Snerkes as always

Kvällens höjdpunkt
När jag kastade av mig mina 15 cm klackar och dansade barfota på lilla dansgolvet där uppe med Eric. Det var både spännande, trevligt och riskfyllt. Roligt var när min ena sko försvann, var ju tvungen att dyka in i danshavet och söka upp den! Andra gången jag blir av med mina guldskor.

I tisdags var vi ju som vanligt på Snerkes. För mig kändes det endå som det var ett tag sen jag var därför eftersom jag förra tisdagen kom upp sent från Skåne. Jag och Karro började givetvis hemma hos mig INNAN förfesten. Jag var oerhört sen efter jag ahde tagit tre flyttlass samma dag och det hade tagit LITE längre tid än beräknat. Vi var hos Eric vid 19.58 när vi skulle varit där 19.00. Att tilläggas var att vi inte var de som kom senast! Jag o Karro drack vin men mest imponerande var Karins blandning. Hon hade med sig två små Vodka (en vanilj och en peach) sen hade hon med sig 3 olika sorters blannevann (som det sägs i Skåne). Typ Fanta, Mer och något till. Sjukt kul när hon satt och blandade hej vilt! Vi stack till Snerkes vid 22.30. Innan dess hade Bergin (Karro är det rättstavat?) kommit och Karro hade TOFFLAT sig. Så vi var en mindre i "gänget". Vid bankomaten utanför V-Dalas så tappade vi bort Pikkwan, Gotlands-Emma och Evelina. Ringde och ringde ingen svarade. Så jag, Helene och Sara gick in utan dem. Väl inne drog vi oss direkt till utebaren (Sjukt skönt att uteserveringen fortfarande är öppen, därför utan den är Snerkes inte uppe i Sthlms nivå) och beställde kvällens drink (38 kr!!!!!!!!!!). Sen satte vi oss på Bryggan (Snerkes uteservering som är byggd som typ trapporna i Västra Hamnen i Malmö) där vi träffade Karin, Karin B och Eric. Roligt att vi faktiskt var väldigt många ute denna kväll. Pikkwan ringde och sade att de hade stuckit till McDonald's för att köpa hambrugare (brukar man itne göra det efter man varit ute som fyllemat). De kom in på Snerkes typ en timme senare (Kön hade växt).

Efter en delad flaska vin med Evelina, en till drink, tjatter med Sara om lägenheten och otroliga föräldrar, möte med Fredric, möte med en full Patricia som var sjukt rolig så hamnade jag och Eric på dansgolvet. Riktigt kul! Jag kastar av mig kavaj och skor. Någon lyckas sparka iväg en av mina skor (PANIK!). Hittar den efter mycket om och men.  Beger mig neråt och vid 01.00 hade Evelina och några till begett sig. Jag och PAtricia (eller bara Patricia) hookar upp med någon kille vid ett bord. Vi sätter oss där, men jag fattar aldrig VEM killen är eller om Patricia följer med honom hem. Det minnet tog vinet hand om. Fredric messar och jag drar hem till mig själv för att byta till mjukis kläder medan han käkar fylle mat. Vid 02.00 drar jag hemmifrån till Fredric. Han är sådär fyllefeyllefull (Jag fick igen för att jag avr grymt full och jobbig för en vecka sen när jag drog til honom) och jobbig. Iofs var det ganska roligt. Jag hade ju nyktrat till under tiden och har skulle HELA tiden lyssna på Cascada, Basshunter och ja, DINA.



Min Balkong kl. 01.52
 

Jag och Evelina med vin
 

Kille o Patricia


Sara, Helene, Eric och Karin B på Snerkes

Eric innan Snerkes
Helene, Pikkwan, Sara, Linnea och Karin B hos Eric på förfest

Fler bilder finns att hämta på Pixbox i detta album (de sista sidorna). Nu ska jag käka frulle.

Tjao



En liten instickare
Om ni undrar varför det på min Pixbox ligger en MASSA cp-bilder (finns fler på Karros kamera) beror det på Karros outtalade passion för fula Party-miner. That's why!

Kommentarer

Berätta!

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0