En sommar här

jag io ljustre bättreBåstadveckan har avverkats. Jag var inte där. Jag jobbade 6 av 7 dagar. Falsterboveckan har börjat, jag jobbar 5 av 7 dagar men har pga avståndet festat mycket. Visbyveckan har börjat, och enligt rapport, är det underbart många snygga 25-åringar som glider runt i bikinis och drinkar. Men är jag där i år? NEJ!

Sommarens höjdpukter går och kommer men det är inte mycket jag hinner med eftersom jag jobbar. Dock är det F-bo som gäller. Ikväll fick vi tom med oss Anna från jobb och det var grymt bra uppslutning från Rögan. Som jag ibland hatar och ibland älskar. Men just nu, just just nu är jag bara lite besviken. En golftävling gick före mig för min sommar-sthlmare. Det är smällar man får ta! Imorgon jobbar jag bara 8 h. Sen, sen är det rosé, annat och fest som gäller. Kommer han vara ute? Jag vet inte. Men jag, jag kommer stå i baren kl 01:00 med en 4:a Bacardi apple, Loka och 3 lime. Så är det, så är mitt liv just nu. Bacardi apple, Loka och 3 lime + jobb + hångel + vänner och + fest. Men längtar man?

Ja visst längtar jag! Efter att få visa mitt juridikstuderande-sommarragg Uppsala, efter mina älskade Uppsalavänner (känn er träffade!!!), efter min lägenhet, efter ensamheten och ja, efter Stockholms NATION!!!!!/Katarina, uppdaterar efter att internet har legat nere i lilla soliga SKÅNE

Hemma bra, Stockholm bäst

Onsdagen den 11 juni kl 10:03

För tre veckor sedan slog Badhytten upp dörrarna med buller och bong. Jag har varit flitig med mitt kort i deras bar enda sedan dess (undantag Frankrike vistelsen). Om jag jobbar går jag direkt från jobbet och om jag inte jobbar förfestar jag och drar dit sen.

På lördagar är det 23, vilket enligt mig är den bästa kvällen. Både vad det gäller killmässigt, åldersmässigt och Stockholmsmässigt. Dessutom befinner min syster sig där ibland vilket alltid är roligt.

Första 23 för säsongen jobbade jag, men jag och L (jobbkompis) bestämde oss för att ta en vända dit. Efter en snabb dusch hemma hos mig drog vi oss dit. Lagom med folk och dessutom träffade jag några av mina bästa vänner där vilket var en överraskning eftersom det var 23 och jag visste inte att de stod på gästlistan. Nu kommer anledningen till varför jag skriver mitt inlägg. Jag träffade en kille. Jag har inte letat efter någon och jag har inte heller varit särskilt sugen på ett "hångel" heller. Denna killen är dock något som jag vill ha. En Stockholmare som pluggar i Lund och som är bekant till en av mina gamla pojkvänner. Bättre kan det inte bli. Dock trodde jag inte att han skulle spendera hela sin sommar i sommarhuset i Skanör. MEN, jag fick reda på att han var på Falsterbostranden igår. Min syster spanade honom vid bryggan med en strandtennisracket i handen.  "Han är ganska läcker, honom kommer vi bli två om", kommenterade min syster med ett stort leende. 

Paulijna och jag på HyttenTorsdagen den 12 juni kl 14:10

Jag kunde ju inte låta bli att gå på Badhytten igår när tanken på att han kanske skulle vara där. Så först inom Paulina för några snabba glas rosé och sen vidare. Vem spanar jag inte i baren om N?! Står där med min föredetta pojkväns storebror och ler. "Jag såg på Facebook att du var hemma igen".... Kunde jag låta bli att smälta av hans stora leende? Nej!


Ps. På bilden skådar ni Paulina och mig på Badhytten igår.
Ps2. Givetvis fler bilder på Pixboxen/Katarina, har hittat sommarens Stockholmare

Borta bra

Mina ben i vattnetBorta bra men hemma bäst. Hemkommen från 1,5 vecka i Frankrike och jag är brunare än de flesta regnisar här hemma i Sverige trots att vi endast solat några timmar på semestern. Vi har inte heller haft toppenväder. Medelhavsklimatet våra dagar var sol varje dag men med inslag av blåst många dagar. Detta resulterade i fler utflykter och mer shopping än beräknat. Sola kan jag lika gärna göra på Skanörsstranden tänkte jag och satte mina höga klackar på Sétés gator i riktning mot rean.

Jag och mamma har rea-shoppat i Sété, vi har besökt Laguiole och jag har fått en väldigt fin kniv med mitt namn ingraverat, Vi har åkt en båt längs hela Canal du midi och för vår del återigen sett ostronodlingar, vi har haft skaldjurskvällar, druckit mycket rosé, spelat UNO varje kväll och myst otroligt mycket.

Jag och bror flög ner till Nice där vi spenderade första dagen och jag inhandlade ett par rosa Converse (underbart puderrosa). Sedan begav vi oss till det otroliga huset i Fayence. Jag hoppas verkligen att mamma och pappa hyr huset nästa sommar som de småpratar om. Otrolig utsikt, underbar pool och trevligt sällskap. Träffade lilla Clara för första gången. Jag som inte ens är förtjust i barn kunde inte låta bli att charmas. Pigg, rolig, ICKE skrikig och söt. Bättre kan man inte tänka sig.

Efter tre dagar begav vi oss ner till Cap d'Agde, semesterparadiset (Lite som Frankrikes Falsterbo, fast ännu värre turistigt). Vår familj är inte riktigt de "typiska turisterna", så jag blev överraskad när pappa hade hyrt lägenhet i detta området, där lägenheten dessutom var under all kritik (hyr ALDRIG av Interhome). Med stranden precis nedanför, Uno-spel på kvällarna, kattbesök och utflykter blev semestern och blev resan ultimat. Det enda som är tråkigt är att jag är skyldig mina föräldrar en del pengar för inhandlade kläder, vinflaskor, gurkburkar, sminkprodukter och andra roliga fynd. Ähhhh, de glömmer väl det snart.... knappast!

Det enda som var problem var att vi igår fick punka på vänster framdäck 200 meter från gränsen till Luxemburg. Dock rullade vi vidare på nytt däck 30 minuter senare med insats från pappa och broder iförda självlysande västar.
/Katarina, brun, men inte speciellt

RSS 2.0