En orolig student

Hej! Jag heter Katarina och går biomedicinar programmet i Uppsala. Idag tänkte jag berätta lite mer om att vara jättefull och sen inte veta om man har gjort en person något eller om personen i fråga som ej hör av sig är försvunnen.

Igår stod jag och pratade med CJ och en krögare i Uppsala. Så säger CJ att han ska gå på toaletten och "vänta här, jag kommer!". Efter 30 minuter tyckte jag det var märkligt och gick för att leta efter honom. Hittade honom inte. Ringde säkert 8 gånger. Skickade ett sms. INGET svar!

I morse såg jag att jag hade ringt, hör och häpna, 26 gånger och skickat tre sms. INGET svar. Jag ringde igen på morgonen. Men inget svar. Nu är kl 14:22 och han har fortfarande inte ringt eller skickat något sms. Är det jag som sagt något ont, är han försvunnen eller har hans mobil blivit stulen? Hur ska jag veta? Karin tycker att jag ska ringa hans jobb, fråga om han är där och utge mig för att vara någon annan. För 2 timmar sedan tänkte jag åka ner till hans jobb, men jag ORKAR inte vara desperat.
Jag är orolig för att något har hänt för detta är inte likt honom och det vt jag trots att jag inte känner honom!

Jag är orolig för en människa vilket betyder att jag bryr mig om honom väldigt mycket. Så som en liten avslutning idag, tänkte jag nu läsa upp sms nummer 3 jag skickade till CJ imorse,

C....- J.... fucking "efternamn", nu har du gjort mig orolig, ditt äckel mongo


/Katarina, skickar fula sms och är en dålig människa

Kommentarer

Berätta!

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0