Singelvanor i SATC anda

I det senaste SATC avsnittet jag såg flyttade Aiden in hos Carrie. Hon blev galen av alla hans kartonger som stod i vägen och att hon inte kunde komma hem och vara ensam. När Carrie morgonen därpå äter frukost med Samantha, Miranda och Charlotte klagar hon över att ha förlorat sina "singelvanor".

Då började jag fundera över MINA singelvanor. Vad gör jag när jag är själv och som jag aldrig skulle göra i någon annans sällskap? Jag upptäckte tre singelvanor eller kanske snarare ovanor som är typiska för mig.

soffa  + tavlor1. Jag brukar dra för gardinerna för mina fönster och balkongdörren. Sätta på duschen och väldigt hög musik. Sen dansar jag runt naken i ett par väl valda klackar. När vattnet i duschen är varmt fortsätter jag dansen och sången (dock utan klackar) där under vattnet.
2. Jag kan stå i upp till en timme framför min förstoringsspegel och betrakta min hy i ansiktet. Allt från ärr och pormaskar till födelsemärken. Nästan som en besatthet.
3. Min tredje o-/singelvana är att sova i min minililla soffa. Inte bara ta en tupplur utan sova en hel natts sömn. Något jag tycker är underbart skönt och mysigt. Jag skulle egentligen inte vilja berätta det för någon eftersom sittdelen i soffan är mindre än 1 meter. Ni kan ju själva tänka er, jag ser ut som ett freak.

Om någon nu flyttar in i min etta, kommer jag sluta med dessa vanor/ovanor? Vad tror ni? Överger man sitt liv i ett samboförhållande? Snarare kanske man jämkar? Är det värt det? Tror du på kärleken?
Då är det värt det!!!

Vilka singelvanor har du? Eller vilka singelvanor har du förtlorat?



/Katarina, tre avslöjanden senare

Kommentarer
Postat av: anna

hehe ja du jag har haft nästan ett exat likadant inlägg oc förfrågan i min blogg för ett tag sen om ens SSB's =)
och mina står där =)
http://pyttis.blogg.se/070107163820_jackie_o_jackpot_och_secret_sing.html

2007-09-03 @ 23:51:36
URL: http://pyttis.blogg.se
Postat av: anna

du är förresten precis som charlote på punkt nummer två =)

2007-09-03 @ 23:52:03
URL: http://pyttis.blogg.se
Postat av: Sanna

Godmorgon!
Hoppas allt är bra idag!
Ha en fin tisdag.
Kram

2007-09-04 @ 08:32:17
URL: http://wiiiberg.tjejsajten.se
Postat av: Karin

singelvanor.. jadu, jag gör VAD JAG VILL, NÄR JAG VILL:) haha jäkligt skönt...

2007-09-04 @ 10:35:34
URL: http://karinolofsson.blogg.se
Postat av: Anna

Jag är som du, dansa och sjunga naken, dessutom gärna i lermask :) Sova på tvären i min stora säng istället för på längden är också en favorit.

2007-09-04 @ 21:10:49
URL: http://shopaholic.blogg.se

Berätta!

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0