Ett pissigt Skånetåg.

Dagens lundaobservation är baserad på skånes tågtrafik.
Nummer ett, alla tåg går till Lund. Nästan som "Alla vägar leder till Rom" (eller heter det så? bra koll Katarina!). Dock stämmer det in. Alla tåg går verkligen till Lund.
Nummer två, det är alltid stoppsignaler runt Lund C. Det som hela Lund omges av ett enda rödljus. Tågen blir max 5 minuter för senade. Nästan varje gång kommer den, lena, men lite utmattade rösten (som om hon har haft sex hela natten och är lite halvt hes, men ändå tillfredsställd), "Vi står och väntar vid en stoppsignal, och på tillstånd att få köra vidare".
Nummer tre, alla pågatåg luktar väldigt illa. Det stämmer! På nått sätt är det så att alla som är smutsiga och dricker öl åker endast Pågatågen (de som stannar i Burlöv, Vinslöv, Arlöv och ja några småorter till). Det brukar lukta riktigt isittande kiss. Som om något pissat på sätena för några år sedan. De har skurat med grön såpa, men inte riktigt fått bort allt. Ju längre tiden går desto fränare är kissdoften. Detta sker endast på Pågatågen. Varför inte på Öresundtågen?




/Katarina, så länge det finns unga så finns det hopp, eller kanske inte!

Kommentarer

Berätta!

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0