"I think that I'm so happy now"

Jag kände för någon månad sedan att jag var riktigt trött på min lägenhet. Nu är det botat. Efter att ha varit borta i 10 dagar för tråkigheter som skola så känner jag mig på ett strålande humör i lägenheten. Jag ska städa, rensa vinden, rensa sommargarderoben, tvätta mattorna, slänga soporna och måla en pall. Bara njuta av min fina lägenhet. Sen ska jag även kunna trycka in lite mikrobiologi och en del VFU.

De senaste 10 dagarna har varit väldigt bra till största del. Både Emma och Marie har varit gulliga och delat med sig av sina lägenheter. Jag har varit på ciderkurs i Danmark och lärt mig hur man spontanjäser cider. Spännande att jämföra med vår andra cider. Så nu står det 25 l cider i min baklucka. Dock ej jäst eller drickfärdig förrän om några månader.



/Katarina, ser verkligen fram emot att städa och rensa vinden

Obesvarade frågor

Det går så bra för mig och min familj samtidigt som allt skiter sig för oss. Hur är det möjligt.
Hur gör man?
Hur lever man sitt liv bra?
Vart vänder man sig?

Frågor som jag frågat mig hela mitt liv och aldrig fått något svar på.



/Katarina, stolt och ledsen

"Apple sugar cider, No heat, no touch, I'm tired"


I en av höstens kurser är detta min "kurslitteratur". Gissa vad som ska ske...



/Katarina, läser äntligen kurser som är meningen med mitt liv

"So much louder than words"

Jag har en galen motivation till plugget. Skönt eftersom jag legat efter, men denna vecka har jag redan pluggat igen en hel del. Från att legat tre kapitel efter kommer jag har jobbat ihop så att jag endast kommer ligga ett kapitel efter när veckan är över.

Denna vecka är mycket. Mycket personligt tråkeri som händer hemma som tär på mitt psyke. Mycket på nationen vad det gäller städning. Har beställt en container som ska fyllas med cyklar och bråte från vindarna. Möte med Högskolestyrelsen. Extrainsatt styrelsemöte på Kåren. Möte med terapeuten. Som skrivet, mycket i skolan.
Dock har jag nu äntligen fått tillbaka motivationen efter två veckors nederlag och är tillbaka på banan.



Saker som gjort att jag fått tillbaka energin och modet,
Peppsnack med mamma. Bästaste killen som orkar lyssna. Varit på svampexkursion och plockat svamp. Ätit familjemiddag i Skanör en tisdag. Suttit uppe till 00:00 och spelat spel med familjen. Unnat mig en ansiktsbehandling. Fått pepp från bästa vän. Fått sjukt bra respons från jobbet. Planerat en hemlis med mamma som jag ska berätta mer om. Insett att jag är väldigt bra, att om jag bara har energi och viljan kan jag göra nästan vad som helst. Pepp!


/Katarina, pepp pepp pepp och lite mikrobiologi


RSS 2.0