En dag i Stockholm

Steg upp mycket tidigt igår. Det är jobbigt att behöva höra väckarklockan även på helgerna. Men igår var det ju något roligt som jag skulle hitta på!

 

Tog tåget till Stockholm 09:10 och var på hotell AmarantenKungsholmen vid 10:10. Där käkade jag och syster en av de bästa hotellfrukostarna jag någon ätit. Väldigt väldigt fräscht trots att vi åt så sent. Sedan begav vi oss ut på stan. Gick över kungsbron, där vattnet var fruset och sen vidare till första stoppet som var Sturegallerian. Inne på Dry lake stod Anna Sahlin med sinn krulliga hår från Let´s dance och betalade i kassan. Hon hade riktigt snygga ben. Långa knästrumpor och ett par grymt snygga stövletter.


 

Vidare in i Sturegllaerina mötte min syster Felix Clary, VD för BMW Group Nordic och JAG hälsade på honom. Faktiskt lite stort! Sedan åkte vi rulltrapporna upp till MQ som var otroligt snyggt. Jag har bara kikat in där. Aldrig gått runt och tittat. Det var riktigt fint och välsorterat. Kjolen som många skriver om fanns där.


 

Sedan flöt vi vidare till Urban Outfitters. Syster hade aldrig varit där så jag var ju tvungen att visa henne Röda Kvarns gamla lokaler. Hon tyckte dock att kläderna var lite för ”unga” för hennes del. Jag hittade en väldigt fin klänning och två festtoppar som jag gick för att prova. På väg upp för snurrtrappan såg jag Tobbe trollkarl som tålmodigt satt utanför provrummen i en soffan och läste en tidning. Omklädningsrummen var riktigt fina. Tjejen tog emot mina plagg, räknade dem och låste upp ett omklädningsrum. Hängde in kläderna snyggt, stängde dörren om mig och hängde på ett nummer på dörren. Grym service! Den ena toppen var riktigt fin på och typisk min stil men Helt fel färg. Klänningen kostade för mycket för min smak men var ljuvlig så jag var tvungen att slå till.

 Vi hade sparat NK till sist eftersom det var lite på hemvägen. Vi kommer dit samtidigt som brandbilarna anländer. Jaha, då blev det inget NK för vår del tänker vi. Går och fikar och tar H&M och Bruka så länge. NK öppnar nästan direkt när vi ställer oss vid en av sidoingångarna. Kikade in lite på NK underkläder och syster tittade på en Vera Velour morgonrock. Men den var 500 kr dyrare än i Skanör.  


Angående NK och ”branden”. En rulltrappa hade överhettats lite. Inget blev förstört, det luktade inte rök (endast precis vid rulltrappan) och det var ingen uppståndelse. ALLA överdriver!







/Katarina, konstig i ögat

Kommentarer
Postat av: Anni

Oj är det många som skriver om den "kjolen" eller klänningen som jag kallar den :P Jag har den.. visste inte ens de..

2007-02-13 @ 22:37:34
URL: http://annishopaholic.blogg.se

Berätta!

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0