Bortförklaring, Valborg & "Lound"

Bloggen har legat nere. Förlåt!

Valborg var så otroligt bra. Den bästa någonsin. Jag gillar att det var lite uppstyrt med champagnefrukost och sillunch istället för att bara sitta och supa vid ån. Den bästa Valborg någonsin.
 

Efter Valborg har jag jobbat och jobbat och tränat och jobbat och tränat och jobbat..... till IGÅR! Det var nämligen sista jobbdagen denna vecka. Så jag, Fredrik och Malin begav oss ner till Stocken vid 22:30 och skulle dricka rosé och köra snack. Det blev mousserande och en väldig massa snack! Otroligt mysigt och roligt att se hur fulla människor beter sig. Jag gillar Stocken, folk är dressade och snygga. Trots att det inte är lika dressat som tidigare! Jag gillar killar i skjorta, det vet väl alla vid detta laget.

Nu har jag faktiskt lite bråttom. Klockan 12:00 startar färden med en abonnerad buss ner till Lund! Det är den årliga Biobollen (förra året var vi i Umeå). Sveriges Biomedicinare samlas för att festa, socialisera och spela brännboll! Ska bli otroligt roligt. Kamera, René Barbier-rosé-box och solisar är det viktigaste som hamnar i väskan.


/Katarina, måste nu ringa Alex!

Kommentarer

Berätta!

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0