i Stockholm. Själva kallar företaget det inte en ny galleria utan ett nytt "trendcenter" vilket jag kan förstå eftersom det ska bli gigantiskt. Komplexet ska öppna under 2007.



/Katarina, trött och sliten men sovit till 11:00

Helgens aktiviteter

Helgens schema är relativt intensivt med mycket pluggning.

Torsdag:
- BMC (skolan) 10:30
- Grupparbete 13:15
- Flyga till Malmö 18:55

falsterbo gata



Fredag:

- Begraving i Falsterbo 14:00
- Ta en öl med Annorna (F & L) på bakfickan




Lördag:
- Käka frukost på Melissa med Anna F i Skanör
- Fika med Karro och Anna H i Malmö
- Försöka få mamma in till stan (behöver kollegieblock)
- Hälsa på älskade morfar på sjukhuset
- Käka middag med familjen och bara mysa

Söndag:
- PLUGGA!
- Åka hem till Uppsala 16:55



/Katarina, bästa eller värsta helgen någonsin?

New streetstyle

Stockholm streetsstyle har flyttat till Feber och jag tycker faktiskt att det ser mycket snyggare ut. Det verkar vara lite blandade känslor kring det. Men det som är bra att feber erbjuder såååå mycket mer än bara Street Style.



/Katarina, ska borsta tänderna och duscha nu

Patricio, vår stora hjälte

Patricio och KArin norreda

Jag skrev innan om att kära Patricio hade kommit in på läkarlinjen i Göteborg och däremed flyttade i lördags. Idag fick jag reda på att han kommit in i Uppsala istället och har flyttat tillbaka och såååååå lyckliga vi är för det. Både lycklgia OCH tacksamma. Det är ju han som utbildar Karro till dj på Snerkan och minskar våra kötider in på nationerna. Dessutom så gör han efterfesterna till något att leva för!

Från mig och Karro, Patricio välkommen hem till härligheten!


/Katarina, ska nu plugga lite på maxilla

Sand & Snö

Nu kör sandbilen utanför mitt fönster och jag sitter bara och tänker på min älskling Axel som ligger i en sportbag i mitt skåp i vårt omklädningsrum i skolan. Ojoj, im är det du och jag! I promise honey. Tar foto på honom im så ni kära läsare ska få se min bästa vän och älskare!


/Katarina, blir fjantig av alla anatomi + att hon ätit goooodis

Dagen då allt började om igen

Bilder från dagen som varit.

Snö IGEN. Vi har snö i två dagar sen försvinner de i två dagar och sen ingen snö i två dagar osv....

2 cm is hade frusit i min blomlåda inatt, kallt

Jag lagade oxfilé och spagetthi à la pesto och fick sen sedan panik över hur smutsig spisen var så jag avr tvungen att polera och diska!



Nu ska jag plugga fram till 00:00 sen ska jag sova och imorgon är det tidig morgon för att plugga på skolan i biblioteket med Axel (mitt, Karros och Elins skelett) och sen är det grupparbete i 2 h. Sedan bär det av till Arlanda där jag ska träffa Anna. Vi tar oss ner till Skåne med flyme och sen kör pappa oss till Skanör. Oj, vad jag är ledsen just nu!


/Katarina, trött och mätt

Shopping med stor S

boken anatomiOkej, ekonomin dalar verkligen nedåt (kan det dala uppåt?). Satt med skallen och försökte ta mig igenom alla latinska namn. Ojoj, vad mycket det är! Fick lite panik och kom på att vi hade fått ips om en anatomisk bildordbok. Vi var och tittade på den på LundaQ i måndags och den var fin men jag tyckte att den kändes lite onödig. Men ack nej, har nu beställt den från bokus och den ska komma om 3-6 arbetsdagar. Är faktiskt lite spänd och tycker det ska bli kul att sitta och bläddra i den! Dessutom så sparade jag 62 kronor på att beställa den från internet eftersom Mecenat bjöd på frakten.





/Katarina, ont i huvudet och trött men det är fint väder i Uppsala

Topp funnen på Stocken

topp på stockenFör några dagar sedan satt jag inne på Stockens hemsida och kollade på bilder    från de kvällar vi har varit där. Då hittade jag denna rosa tubtopp som en   okänd tjej har på sig. Den är HELT underbar tycker jag. Snyggt rosa med ett    brett parti sidenband. Ojojoj, nästa syprojekt kanske?















/Katarina, ska nu öva in the skull

Flygande hjärta påväg.....

ÄngelvingarIgår kväll hittade jag detta söta halsband på Asos. Jag skulle vilja ha det runt min hals under de långa föreläsningarna på vardagarna. Sedan kan det få vila under helgen när jag använder något längre och mer hängande.



Sött halsband från Asos för 81 kr exkl. frakt











/Katarina, behöver ett vardagshalsband

Ny butik på G

LuschVarje gång Anna har kommit upp och vi varit i Stockholm har hon varit hel GALEN när hon berättade om att hon ville gå till Lush. Ni som inte varit där borde ivf besöka deras hemsida. Doften finns inte där men de har så fina badskum och badbomber. Affären på Centralen i Sthlm fyller hela stationen med väldoft.

För ett par år sedan stängde affären ner i Malmö (gamla Village). När Anna och jag var inne på Lush igår vid Stureplan  beklagade Anna sig väldigt mycket, "Åhhh, tänk att kunna handla här hela tiden" och "Min favoritaffär finns bara uppåt landet" osv..... Då berättade den trevliga expediten att en affär ska öppna i Lund/Malmö området detta året. Exakt var och när visste hon inte, nen det kommer dyka upp så håll utkik!




/Katarina, är HUNGRIG!

En dag i hufvudstaden

Satt på föreläsningen i fyra timmar och lämnade BMC vid 12:10. Tåget avgick en timme senare och ytterligare 45 minuter senare var jag i Stockholmo. Anna väntade på mig med en macka i handen i största hugg. Vi begav oss lite på stan. Jag visade SJÄLVKLART Urban Outfitters (visste att hon skulle älska det) och hon totalt Loved It. Såg två söta bögar som stod och lutade sig mot varandra. Antingen var de bögar eller så kom de bara från Stureplan. INTE riktigt säker vilket av alternativen som stämde.... kunde varit vilket som!

Nu tycker jag att det är roligt att shoppa. De har sänkt priserna ordentligt och JA, det finns inte överdrivet mycket kvar. Men vill man så hittar man!

Rea fynd:
ω Svarta strumbyxor Twilfit
ω Gummiband Glitter
ω Grön poloklänning Only



Poloklänningen ska min kära mor få korta lite

Shopping:
ω Silvrigt äpplehalsband H&M hamngatan
ω Silvrigt hårspänne H&M
ω Sminksvamp H&M
ω Grå rundhalsad långärmad tröja H&M





/Katarina, LÄNGTAR efter csn-bidraget

Storgråt

Usch, morfar har åkt in med ambulans till Trelleborg!
VARFÖR HÄNDER ALLT SKIT SAMTIDIGT?



/Katarina, storgråter

Idag kom mina SKOR

Ja, idag kom de äntligen. Rakt in i mitt brevfack. Men jag var tvungen att riva sönder kartongen   INNE i brevfacken för att jag skulle kunna få ut skorna. Men fina var de och HELT klart värda 182   kr. Rosetterna var inte sidenband så jag tror att jag ska byta till snyggare rosetter i sidenband eller   något, men först ska jag inviga de på begravningen!





/Katarina, LÖVE shoes

Förfärlig bild

Karro på föreläsningnSåhär kul hade vi idag på föreläsningen. Karro är underbart snygg men hur FASIKEN lyckades min "granne" förstöra sig själv som på denna bild?

Till imorgon ska jag kunna hela skallen och dess strukturer. Jippi! Ska läsa igenom nu och sen köra ordentligt imorgon.





Uppsalas härligaste Karro!



/Katarina, trött!!!!

NY bostad...

...har min snygge-Karro nu fixat. Du är bäst som lyckas fixa en triplett på tringeln. Du och jag kommer bo "grannar" (3 min tillvarandra). Det var nog något av det bästa som kunde hända. Du och jag Karro = the best.


Karros hus från min balkong

Nu väntar vi bara på Therese. Har du varit på Värmlands än?



/Katarina, snyggingen ska flytta närmare, wiiie

Sthlm, celler & stövlar

Idag ska jag gå till skolan. Jag vill nämnligen INTE ställa min cykel på stationen. När min föreläsning slutat 12 ska jag ta bussen till centralen och sen ta mig till med tåget till Stockholmo där jag ska möta älsklingen. Hade bara önskat att jag hade fått csn bidraget men icke sa nicke. Så bra ligger det inte till, får det nog inte förrän den 21. Då är det MYCKET money och MÅNGA räkninagr att betala.

Dagens föreläsning heter cell- och vävnadsbiologi. Hoppas att jag förstår LITE bättre vad Gothfried säger idag. Ska försöka spela in vår stora österrikare någon gång!

Eftersom det inte ser ÖVERDRIVET halt ut idag ska jag ha mina kalvskinns stövlar istället för Timberland kängorna som igår. Till de blir det Katarinas specialitet och favorit, KLÄNNINGEN!



/Katarina, måste göra sig iordning

Badhytt på vält

Fick tips av Karro att Aftonbladet hade publicerat en bild på vår badhytt som låg vält upp och ned och lutade på Johanssons hytt. Ringde till mamma och pappa men de visste ju redan. Så de skickade lite andra bilder! Här kommer de ännu ej publicerade bilderna, wihoooo!





/Katarina, åker hem på torsdag till Skåne

cosmo, Stocken & bensats

Idag börjar dagen med att en supersnygg kille sträcker fram handen till Karro och frågar "Ska ni också läsa läkarlinjen". Karro ville svara ja eftersom han var otroligt snygg men samvetet sa nej. Med ledsen blick vände han sig om och gick. Hade nog önskat att snygge-Karro gick i hans nya klass!

Gottfried (föreläsare) kommer typ 10 minuter försent och har på sig den super snygga tröjan där det står Biomedicine Sweden. Woho, Sexy! Han berättar om när han fick en hjärtattack på 3:ornas föreläsning och hur läkarna på Akke använde en metod som han själv hade varit med och provat fram på grisar. Sen kan Gottfried inte säga SJ-ljudet så det blev Kukhuset och betjänten istället för Sjukhuset och patienten. Hade faktiskt lite svårt att höra vad han sade. Tur att jag satt bredvid Casper och kunde tjuvkika i hans block.

+ Idag:
+
Christofer ritade den FULASTE foten jag någonsin sett
+ Emma ställde sig på "katedern" och visade olika rörelser som vi ska lära oss de latinska namnen på (får använda svenska också!)
+ Cosmo kom
+ Fick reda på att vi ska visa muskler på killarna när de står i kalsipper & vi ska ha bikini (trevligt!). Jag, Karro och Elin bestämde att vi i vår grupp skulle vara helt nakna så vi kunde skvalpa med våra underbara kroppar.
+ Jag, Karro och Elin fick dela på en benlåda (en träningsväska med ett halvt skelett i som man kan öva sig på) som vi har döpt till Axel och ligger i mitt skåp i vårt omklädningsrum! Bild på Axel kommer eftersom han ska med nästa förfest.



Sen tänkte jag bara berätta att det i vår källare på skolan förvaras en massa lik. Kul va?! Man kan skriva i sitt testamente att man vill donera sin kropp till Uppsala Universitet.



/Katarina, trött och otroligt sårad

Juristjävlar

Kan juristjävlarna vara snälla att lämna BMC ifred?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag vill INTE se ditt äckliga tryne i MINA utrymmen. Vi biomedicinare hör hemma där INTE du!



/Katarina, förstörd innefrån

Upprop

Ska nu iväg på upprop för nu börjar ANATOMIN eller som en fadder sa "Nu börjar helvetet"!

+ IDAG kommer Csn bidraget. Karro, jag och Therese ska fira med en fika nere i stan. Kanske på storken?

Upt 2007-01-15 14:52
Csn bidraget kom inte alls idag. SKIT också, jag som ska till Sthlm im!


/Katarina, ska åka om 10 min och ej gått in i duschen

Kontakten uppsagt

SebOkej, igår med hjälp av Karros hjälp sa jag upp kontakten med mitt livs kärlek. Usch, det var med blandade känslor som jag ringde honom. Nu på morgonen ångrade jag mig men med mer eftertanke vet jag att han inte har ställt upp för mig som jag förväntade mig. Hur slutar man älska någon? Hur håller man tassarna borta från mobilen?
Seb, jag älskar dig men det är inte tillräckligt. Du ställde inte upp för mig efter mina förväntningar!

 





/Katarina, ledsen men har absolut övertaget i sitt liv

Ledsen dag

Idag har jag varit väldigt ledsen. Sötnosen Karro som stöttar mig kommer snart förbi eftersom hin är påväg hem från sin syster som bor i stan. Tack för att du ställer upp!

Undrar varför allt bara kommer på samma gång?!

Nu ska jag laga klart min nudelwook med fläskkött, gott gott! Har även ägnat 1 h åt att diska eftersom det såg ut som ett helvete här.



/Katarina, tittar på Navy CIS

Avskedsfesten igår kväll

Jag tog det väldigt lugnt och drack inte ens ett glas vin och var bara allmänt trött och hängig. Men jag hade lovat Karro att jag skulle komma och var stöd när Mischa nu ska åka tillbaka. Usch, han är den sötaste och raraste tysken jag någonsin träffat. Så synd att han ska åka. Han är så rolig men han kommer ju tillbaka till Valborg så då träffas vi ju igen!

Av festen fick jag ut ett foto och en film.

Karro och Björn (det 25-åriga juriststuderande hånglet)


Ps. Vill ni att er mobil ska låta som en skrikande gris när någon ringer kan ni skicka ett sms till Jamba



/Katarina, ska ner i tvättstugan NU!

grått, asfalt och julutdansning

OKej, idag är det grått och man ser BARA asfalt med SMÅ vita fläckar. Vad HÄNDER? Inatt var det långt under nollsträcket, Okej, inte som förra året då det vid denna tid var -20 i Uppsala men ändå absolut -7.

Orkade inte "dansa ut julen" igår så min adventljusstake, mina tomtar och min stjärna står fortfarande kvar. Idag sak det bli tvättning, städning, diskning OCH röjning eftersom att jag iten vågar släppa in någon annan än Karro här just nu. Fy SATAN vad det ser ut. Han ALDRIG haft det så smutsigt och stökigt förr!





/Katarina, äcklas av sitt eget boende

Vilken dröm?!!!

ZLATANOkej, är det någon som missat Zlatans drömmål igår? Okej, ledsen för er skull för Zlatan är nog en av världens lyckligaste människa just nu. Han gjorde ett UNDERBART mål för Inter igår och alla övriga Interspelare hyllar honom i intervjuer. Dessutom blev han nyligen pappa och ja, han lyser. Dock är han fortfarande bitter på svenska medier och pratar givitvis inte med någon kanal från Sverige. Tråkigt att de äckliga kvällstidningarna ska förstöra relationen mellan Zlatan och svenska medier. Usch och fy!







/Katarina, HUNGRIG

Fredagskvällens tentafest

Jaha, då var det dags att skriva lite om fredagskvällen. Eftersom kvällen avslutades med en minst av allt tråkig sak är känslorna blandade när jag ska skriva om kvällen. Jag skriver till saken hände!

Vi samlades hemma hos Eric på förfest vid 17:00. Alla var grymt laddade efter julen och allt tentapluggande. Jag kom på att jag glömt min kamera och var tvungen att kila hem igen (tur att man bor nära varandra). Med kameran i högsta hugg begav vi oss, 15 minuter försent till Snerikes. Men bordet fanns kvar och där satt Helene, Karin, Linnea och Therese och minglade lite. När vi satt os fick vi beställa och det blev för de flesta hamburgare med olika tillbehör. Jag beställde emd mozarella, tomat och klyftpotatis och WOW!!!! Folket började strömma in och det blev bara trevligare och trevligare. ÖVerlag en otroligt lyckad kväll!

Småpunkter, viktiga att nämna:
† Det luktade fruktansvärt illa på tjejtoaletten efter några timmar (jag klöktes såklart)
† "Av vin blir man fin" - Elin
† Elin och Alex ser att Karro sitter med en kille. De ställer sig och PEKAR på dem i ca 5 minuer
† Karro får på slutet vara dj och då menar jag inte "välja låtar" utan hon slår uppe i båset med hörlurar och mixar och håller på. WE LOVE Patricio (original Dj)!
† Det står en långhårig Simon-kopia från New castle i garderoben
† När jag vaknade i lördags hade jag 7 missade samtal från Karro. Senare ringde hon på min dörr och frågade om jag hade svimmat (Tack för du bryr dig honey!)
† På hemvägen ÖSsnöade det. Riktigt mysigt!
† Sjuksyrrorna hade inga bra faddrar så vi agerade faddrar istället!!!
† På Snerkans vägg står det, "Så är vår lära, älska vår hembygd, värna dess ära och frid- eller DÖ"

Vi kommer sakna dig Patricio som nu har flyttat till Göteborg för att plugga till läkare.





/Katarina, trött och MÅSTE städa

Avskedsfest

Nu ska jag på avsdkedsfest i Karros korridor. Tysken Mischa åker tillbaka om någon vecka = mycket tråkigt!!!



/Katarina, MÅSTE dusch och skynda sig

Galna skåningar

Varför har skåningar dåligt rykte uppåt Sverige? Jo för att de är galna! Kolla in detta som bevis....



OBS! Jag är själv skåning och jag VET att alla inte slåss med sina grannar men hallå. Vad händer?



/Katarina, åker till Skåne på torsdag

tentafest, sliten och bilder

Okej, jag är inte förmögen att skriva speciellt mycket eftersom jag är VÄLDIGT sliten och ska gå och lägga mig nu igen. Men jag har laddat upp lite bilder på min pixbox om ni vill kika på gårdagens tentafestSnerkan. Rapport kommer från både gårkvällen och kvällens händelser IMORGON!




/Katarina, trött och SLITEN

TENTAfest!!!!!!!!

Okej, sitter nu i en polykonversation på msn. Jag, Karro, Ebba och Eric håller på att styra upp tentafesten. Guuud så organiserat. Jag skriver upp alla vi ska ringa, alla vet vilka de ska ringa och så ringar jag in när personen ska med. På 10 minuter var ett bord för 20 bokat i Snerkans festsal, förfest uppstyrd hos Eric (17:00), runt ringt till ca 15 pers och en massa skit snack klart! GRYMT mina vänner. Vilket teamwork!

Efter vi käkat middag så är det flera vinflaskor ett jäkla festhumör som gäller.
Vi ses ikväll i festsalen kl 18 på Snerkan!

Eric, KArro och Jag
Eric, Karro och Jag


Ps. bilder kommer givetvis imorgon



/Katarina, springer runt och provar kläder som en nörd.... imorgon är det OCKSÅ fest!

YES!

Tentan är ÖVER!

Har en känsla om att festen ikväll kommer bli GALEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



/Katarina, laddar inför ikväll

Snö, tenta och vårkläder

På senare tid har min blogg handlat om just dessa tre saker: Snö, tentan och vårkläder. Nu är det snart slut på två av ämnena. Nu har jag lyckats ta bilder (lite dålgit ljus) på snön som hindrar mig ifrån att cykla till tentan om 1 h. Visst ser det super mysigt ut. Lagom mycket snö och ingen snöstorm eller så.
Ämnet, tentan kommer också ta slut idag. Som jag skrev ska jag om en timme gå/cykla till magistern och skriva den förbaskade tentan. Lite vilsen, men om det inte funkar så finns det alltid en omtenta den 10 februari. På gymnasiet pluggade man ungefär 1 vecka innan ett prov och satt man hela dagarna då så klarade man det. Universitetet är INTE riktigt så lätt. Inte om du ska tenta 10p eller mer. Så jag har misslyckats lite med pluggandet den här gången (OCKSÅ!).
Så till tredje ämnet, vårkläder. Som jag tjatat om hms kollektion som tar slut och hetsen på alla bloggar. Dock kan jag nu förstå dem lite. Igår innan jag somnade tittade jag lite i La redoute katalogen (my god 800 sidor!) och det var mysigt. De har superfina kläder medan H&M katalogen var väldigt tråkig och hade typ samma saker som alltid!



Nu har jag suttit här i ca 10 minuter och måste bege mig åt andra håll. Ha en trevlig dag vi ses när jag är nykter igen!



/Katarina, längtar till 15:01

Återkomsten till Skåne

Om exakt en vecka landar jag på Sturup utanför Malmö. Ska bli skönt att komma hem. Tråkigt att det är av den anledningen som jag åker hem! Ska på begravning på fredagen. Planerat för helgen hemma är fika med älsklings Karro och Anna H. Lördags förmiddagen hade jag tänkt spendera med Anna F innan hon åker till Frankrike och sen på kvällen blir det väl in till Seb. Söndagen blir shopping och kanske lite Anna L. Oj, vad jag känner många Annor, men underbara är dem! Familjen ska jag vara med på torsdag kväll och fredag. Ska ta hand om min älskade ledsna syster.

falsterbo gata


Ps. kolla in mammas snygga halsduk på den lilla "familjebilden". Jag är LAGOM avundsjuk!



/Katarina, har ont i nacken

Skåne tips + sjuka HM

klänning från hmSjuka H&M
Men är det inte ganska sjukt?! H&M har redan sålt slut på ca hälften av sina   plagg i vår kollektionen. Igår kom den första snön i Uppsala detta året. Det är   inte fel att köpa vårkläder nu, men blogghetsen med vårkläder har verkligen   tagit plats i H&Ms sortiment. 7 av 17 bilder visar numera "Sold out" på deras   hemsida.


En annan H&M "nyhet"
Sedan årsskiftet har H&M på Gustaf Adols torg i Malmö haft söndagsöppet.   Dessutom har de 20% alla söndagar januari månad för club medlemmar MED   kupong. Vi ses söndagen den 21/1!




/Katarina, har TENTA im!

SNÖ!

Tänkte ta en bild från mitt fönster men det är för mörkt ute och bilden blev inge bra. Det jag skulle visa var....... det snöade inatt så vi har SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖ och kallt. Äntligen!

Hade LITE problem imorse. Kunde inte cykla pga av halka, kunde inte få upp mitt lås, fick upp cykellåset = nyckeln fastande i låset, kunde inte gå med cykeln pga halka. Första gången på två terminer jag kommer försent. Men det är ju inte som Christofer som brukar komma 5 minuter innan föreläsningar SLUTAR!

Christofer o Ebba
Christofer och Ebba i Norreda



/Katarina, nu är det snart Vänner!

Blir slagen på shopping-fingrarna...

SkorOkej, jag kunde inte hålla mig! Jag har slemmat över dessa skor i jag vet inte HUR länge. Så tog de slut i svart, men ett par röda pumps behöver jag VERKLIGEN. Den röda färgen var lite "sådär" så jag struntade i det. Sedan dess har jag varit inne hos Asos VARJE dag och tittat om skorna fanns kvar och funderat! Igår när jag gick in fanns det ETT par svarta i strl 6 kvar. Jag klickade dem till min korg, kollade frakten och bestämde mig. Tittade in på rabattkod och hittade en med 10% så totalt kostade skorna 182 kr inkl. frakt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!






Upt 2007-01-13 20:06
Nu är mina skor skickade så jag hoppas att få dem på måndag eller tisdag!



/Katarina, don't tell my mom

Utan problem?

Igår var blogg.se helt knäppt för min del och jag kunde därför inte berätta min nyhet om gårdagen. Blogg.se har varit normalt och funkat bra väldigt länge. Hoppas det inte blir lika krångligt denna gången som det var förra då det var skit i ca 4-5 dagar!



/Katarina, äter knäckemacka

Anna och jag

Anna och jag

Förra gången Anna var uppe och hälsade på mig åkte vi till Sthlm och myste och tog denna bilden bredvid några duvor på centralen. Nu kommer hon antagligen upp till mig på måndag och det ska bli SUPER trevligt!

PS. Kolla, jag lyckades förstora min profil bild. Underbart!



/Katarina, älskar båda sina Annor

Tips på sötaste strumporna...

sjukt söta stumporSom jag nämnt i tidigare inlägg så har jag totalt förälskat mig i strumpor. Speciellt söta strumpbycor och over-knee strumpor. Jag fick ett tips om en underklädesbutik på internet där jag hittade dessa söta strumpisar med UNDERBARA rosetter ovanför hälen. Med dessa strumpbyxor + LBD och ett par svarta high-heels kommer du vara snyggast på festen. Funderar på ett par när studiebidraget slinkit in på mitt konto!

















/Katarina, a strumplover

Familjekär

farmor o farfarVärldens bästa farmor och farfar här på bild med min yngsta och minsta kusin (har 15 st). Nu är farmor väldigt sjuk därför tycker jag om denna bild. Sommar, glada miner och man jag vet att farmor mår bättre på bilden!







/Katarina, delar med sig av sitt privatliv

Ledsen för er skull

Jag är ledsen att säga det (eller tjata det) men idag gäller samma sak. Nu ska jag dra på mig en klänning, over-knee strumpor och mina älskade kalvskinnsstövlar och dra till skolan för att sitta där i ca 9 h!
Så idag är det lite annorlunda. Idag ska jag vara snygg.




/Katarina, ska nu koka ris till lunchlådan

Bilder säger mer.......

...än 10000000 (tysen enligt Karro) ord!

Jag har 484 bilder på min Pixbox. Blev väldigt förvånad. Trodde faktiskt inte att de var uppemot en halv tusing. Men men, fler bilder kommer läggas in i helgen (söndag).

För visst stämmer det? Bilder säger mer än ord!

Ego tripp med favorit skumpat




/Katarina, älskar sig själv (EGO med STORT E)

Storm

En klass två stormvarning är utfärdad av SMHI för att det ska bli blåsigt i Uppsala. En asstor gren flög precis in i mitt fönster, blev verkligen rädd. Hoppade till av smällen!

Jaja, 25 m/s inatt och 10 m/s imorgon. Kan man cykla då? Kunde ju knappt cykla hem ikväll. Ska jag GÅ till skolan? Ojoj, känner att latheten har kommit över mig.

Nu ska jag sammanställa lite mer estermekanismer och sen ska jag sova för duscha har jag precis gjort. Imorgon ska jag ha SNYGGA kläder. Är riktigt trött på att gå i jeans och t-shirt. Känner mig inte som mig själv. Imorgon blir det klänning och/eller stövlar!!!!!!!


/Katarina, trött och ont i nacken, massage ngn?

Asos sötaste varor

Just nu är dessa det sötaste man kan klicka hem från Asos. Jag ÄLSKAR over-knee strumpor. Jag köpte ett par grå och vit randiga på Twilfits rea. Klänningen är i ungefär samma modell som min mörkgrå som jag köpte på Tessie. Dock är denna i en lite roligare färg!



Jag i mina lovely strumpor





/Katarina, har precis ätit sill till förrätt och falafel till huvudrätt (gjorde själv)

trappor, blåst och post

Dagen var som vanligt. Plugg, plugg, plugg och framåt 15 fick Therese en mängd skrattanfall över saker som blod-BANAN och Bio-till-gänglig-het (ja, då hade vi suttit i 5,75 h). 

När jag och Filip cykladeförbi universitetets språkcentra så höll vi bokstavligt talat på att FLYGA bort. Det brukar ALDRIG blåsa i Uppsala, nu blåser det värre än i Skanör!

Kom till huset, öppnade brevfacket.... La readoute katalogen, telefonkatalogen och lite brev = TUNGT! Tryckte på hissknappen.... SÖNDER! Gilllar att gå uppför 4 trappor när man har en 9,78 kg väska på armen och 2 tunga kataloger i handen. Kan hissen gå sönder en sämre dag (dagen då jag tog ner cykeln från vinden).


Dagens plus:
- En tjej frågade var jag köpt min BMW väska och berömde mig för den. Hon tyckte den var riktigt snygg. Var tvungen att smsa min syster eftersom jag fått den av henne.


/Katarina, ska nu sätta sig och skriva upp alla ester mekanismer

Sen kom helgen...

I helgen blir det LITE (nä, MKT) roligare än denna pluggveckan.

Fredag:
¤ Tentan slutar kl 15.01
¤ Ner på stan, eventuellt systemet (ngn?)
¤ Hämta min 2 par skor och 2 par stövlar hos skomakaren och min klänning på kemtvätten
¤ Hem, duscha, fixa mig och fördrinka lite
¤ Åka till V-dala där vi har bokat ett "rum" och där vi ska ha tentafesten
¤ Sen drar vi vidare till någon nation typ Snerkan eller Värmlands, kanske ÖGs ngn?

Lördag:
¤ SOVA och bara titta på film hela dagen
¤ På kvällen ska jag ta mig ut i Floggan för Mischa har avskedsfest (tråkigt att han ska hem)

Söndag:
¤ SOVA
¤ Anna kommer till Uppsala och hälsar på (wiiiie!)
¤ Tvätta på kvällen
¤ KANSKE städa

Måndag:
¤ Upprop för den nya kursen

Upt 2007-01-09 23:58
Okej, STORA förändringar. Eftersom den nya terminen första drar igång nästa vecka så har nationerna endast köken öppna. Alltså endast lunch, fika och middag INGA klubbar är öppna. Så nu finns tre alternativ till tentafesten.

1. Käka middag på V-dala, förfesta där och sedan dra till tex BJ (vanlig klubb)
2. Käka middag på V-dala, förfesta där och dra vidare till Jehona i Floggan ELLER Alex på a ndra sidan stan
3. Skita i middagen, bara dra ihop några få på olika ställen, förfesta i "smågrupper" och sen dra till Jehona eller Alex

Jag känner just nu mest för nr. 2 men 1:an känns också väldigt aktuellt.
Får ser vad som händer..... LÄNGTAR till alkoholen och festens land. SÅ trevligt.



/Katarina, trött men ser framemot när tentan är ÖVER

Déjà Vu...

Till alla som tror att detta inlägg är ert déjà vu infall:

Det enda jag gör nu är att stiga upp tidigt och åka till skolan för att sitta där i 9 timmar och sen åka hem för att stupa i säng!

Precis som i förrgår och som igår har jag idag stigit upp (FÖR) tidigt och ska nu äta mig en rejäl frukost (smoothie, ägg, fil och två knäkebröd) och sedan packa ihop min tjocka Patrick och min lite tjockare Vollhartd för att sedan gå ner till min gula fula cykel och ta mig till skolan!

Trött är jag och uttråkad och en aning smittad av tentaångesten som florerar i klassen. Jag tror inte att jag kommer klara tentan men ju mer jag läser nu desto mindre behöver jag läsa till omtentan. Det är aldrig kul att missa en tenta, men jag är beredd på det denna gången!!!!!!



/Katarina, har en hård vecka och en trevlig helg

Sjukaste inlägget på LÄNGE...

...skrev jag förra inlägget men här kommer UPPFÖLJAREN!

Jag satt och småpluggade (=ej plugga) framför ett herrans liv när Filip och Fredrik ska ha kändisspaning på stureplan. VEM ser de????? Annelie Alhanko... E;s moster!

Varför förföljer han och hans släkt mig?
Vad menas med att jag överallt stöter ihop med namnet Alhanko?! Hallllllå.....



/Katarina, orolig över sin hälsa

Hångel, ballerina och Fröken Sverige

Detta är nog ett av de sjukaste inläggen någonsin.

Observera: i detta inlägg kan man endast läsa sammanfattningen om man tycker jag skrivit för mycket skit!

För ett tag sedan så hånglade jag med en kille, E. Han var hur söt och trevlig som helst. Han höll hårt och strikt på 3 dagars regeln och skickade sedan ett sött men inte överdrivet flörtigt sms. Utan bara var trevlig!
Karro och jag diskuterade honom iförrgårr och jag berättade då vad han heter i efternamn och att han var halvfinne. Karro känner igen hans efternamn och får för sig att hans mamma är en känd balettdansös. Efter närmare utforskning får jag reda på att hans MOSTE är Anneli Alhanko. OKEJ, (who the f*ck is that), typ Sverige kändaste balettdansös. 
IDAG berättade Karro att E;s kompis sa att E;s syster varit med i miss universum vilket betyder att hon måste ha varit fröken Sverige. Hänger ni med???
Jag kollade sedan på internet.... Hon är fröken Sverige NU + att hon är skådespelare.
Vad har människan för släkt?!
´

Fröken Sverige i mitten

Sammanfattning:
- Hans moster är en världs känd balettare
- Hans syster är skådespelare
- Hans mamma är finne
- Han har ett stort mumintroll i sitt sovrum
- Han har väldigt för tajta byxor
- Han är typ världens gulligaste kille
- Han är übersnäll
- Hans kompis har ett 1700-tals hyreshus vid stortorget i gamla stan
- Han är världens bästa kille (enligt hans kompis som går i min klass)
- Han är SJUKT seriös på handels (hallå alla VG)
- Hans syster är fröken Sverige

Jaha, det här verkar nog som det sjukaste hånglet någonsin.



/Katarina, tycker att killen som omnämns som E är en väldigt bra kille oavsett vad inlägget framhåller

Trenchcoat något för alla

Okej, varje person MÅSTE ha en trenchcoat i sin garderob. Nej, men enligt mig är det ett basplagg. Min trench är nog mitt bästa köp NÅGONSIN! Gå in på Mangos outlet så hittar ni många olika modeller till mycket bra priser.





/Katarina, trenchcoat lover

Nej, inte plugg idag igen...

Ja, då var det som vanligt tidig uppstigning och cykla iväg till skolan! Har ett seminarium i 3 h och sen sak jag lära mig ALL läkemedelskemi.... wihooooo. Nej, men idag är jag RIKITGT motiverad. Faktiskt. För en gångs skull. Nu har jag bråttom igen. Måste föna håret och äta frulle.


Skriver något ikväll när jag kommit hem!
Ha en bra dag....



/Katarina, bråttom som VANLIGT

Vårkläder i all är, men kolla in det här

Okej, nu snackas det typ BARA om vårkläder på alla bloggar. Hallå, vinter har ju inte ens börjat. Snön har ju inte ens kommit till Uppsala och Stockholm. Så, jag tänkte tipsa om lite hört/vinterkläder till perfekta priser.

Förra året snackades det mycket om H&Ms kläder. Nu har de lagt alla sina höstkläder i Outlet lådan på sin hemsida. Så där kan man finna allt från den älskade cashmere tröjan till den söta svarta klänningen som tog "slut" direkt. Dessutom till nedsatta priser!

cashmere tröjan



/Katarina, tänker vänta med vårkläderna till vinter iaf har kommit

Tv nördn nr. uno

Snälla tomten kan det inte bli måndag. EN gång tidigare har jag skrivit på bloggen att jag ville att det skulle bli måndag. Då var det kläder och Asos som anledning, nu är det för tvprogrammen och pluggande. Jag vill kunna ha energi att plugga (för det har jag inte nu!) och sen vill jag kunna se Vänner och vänner (dubbelavsnitt) och CSI NY och ett herrans liv och Seinfeld och Simpson och Sex in the city och Navy CIS och 2½ män...... ojojoj. Jag hinner verkligen INTE titta på TV med vänner, ett herrans liv och KANSKE Navy CIS måste det bli!



Karolina, jag önskar mig en PÅNY i namnsdagspresent. Helst på mitt golv! Tack i förskott.



/Katarina, ett tv freak som nu ska gå och lägga sig och hoppas på att han ska ringa.

Dagen då jag höll på att dö av hunger

Okej, idag åkte jag till skolan 10:00. Jag och Karro satte oss direkt och började plugga. Sen har jag suttit där till för 1 h sedan. Jag har pluggat ca 8 h idag och jag är VÄLDIGT långifrån att vara klar. Det är HELT sjukt mkt..... ojojoj. Ska äta falafel nu och ska sedan sätta mig och plugga igen. Tur att det inte är något bra på tv ikväll!!!!!

Närmaste tiden kommer nog bloggen bli lite tom då mitt liv ENDAST består av tentaplugg. Välkomna till en bättre blogg den 14 jan!



/Katarina, mör v pluggande

Dagens pluggande...

...äger idag rum på BMC (=skolan). Karro och jag ska träffas där om 23 minuter. Har lite bråttom eftersom jag MÅSTE hämta min cykel på vinden, göra matsäck och plocka ihop dator och böcker!!!

Ojoj, måste äta frukost nu.
Ha en bra dag alla. Skriver senare!


/Katarina, bråttom SOM vanligt

Bilder värda att se...

Som jag skrev i ett tidigare inlägg har vi nu rensat Karros kamera och hittat en massa roliga bilder. Här mina favorit bilder från den kameran. Fotograf kan i stortsett vara vem som helst, mestadels är det nog Karro!

En typisk bild på mig är antingen med Filip + en ful min eller med Therese + vinflaska.




Detta är den första bilden på Karro, Therese och mig. Vi träffades tredje dagen och håller fortfarande ihop. Roligt att första bilden är tagen inne på Snerkans toalett.





Dessa bilder är typiska Uppsala bilder. BiB är en självklarthet och givetvis gillar vi Drosty hof bäst och som redan är mångas favorit! Annars är det korridorerna som gäller. Här med tysk i svennnetröja!





Norreda var väl något värt att minnas!
Helene på första, Patricio och Karin vid bordet och Christofer och Ebba ute på terassen.






Dessa bilder speglar verkligen mig i mitt sanna jag.






Resten är sådana jag gillar. Mischa (tysken) i solisar, söta Karin och Joel under Nollegasquen och i mitten Cissi, jag, Linnea och Ada på Snerikes.







/Katarina, Tack underbara vänner för min bästa höst NÅGONSIN. Vi har haft otroligt kul och den 12 dec smäller det! TENTAFEST!!!!

Sjuka bilder, lasagne och Johan

Jaha, då var en fantastisk kväll avklarad. Eller nu lät det som om det varit jobbigt. Eller lite jobbigt för magmusklerna kanske (skrattat en hel del).

Karro kom hit vid 18. Vi gick och handlade mat och gjorde sedan vegetarisk lasange. RIKTIGT gott, åt upp ALLT! Karro hade tagit med sin kamera + sladd vilken innebar att min dator bara överfylldes ännu mer! Sen satt vi i säkert 2,5 h och tittade på alla bilder från hennes kamera. Tror vi tittade igenom dem 3 ggr och analyserade fram och tillbaka. Vilket resulterade i många intressanta slutsatser! Filip, vi har MÅNGA frågor till dig, så akta dig? Sedan kollade vi igenom ALLA mina bilder och analyserade dem. Ojoj, längesen jag skrattade så mycket. Varför blir vi alltid så SJUKT snygga på alla bilder?!

Nu har vi precis tittat på "Släkten är värst" på fyran. Försökte få Karro att skicka två av våra porrbilder till Johan. Hon var dock inte så sugen! Hela hör till historien att en Johan med skorrande porröst ringde henne senare. Han blev lagom förvirrad när jag svarade.

Vi gjorde även små matematiska uträkningar på hur mycket vin jag hade druckit "den där kvällen" på Stocken. Det blev 1,25 flaska eller 1 (½/2) + okänt antal drinkar! Vi gjorde även teckningar på hur Niklas (ej klassen) och Erics (ej klassen) huvuden ser ut (titta nedan).



Gud, vad jag haft det trevligt ikväll honey! Ta det lugnt på cykelturen, håll utkik efter Johan (ute och kör) och akta datorn!

ENDAST till KARRO: Ola är i säkert förvar i Filips pennskrin (=lever!). Dock har han firat jul ensam och Filip frågar "Saknar ni honom?". Filip tar med Ola på måndag!




/Katarina, håller på att ladda upp de bästa bilderna från Karros kamera!!!

Lista nr. 2

Vad är du rädd för? Fobi = DOCKOR (med stort D), att förlora fler älskade
Gillar du att tvätta? Ja, Karro kallar mig tvättoman (2-3 ggr/vecka)
Senaste gången du badade i havet: Måste nog varit på Gotland i somras. Nej, FYRISÅN under nollningen
Vilken färg har du på dina underkläder nu? Ljusa med blombroderi
Är för eller emot att utnyttja någon: Beror helt och hållet på vad det gäller

Har du någonsin varit i slagsmål: Ja, någon gång när jag var mindre (jag går alltid emellan)
Brukar du äta spaghetti med kniv: Nej, jag använder sked och gaffel
Har du några ärr på kroppen: Ja, fem stora. Armbågen (8 stygn), fingret, huvudet, knät och under hakan
Har någon varit otrogen mot dig? Inte vad jag vet. Det är alltid jag som är sämst i förhållandet!
Är du svårflörtad? Haha, beror på killen och alkoholgraden.
Vad vill du helst ha nu? Godkändt på organisk- och läkemedelskemi tentan
Vilka är dina livsmål? Bli klar med min utbildning, resa långt och vara lycklig + LEVA!
Hur många datorer finns i ditt hus? Min bärbara, bor dessutom i lägenhet
Hur många lampor har du i ditt rum? 14
Längtar du till din nästa födelsedag? Klart, nära midsommar, mitt i sommaren och snart avresa till Visby.
Brukar folk säga att du ser äldre ut än du är? Ja, har faktiskt aldrig hört det motsatta. (negativt?!)
Har du rakat dina ben någon gång? Ja, är inte det ganska självklart?!
Vilka språk kan du prata? Svenska, engelska. svengelska
Skulle du vilja ha silikonbröst? Njea, blir jag erbjuden det så kanske. Inget jag funderar på direkt!




/Katarina, har gjort sin andra lista!

Ta det!



Jag kommer ihåg när vi precis hade flyttat till Skanör och jag avr ungefär 9 år. Mamma och jag gick till biblioteket för att skaffa lånekort. Medan mamma fixade stod jag och bläddrade i skivhylla och hittade ett album av Take That. Jag lånade hem det. Mamma och jag lyssnade på denna låten varje dag i en hel vecka tills vi var tvugna att lämna tillbaka det!


/Katarina, minns!

Fyllesamtal med kärlek?

Oj som jag velat på sistone. Han är ju i Chamonix och jag sa "ring när du kommer hem". Svårt att inte höra NÅGOT från honom på 9 dagar (trodde dessutom att det bara skulle vara 7). Jag trodde igår att han struntat i att ringa mig, eller glömt?! Jag har nämnligen trott att han velat om vårt "förhållande" precis som jag. Igår ringde mobilen kl 01:07 och jag trodde att det  var en fylleringar. Förvånad blir jag när det är Seb. Han hade gått hem från puben för att han var sjuk och de var KVAR i Chamonix. Han ringde bara för att säga att han ville träffa mig snart och höra min röst. Inget av detta är likt honom.

1. Han ringer inte på en resa om man sagt "Ring vid hemkomst"
2. Han går inte hem från en pub
3. Han är inte halvt nykter när de är på en fylleresa
4. Han ringer inte bara för att höra min röst
5. Han RINGER inte för att svara på mitt sms

Vad har hänt med honom. Han bryr sig! Jag är fortfarand förvirrad och tvekar (fasiken bor 70 mil ifrån varandra). Men det är svårare att sluta älska en person när denne bara blivit bättre på att ringa, bry sig, uppföra sig och bara vara allmänt gullig. Gud vad jag älskar dig...............



/Katarina, förvirrad med har förstått vad hon verkligen känner

Gurka à la grandé

smörgås gurka grandeNär jag och mamma var och storhandlade i förrgår hittade jag den här smörgåsgurks burken på Coop. Sjukt häftig att den är 1700 g (1,3 kg MER än en vanlig). Passade på att frakta hem den eftersom jag hade bil. Nu ska jag äta smörgåsgurka hela denna termin.

Ps. Mamma tog upp ett paket av sin hemagjorda leverpastej. Snacka om gott med smörgåsgurka.

Ps2. Vill ni smaka? Kom förbi så kan jag bjuda lite (hör av er innan!).










/Katarina, gurk fantast med vagel under ögat 

Paparazzi i Uppsala

Jag och GustafFör några månader sedan berättade Karro att hon hade en smygbild på mig och Gustaf från den kvällen vi hånglade. Eftersom hon inte haft någon dator har hon ej tömt kameran. Julen kom och Karro köpte en dator vilket innebar..... KAMERARENS...... vilket innebar...... Paparazzi bilderna!











/Katarina, sitter och pluggar och har SJUKT ont i äckelögat

Till Salu...

lågskorna såldaSålde precis mina svarta lågskor. Jag har några saker kvar att sälja. Tex, mina lovely shoes som är för små!










/Katarina, försäljerska number uno

Båda favoriterna

Båda mina favorit Karolinor har nu tagit tummen ur mumindalen och skaffat var sin blogg:

Tycker att ni ska läsas Skåne Karros redogörelse om julafton och nyårsafton! Dock hoppas jag på fler bilder snart snygging.





Shack/Kvack Karro har nu efter en HEL termin skaffat en bärbar dator. Så nu blir det rapporter från våra fantastiskt älskvärada liv i la Uppsala. Eller hur? Du, jag och ett schack?





/Katarina, hungrig och kissinödig (mer onödig information?!)

Fixat i lägenheten



Θ Det första mamma gör när hon kommer är att hitta mitt adventsljuss som jag letat efter sedan 1 dec.
Θ Min bror har satt upp min tavla och duschmunstycke (julklappar)
Θ Mamma och klätt om de två sista stolarna och de är MKT mjuka för gumpisen
Θ Handlar ett rivjärn och hittar sedan ett i mitt skåp
Θ Inviger elvisp och salladsbestick
Θ Mamma har pyntat upp min lägenhet med blomma och gosedjur (läs: GOSSÉ)
Θ Har inhandlat klaffstolar, ficklampa (mammas påfund), möbeltassar, MASSA mat, teburk, höga ljusstakar, kudde som matchar lampskärm och kryddburkar
Θ Fixat ett provisoriskt soffbord och därför flyttat om lite fönster och så
Θ Fick upp en större tv där ljudet fungerade. Nu står det 30 tum på min minimala barbänk

Imorgon anländer Karro till Uppsala efter jullovet och vi ska väl inviga ankomsten med en middag hos mig. Ska bli mysigt att allt ska bli som "vanligt".


/Katarina, har sveinont i la eye

Jordgubbs hysteri

jordgubbsbrosch



 Denna söta jordgubb hade gärna fått pryda min
höstkappa eller min svarta vårjacka. Sugen på att slå till. Men känns lite onödigt att ENDAST beställa denna från Asos. Får nog sätta mig och leta lite fler saker. Någon av klänningarna som jag skrev om igår?










/Katarina, jordgubbs fantast med ett äckelöga

Snigel på ögat...

...har jag NÄSTAN. Jag håller iaf på att få en vagel under höger öga. Av tidigare erfarenheter är en vagel = en mardröm! Kastade mig till apoteket kl 9.00 när de öppnade och kom över en kräm vid namn Noviform. Eftersom den skulle läggas på insidan av ögonlocken ser det nu ut som om mitt öga varar. Lagom nöjd är jag!


Ett äckelöga som ej kan ha lins



/Katarina, träffade Sveriges trevligaste "apotekerska"

Uppsala domkyrka...

...är helt ljuvlig. Sedan jag och Karro var där på Luciakonsert i början av december har jag varit helt frälst. Kyrkan är magnifik. Den är 27 meter hög inuti och tornen är 118,7 meter höga. Det tog ungefär 200 år att bygga klart kyrkan och nu är den cirka 572 år gammal. Jag var bara tvungen att visa mamma kyrkan idag.


Mamma och bror framför Gustav Vasas grav

Upt 2007-01-04 21:31
Akta er för dockan som står vid Gustav Vasas grav i kyrkan. Den är så otroligt obehaglig att jag inte ens kunde ta ett fotografi på henne. Trots att jag visste att den stod där blev jag riktigt rädd IGEN! Ta dig Karro, för att du visade den för mig (värsta dockfobin).... gaaaaah!



/Katarina, har aldrig varit kär i en kyrka förut

Sötingar från Asos

Asos har tagit in en HEL del söta klänningar och tunikor. Här är ett urval som min garderob skriker efter!





/Katarina, galen i klänningar

Upptagen

Förlåt! Jag vet att jag inte uppdaterat istortsett något de senaste 2 dagarna. Mamma och min bror är här och jag har inte haft tillf'älle att skriva och pjucka med bloggen. Men imorgon blir det uppdatering, lovar! En HEL del har fixats i lägenheten + att saker inhandlas. Givetvis kommer det rapport!


/Katarina, har fullt upp

Besök i Skåne

Nu det bokat och klart. Anländer till Malmö och Sturup den 18 januari kl 20.05. Begravningen är fredagen efter. Ska bli mysigt att komma ner till Skanör dock tråkigt att det är av just denna anledningen.

Upt 2007-01-04 21:19
Fick reda på för någon timme sedan att älskling Anna kommer upp och hälsar på igen den 14 januari. Lite Skåne känsla att förbereda mig på innan JAG beger mig nedåt!



/Katarina, älskar att flyga

Långväga besök

Nu är mamma och min Stora lillebror uppe och hälsar på mig här i Uppsala. Idag ska vi till Ikea och fylla på min lager lite och sen ska vi göra vår vanliga matrunda vi gör varje gång de är uppe. Mamma ska klä om de två sista stolarna och gardinerna ska fixas till lite.

Sen ska vi ta en runda på stan och så avslutar vi kvällen med att gå och äta på Tzatsiki eller någon annan resturang.
Vad ska ni göra för trevligt idag?



/Katarina, ska ha en skön dag

friends

friendsIdag kl 19.00 på femman är det dubbelavsnitt av Vänner. Jag som absolut ÄLSKAR Vänner kommer absolut sitta och STIRRA! Efter dubbelavsnitten är det Ugly Betty och senare Gray´s anatomy. Underbar tv-kväll!












/Katarina, tvguru

Det godaste....

...jag ätit på mycket länge. Eftersom det är den enda lagade maten jag ätit sedan nyårsafton. Jag lagade en underbar brunch. Ägg, smoothie, pannkakor och knäckebrödsmackor med skinka och paprika.

Idag blev det en rolig outfit. Kände mig lite som Pippi Långstrump med randiga knästrumpor och klänning lite i samma modell som hennes! Svart stickad klänning, svarta tights, vit t-shirt, vit och grå randiga knästrumpor och bruna stövlar.



Min älskade mamma kommer om cirka 3 timmar. Ska bli överdrivet mysigt. Under tiden hon är här kommer mitt bloggande att ligga lite nere. Vi ska fixa lite grejer, åka till Ikea och ja mysa runt lite. Nu måste jag plocka undan och städa min lägenhet lite för den är STÖKIG!



/Katarina "Pippi" S.N

Hissa...

Kände bara att jag var tvungen att hissa American apparel. Deras tröjor, klänningar och toppar är i 100% bomull och passformen är underbar. Oavsett hur mycket du tvättar dem så sitter de lika bra. Köp en storlek större om du inte vill att den ska vara överdrivet tight. Om man beställer den från Nelly kostar det dessutom endast 29 kr i administrativa kostnader.


Att själv göra reklam på bloggen är inte riktigt min grej. Men dessa är så underbara. Beställ American apparel från Nelly!



/Katarina, hungrig

Dagar som den här..

...när man borde göra något men har VÄLDIGT svårt att sätta igång är så fruktansvärt sega. Jag BORDE verkligen plugga men så blir det inte på några timmar. Varje morgon sätter jag mig vid datorn och tar min vanliga "bloggrunda". DEt blir alltid lite mer och lite fler bloggar än vad jag tänkt mig! Sen måste jag gå och köpa frukost efter som mitt kylskåp INTE innehåller något (BILD!). Sen måste jag plocka undan lite, rensa och göra mig ordentligt iordning för jag ser ut som crap just nu! SEN ska jag plugga.

Ikväll kommer mamma och det ska bli HUR mysigt som helst. Jag får upp den nya tv, massa mat och alla mina andra saker som EJ var möjligt att ta med på tåget. Vilket är 3 baggar och 1 hockeytrunk + en tv. Ja, så kan det vara när man är en shopaholic. 

Uppsala idag är SKINANDE sol och 0,8 grader. Regnriksken idag är 0,1 % så väderet är UNDERBART. Men lite kallt blir det nu eftersom jag har balkongdörren öppen. Har även hunnit att nu öppna alla mina luckor i det oerhört söta kalendern jag fick av mamma (det är glitter på den). Åkte ju hemmifrån den 19 så nu hade jag tid att öppna det sista.


Tomt kylskåp, julkalender och skinande sol på husen i Uppsala

Jag är fortfarande förvirrad och vet inte alls vad jag ska göra med vissa saker. Hur gör man för att sluta älska någon?


/Katarina, ska nu duscha, klä på mig FINA kläder, måla om naglarna och handla frulle

Nyårs händelserna

Nu har jag efter några fler timmars sovande vaknat till. Jag har totalt vänt på dygnet!

Jag var hemma i lägenheten 13.06 igår. Jag duschade, hämtade min klänning på vinden och sen kom Karro. Påväg till bussen frågar Karro "Har du emd dig spriten?". Vilket jag givetvis INTE hade, den stod på kylning i lägenheten. Fick givetvis rusa upp igen. Hann med bussen, tåget OCH tunnelbanan kom direkt när vi kom ner till T-centralen. Allt gick som på räls. På 50 minuter hade vi tagit oss från Uppsala till Christofers lägenhet i Stockholm.

Vi satt och snackade lite. Christofer gjorde mackor till oss och sen var det bara att börja göra oss iordning. Karro lockade håret och jag plattade mitt. Vi begav oss sen med gröna linjen till Slussen och gick till Johan i Gamla stan. Där serverades fördrink, tre rätters middag, vin och sherry. Maten var underbart god. Christopher som hade lagat den, ska  vara stolt!

Efter middag minglade vi lite och sen kom mer folk till festen. Elisabeth körde sitt eget lilla dansgolv i köket där jag var med ett tag och dansade indiandans och nunnedans.

Tolvslaget firade vi uppe på deras tak och ja, Stockholm är lika underbart på nyår som man tror att det är. Speciellt är du står på ett tak i gamla stan och ser HELA stadens raketer!

Tillslut dog festen ut och kvar var jag, Christofer, Karro, Johan och Eric. Jag somnade vid 07.00 och sov till 11.47. Kom hem till lägenheten 16.14. Tvättiden började 16.00 så det var perfekt timing med hemkomsten. Jag käkade köttbullar, pasta och pesto och sen däckde jag på sängen av trötthet.


Fler saker hände igår, men det som hände i Stockholm stannar i Stockholm. Eller hur Karro?


- Christofer o Ada
- Jag och Eric
- Elisabeth och Carl
- Christopher, Natahlie och Carl
- Karro och Johan


/Katarina, har precis lagt upp en massa bilder på pixbox

Grattis älsklingen!

Anna och Jag Falsterboveckan

Grattis älskling Anna på 20-års dagen!



/Katarina, trött och fruktansvärt seg

Happy, happy...


Happy new year önskar jag med denna gamla dängan!

Eftersom jag har sovit 2 h idag (ej inatt) så tänkte jag gå och lägga mig nu. Kommer bilder och uppdatering om nyårs firandet.

Happy, happy.......



/Katarina, onykter, hungrig och TRÖTT

RSS 2.0