Always and forever? Or not!

nappeflaskaVarför ska man ha barn och vara gift när man är 30?
Det finns väldigt många, framför allt tjejer, som har ångest över att de är singlar, inte har några barn och tiden känns som den rinner iväg. Många känner sig misslyckade om de inte har bildat familj innan de är 30. Är man misslyckad om man inte bor i radhus, kör Volvo och har hund vid en viss ålder?

Vad säger att du alls behöver gifta dig eller att du MÅSTE skaffa barn? Varför tar det eviga letandet efter DEN eller snarare DET, aldrig slut? Varför nöjer vi oss inte med att leva livet och se vart det leder oss?
 "Let your body decide where you want to go"....

Min syster och hennes närmaste vänner är runt 30 och nästan alla är singlar. Enligt dem ska denna bli den bästa sommaren sedan åttan. Eftersom syster och hennes bästa vännina har köpt ett hus i Falsterbo ska de festa loss och leva sina liv, utan killar, njea.... men ivarjefall utan kraven på giftermål och barn!

"You and me, always and forever"


Är barn och man livet?



/Katarina, ska inte låta något styra henne (njea...)

Kommentarer
Postat av: sandra

jag håller med, lycka är inte alltid lika med barn, hus och hund!

2007-04-10 @ 22:39:22
URL: http://taste.blogg.se
Postat av: Anna

det är en stor lycka i livet om man finner det. men det är inte det som avgör din lycka, så länge man är nöjd i sig själv har man ett lyckat liv. alla har inte turen att få allt, man får vara nöjd i det som blir helt enkelt.

coolt nappflaska föresten, en sån skulle man haft ;p

2007-04-10 @ 23:59:13
URL: http://www.anna851219.blogg.se

Berätta!

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0