Männen i mitt liv 2

Ja, visst lumpen härNär jag var lite eller ivf när jag var yngre blev jag nervös när en värnpliktig steg på bussen. Det var något heligt med lumpenkillar. Äldre, tuffa, hårda och snaggade. Kunde det bli bättre för en liten 15-åring?! Jag kommer ihåg att Linas bror låg i lumpen och det pratades om att Karro skulle få åka och hälsa på och sååååååå mycket jag vill följa med henne och Lina dit. Det är ju faktiskt allmänt känt att lumpenkillar är lättraggade efter 11 månader isolerade från kvinnor (kanske inte riktigt).



Jag lever fortfarande på drömmen att alla värnpliktiga är snygga. Men nu har jag börjat inse att ojojoj, de är ju inte stora längre, de är inte snaggade och varken hårda eller tuffa. Vad har hänt?

Göran P i lumpaSvar:

Jag har blivit äldre och killarna mesigare. Drömmen om en snaggad lumpenkille är nu långt, långt borta. Min våta, sexiga dröm om lumpenkillen är borta för alltid och jag har insett att jag är äldre än 15 och måste leta efter någon annan att drömma om. Men jag kommer ALLTID minnas hur annorlunda man började att se på sina äldre killkompisar när de kom hem för visit från lumpen med sina gröna kläder, snaggade huvuden och stora muskler............




/Katarina, okej alla blev inte snyggare (tex Göran P)

Kommentarer
Postat av: Ally

Hahah, men en del lumpenkillar är sexiga, dock långt ifrån alla ;)

2007-02-28 @ 10:30:26
URL: http://princessan.blogg.se
Postat av: karolina

hahaha.... synd att vi aldrig stack... men det var iof bara en påhälsningsdag det handlade om, men ändå! hihi!

2007-02-28 @ 10:33:23
URL: http://kalasbyxa.blogg.se
Postat av: kalli

Haha...du har så rätt :)

2007-02-28 @ 11:32:51
URL: http://karoleen.blogspot.com
Postat av: Karin

Uppsala kommer jag från från första början:)

2007-02-28 @ 12:56:07
URL: http://karinolofsson.blogg.se

Berätta!

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0