Studentliv = Sjukt!!!

Me 1 night
Jag tror aldrig att jag mått såhär bra. Det är helt sjukt, livet här uppe. Kanske rättare sagt studentlivet. Denna eviga fest, när tar den slut?

Mycket har hänt dessa två veckor som jag varit uppe. Eftersom jag inte haft så JÄTTE mkt tillgång till internet så har bloggen blivit lite försenad. Tänkte berätta om torsdagen (näst sjukast hittills)...

Vi samlades kl. 17.00 bakom Carolina (Carolina Rediviva, Uppsalas största bibliotek) för att göra dagens outfit. Till vår hjälp hade vi svarta sopsäckar, tidningar och tejp.

En timme senare dyker Katarina (jag) upp. Fruktansvärt bakfull eftersom onsdagens fylla slutade med att jag kom hem kl. 08.30 på torsdags morgonen efter en natt hos, ja du. Om du vet är det meningen att du ska veta hos vem jag var.
Í parken bakom Carolina tilldelar Malin mig min snygga Robin Hood hatt av gamla tidningar och en svart sopsäck som jag själv får designa. UNDERBART! Kvällens aktivitet är Pubrunda på 7 nationer med olika moment och poängsamlinar på alla olika nationspubar. Vi drar först till Norrlands där vi ska dricka vars en storstark med två tamponger i mungiporna. Jag håller på att spy och Emma sitter och plockar bomull hur sin tandställningen när tävlingen var över. Vårt lag var HELT KLART sämst. Nästa nation var Gotland, där vi fasade för lammögon och fåraskallar men gurka och kondom var det som väntade. Alla sju i gruppen pussade det uppstoppade lammet = 7 Bonuspoäng. YES!
Nästa nation var nog VDala, där vi skulle blanda den äckligaste drinken vi kunde och sedan dricka upp den. Vår innehöll följande:
- Kaffe
- Tequila
- Polkagrisstoppning (fråga mig ej vad detta är)
- Anjovisspad
För övrigt betalade vi 50 kr för denna drink (endast en upplysning). Alla smuttade på drinken medan Malin och Karin HALSADE resten. Sedan shottade hela laget Tequila för att få bonuspoäng av faddrarna. Vilket lag!!!
Nästa nation på tur var Uplands. Där ett snöre skulle dras genom allas tröjor och byxor. När jag och Emma hade tagit av oss byxorna flyttade det date;ande paret bredvid oss till ett annat bord vilket just då var fruktansvärt komiskt. Med rumpan bar trivdes i varjefall killarna bordet bakom mig =) Eftersom det var vår faddergrupp som höll i denna aktivitet bjöd vi på en kanna öl och därmed blev vi 50p RIKARE!
På tur stod nu Kalmars nation och charader. Vi var sjukt grymma. Emma och Karin shottade OCH drack öl. Jag drack en SJUKT god torr cider, jammi!
Sedan drog vi vidare till en nation jag ej kommer ihåg namnet på (tror att det var ÖG). Vi det laget hade alldeles för många öl slukats. Vi träffade Linnea, Sorosh och Kasra och skulle utföra en form av spinner eller vad leken heter. Jag tog en lapp där det stod axel och Filip en lapp där det stod mage. Då skulle jag sätta min axel mot hans mage osv. Riktigt grymma var vi även på detta. Men öl hade jag druckit för många ändå fick det ju bli en Corona (MED lime).
Sista nationen som innehöll uppdrag var VG. Där hoppade jag öl eftersom jag visste att det var bartömning på Snerkes. Uppdraget var Suck and Blow helt enkelt. Vi klarade inte jätte bra trots vår lilla taktik med läppglans.
Efter detta tog vi våra cyklar och spann iväg till Snerkes som var slut destinationen för alla lag och bartömning på det. Denna kväll var faktiskt INTE jag fullast.
Filip o KArro
Filip och Karro

Den titeln tog Filip tätt följd av Eric, Malin och Ninni. Det första Filip gör när han och jag köpt en flaska champagne är att krossa det ena glaset rakt mot flaskan (Filips fyllemisstag nr. 1). Dessutom skyller han på mig, javisst du!!!

Detta hände under kvällen/natten på Snerkes:
- Filip krossar ett Champagne glas MOT flaskan (as you know)
- Filip blir utslängd
- Karro tar hand om Filip när han blivit utslängd
- PikKwan spillde den äckliga drinken över sig och luktade ansjovis resten av kvällen
- Jag tjatar som fan på Eric och Karin att de ska hångla för poängens skull
- Jag möter en kille som är ekonom men jobbar med att sälja kulspetspennsdelar (SJUKT jobb)
- Malin får åka Polisbil hem till Flogsta eftersom polisen ändå inte har ngt att göra och Malin har glömt på fyllan att hon ställde cykeln vid Snerkes.
- Jag lyckas få följe hem och efter mycket om och men hamnar jag ändå ej hemma tillslut

- En flaska öl kostade 19 kr (billigare än cocaLight)

Förrutom allt detta vaknar Emma med lilla Chang (vår minsta kemibok på 1038 sidor) i sängen. Vad kallas den sexualiteten, Bokosexuell eller?

Studentlivet, I love it!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Karro o Jag
Karro och jag upptäcker billiga drinkar på Sthlms


www.pixbox.se/katarinasn


Kommentarer
Postat av: Natalia

Flyttade in igår och har nu internet också. Problem med servern. Så fort vi vaknade sprang jag och Jeanette och köpte varsin kabel. =) Fina bilder du lagt upp från Gotland! Eller hur är studentlivet härligt. Vi har dock inte börjat plugga än. Smekmånad för tillfället här. Ikväll ska vi ut för första gången hoppas jag. Prova på nattlivet i Szczein. Hoppas allt är bra. Ringer någon dag. Ska bara få igång Skype. Skaffa du med! Så har vi alla. Ska prata med Anna också. pussar

2006-09-02 @ 11:36:36

Berätta!

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0