Klubb 054 till 02 på Köttmarknaden

Igår var det veckans festande. Det blir så när det är tentamånad.

Protokoll från gårdagensaktiviteter 2006-10-13
1. Middag
Jag och Karro käkade köttbullar, fiberpasta och ketchup. Riktigt gott. Inte så näringsrikt, men dock såååå gott och mättande.

2. Linneas ankomst
Linnea kom och jag förväxlade Gällivare med Örebro och trodde att Gnällbältet låg vid Halland. Min geografi är ju helt åt skogen. Sen trodde jag att Örebro och Gävle var typ liknande. Jag har även trott att Eskilstuna och Västerås är typ samma sak. Helt sjukt! Karro döpte om mig till Bajsbäraren på sin mobil eftersom jag trodde att krypet Bärfis hette Bajsbärare. Men ursäkta, vem döper en liten insekt till BÄRFIS! Well I don't know...

Karro dricker vin i min soffa

3. Förfest
Folk strömmade in (lätt överdrift) till lägenheten! Förfest och mycket trevligt.


4. Värmlands
Den så kallade köttmarknaden bjöd på en rad mer eller mindre trevliga upplevelser. I kön säger killen bakom mig (till mig), "Min kompis, John har Amex, vill du ligga?". Elin utbrister "Då är det bara att dra Amexet i muttan". Helt plötsligt tyckte folk att vi var grova i munnen. Varför det?
    Uppe i biblioteket stod ett par och verkligen GROVhånglade. Helt sjukt äckligt. Typ nästan låg ner på golvet och smekte varandra och hade sig. Inte såååå jätte fräscht.
     Sen var det ju Cp-bänken. Nere på stora dansgolvet var det en bänk som hela tiden var full av människor som verkligen INTE kunde dansa. Typ först en sjukt tjock kines (liknade en sumobrottare) som stod och vink-dansade till alla. En kille (jag tror att han hade en sjukdom så jag är snäll mot honom) men han bara stod och darr-dansade och sen när de i låten sjöng "Why?" lyfte han händerna till taket och sjöng med. Som typ till gud, "WHYYYYY?". Det var ganska kul. Sen var det en full turk som absolut INTE kunde dansa. Han stod bara och viftade med armarna framför bröstet.

Filip, Linnea o Karro på Värmlands

5. Hemfärd
Cyklade hem tillsammans med Linnea, Bergin och Karro. När jag kom hem bakade jag två scones och käkade med Philadelphia. Så gott det var. Sen petade jag ut mina linser och somnade direkt i sängen.

6. Övrigt
Värmlands har den bästa och mysigaste Cocktailbaren jag någonsin varit på. Underbart!

Drinklista Värmlands

More pics?! pixbox of course

Shoeholic ® 2006


Kommentarer

Berätta!

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0